Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Olm bu defans Napıyo ya kaç maçtır Napıyo hava toplarını kısmet be gülüm diyerek izliyorlar abv ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 sostizm said: astanadan iyi olsalar şampiyonlar liginde olurlardı. paticik futbol icin hala umudum var. mantikli post atan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ofsayt ama neye yarar.o adam nasıl boş kalır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 senin oturup fb kazansın dıye dua etmen lazım,fb yenılırse dengeoglu unutulur,enaz 5 mac daha basınızda kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 valequenta said: sostizm said: astanadan iyi olsalar şampiyonlar liginde olurlardı. paticik futbol icin hala umudum var. mantikli post atan adamlar var. Ahahahaha hacı hacıyı mekkede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 fenerin celtice yenilmesi olay degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 neyse 2 oldu ılk 30 da,sankı bjk macının tekrarını ızlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Meireless çıkar, Diego girer. Halamın taşakları olur, amca derim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Defans showww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 valequenta said: sostizm said: astanadan iyi olsalar şampiyonlar liginde olurlardı. paticik futbol icin hala umudum var. mantikli post atan adamlar var. 2. yi de yazdılar. dünkü maçı izlemeyenler lütfen çıkabilir mi forumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ne güzel vuruyorlar ya gelişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Alan savunmasi nedir yahu, kim neden alan savunmasi ister ceza sahasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Maç bitmiştir. Yine aynıyız, takım denen bir şey yok, paslaşma yok, uyum falan bi halt yok. Bu gruptamn 0 puanla çıkarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Olm ne ara 2 taktılar lan, babam izliyodu adam kahroldu içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 böyle MAL defans olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Senerin olduğu kanat gülhane parkı gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 miyaw33 said: senin oturup fb kazansın dıye dua etmen lazım,fb yenılırse dengeoglu unutulur,enaz 5 mac daha basınızda kalır Ben hamza en az 4 yıl daha kalsın diye dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kjaer Alves uyumu ve şenerle naninin kanattaki harika savunması göz yaşartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bu sene eglence biz oluruz saniyodum ama gene fenerbahceymis. biz en azindan lig baslamadan belli ettik durumumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 aykut hocam neredesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 astana gelseymiş demek 4lermiş fbyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Volkan'in cok acil sakatlanip sahalardan bi 19-20 ay uzak kalmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 FB 165 milyon Celtic 43 milyon avro. RVP,Nani,Alves falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ama onlar rvp transferimizi kıskanıyor :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 La yan toplardan 120 dakikada 5 gol nasıl yer bu takım ya biri bana açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar