Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 (düzenlendi) PS4'e yeni cikan update ile gelen Community özelliği sayesinde ofisiyal klanimizi kurdum ve listemdekilere davet gönderdim. Katilmak isteyen varsa beni ekleyebilir. PSN: Glyc Kasım 19, 2021 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 seni eklemek yerine grubun ismini versen daha kolay olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 olmaz, arkadaş kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Community search olayı yok. Oynadığın oyunlara göre buluyorsun veya arkadaşlarının katıldıklarına girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bir yetersiz sony klasigi, o kadar seyi yap, en basit arama islevini koyma. serverlari o kadar dandik ki belki bu sebepten asiri yuklenme olur diye koymamislardir, kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Zaten disable etmislerdi yeni komün yaratmayi, bekledim baya acabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Girdim ben. Community tabinde direkt paticik diye çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 fifa16 turnuvası, rocket league fln kapışılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bingildak said: Girdim ben. Community tabinde direkt paticik diye çıktı. Invite etmiştim seni ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Normalde komünü bir oyun ile ilişkilendirebiliyorsun, ben yapmadım onu. Komün sayfasında, şu anda oynanan oyunlar gibi bir sekme var, faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evet abi notification üzerinde accept gibi bi şey fln yoktu, invite etmeyenlerde vardı ama listede Destiny Türkiye fln filan Star Wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Friendlist ve bağlı oldukları topluluklar fln öncelik sırası ile geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 etkinlik olayını fln kurcalayan oldumu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Fizban, Screwy, Lathspell, bingildak moderatör oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ayıp hani ben en çok aktif olan ben, en çok oyun olan ben, forumda en çok ps4 aldıran ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 en çok oyun bende 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 PS4 olarak mı konuşuyoruz? Sidik yarışı yapalım o halde bende 2 hesap var toplamda 160+ ps4 oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Zaten 10 kişiyiz yarısı Mod olmuş asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 30 kişi değil miyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 psn plus hariç 67 tane oyun varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Gangren said: Fizban, Screwy, Lathspell, bingildak moderatör oldu.vaay yuksek mevkilere gelmisim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 PSN : Sawer Destiny oynamak isteyen gelsin light lvl 280'dı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 PSN paylaşanları eklemek serbestmi beyler ? PSN : eymenus, magicka 2 takılıyorum bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Yok yasak biz teşhirciliği sevdiğimiz için yazıyoruz oraya. Ayrıca büyüklerimiz göster ama elletme dediler o yüzden psnlere sadece bakman için izin var o da profil açıksa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Beyler kabul edin PSN: Lunvae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar