Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 KuddusiMavra said: Sizden uzak olsun,kanser. Tedavim devam ediyor ve daha iyiye gidiyorum sanırım. Çok kötü günlerim,haftalarım oldu. İyileşeceğim (:D Vayy Çeto kardeşim, NBA' bölümünde tesadüfen gördüm yaw - çok geçmiş olsun. Gelmiş geçmiş olsun bi daha uğramasın. özledik valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Heralde MVP olup bu kadar çok düşen başka oyuncu olmamıştır şu ligin tarihinde diye tahmin ediyorum. Adam resmen cam adam . Bulls aptallık etti diyenler falan var ama adam artık bir işe yaramıyor ki , her an sakatlanabilir bir adamı kim ister? 82 maç çıkartamayacaksa napiim Rose'u şuan , ki yani 5 sene önce olsa hadi sakatlık riskiyle bile değerliydi de şuan zaten öyle aman aman bir adam değil , bi de bu riskle beraber daha da değersizleşti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bir de "Nicks aldıysa kötüdür" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bu new york niye böyle bir takım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Serge Ibaka -> Orlando Ersan Ilyasova , Victor Oladipo ve sabonis said: 'in hakları -> Oklohoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Oo Sabo'nun oğlan seçilmiş. İlk 2 dışında zayıf draft deniyordu zaten; Ingram'ı 1 gösteren pek yoktu nerdeyse sürpriz olmadı. MALACHI diye adam seçilmiş bir de jsdfjsdf. Furkan da ilk tur 26'dan genç çöplüğü Sixers'a gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ersan avrupaya geri dönebilir son anda 600k$ ödeyip boşa çıkartabilio okc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ersan avrupaya dönerse gheraldini kesin salça olur. İnşallah doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Furkan'ın olayı çok garipti ya, 15'ten aslında Denver'ın alması bekleniyordu. Onlar almazsa 21'den Hawks ya da 22'den Sac deniyordu. Çocuk yine en boktan yere düştü gerileye gerileye... Çok yazık oldu çok, rotasyonda bile yer bulamaz şuan Sixers'ta o kalabalık içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mithat said: Serge Ibaka -> Orlando Ersan Ilyasova , Victor Oladipo ve sabonis said: 'in hakları -> Oklohoma sadfadsfdasf güzel mesaj güldüm :D yalnız ne biçim takas yaptı Oklahoma belli diil. Westbrook Roberson/bench'ten 28-30 dakka Oladipo Durant Ersan/Enes/Sabonis Steven Adams muhteşem oldu. Ibaka 2 sene önceki korkutuculuğundan uzaklaşıyordu gitgide bir de. harbi muhteşem oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Aksine Ibaka şut kattı oyununa ama tabii bu takasın muhteşem olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Ersan ve Enes beraber iyi gitmeyebilir , Ersanın politik durumunu bilmiyoruz , gerçi göçmen zaten ama ters düşebilirler. Bence ersan okc'de kalmaz. Free Agent olursa da avrupaya döneceğine NBA'de başka takım bulsun daha iyi olur. Bi de robersonu öyle çok oynarken görmedik , 20-25 dakika oynayıp 5-6 sayı atan adam bu , öyle direk sg olması yanlış karar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mithat said: Aksine Ibaka şut kattı oyununa ama tabii bu takasın muhteşem olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Ersan ve Enes beraber iyi gitmeyebilir , Ersanın politik durumunu bilmiyoruz , gerçi göçmen zaten ama ters düşebilirler. Bence ersan okc'de kalmaz. Free Agent olursa da avrupaya döneceğine NBA'de başka takım bulsun daha iyi olur. Bi de robersonu öyle çok oynarken görmedik , 20-25 dakika oynayıp 5-6 sayı atan adam bu , öyle direk sg olması yanlış karar bence. ibaka şut atsın diye mi var yoksa savunmada rakibin 4-5'ini kilitlesin, penetre edenlere blok tehdidi yaratıp korkutsun diye mi? zaten 5 senedir devamlı blok rakamları düşüyor adamın. ribaundlar da keza düşüşte. roberson'ın sayı atmasını düşünecek biri zaten nba'e almaz. adamın olayı sadece savunma. Oladipo da kenardan gelip Westbrook dinlenirken akacak ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 E adam blok ve rib olayında düşüşte ama orta mesafe ve hatta üçlük arttırdı , bu da kısa oyun oynayan bu yeni ligte işe yarar? Yani 'en azından' adam sadece blok ve rib düşmesiyle yok olmuyor , bir şut mut kattı , yine tabii blok düşmese daha iyiydi ama en azından bişiler ile o açığı kapatmaya çalışıyor. İşte westbrook sayı atsın , kd sayı atsın , sonra wb , sonra kd nereye kadar , bi tane daha skorer lazım şu takıma. Bence roberson savunma yapacağına oladipo aynı anda sahada olsun ve 3lü tehtid olsunlar. Gerçi bu kimle oynadıklarına göre değişir ama bence wb-oladipo-kd daha iyi bir üçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Warriors ve Spurs Durant ile görüşmüş. Durant eğer Spurs' geçerse büyük ihtimale Kawhi ile beraber oynaması gerekecek ama o da pozison olarak kafa karışırıcı olur. Eğer olursa patty mills , boris diaw ve danny green gözden çıkartılacakmış. Hadi Durant Spurs derse diye cap salary için 3 oyuncu gözden çıkartıyor spurs , ki baya sağlam takım adamı 3 kişi. Warriors nasıl alacak Durantı? Kim gidecek cap açılması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Oladipo'nun altıncı adam kalması da çok üzücü ya, bu adamın sürekli beş oynaması gerekiyor :( Ya da ben sevdiğimden öyle düşünüyorum sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Cedi Osmanla Furkan Korkmaz'ın smaç yarışması videosu redditte dönüyodu. 'Jedi' Osman. :D çok güldüm lan hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Yuh diyebildim sadece, jedi cedi dusunemediysen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 gerçekten oha mithat, bu kadarını senden beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 mithati tanimamissin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Harbiden lan , kaç sene oldu oğlum öğrenin artık. Ben smaç yarışmasını canlı canlı izledim ve cedi jedi kıyafeti giydiğinde ve bunu canlı gördüğümde bile akıl edemedim , illa birinin gözüme sokması lazım. Bunu öğrenin artık yani. LÜTFEN. Cedi Osman'ın haklar cavsta sanırım ama hiç bişi olmaz ondan , go go efes . Furkanda sixersta o kadar rotasyonda bişi olmaz , bunlar beraber efeste yaşlanır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Benim oğlum 5 yaşında, bir maçta abv cedi dediğimde yani jedi mı demek istiyorsun diye bana gerizekalı muamalesi yapıyor, sen hesapla o zaman gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Olabilir abi ben star wars izlememiş adamım , populer kulturden duyduğum kadarıyla biliyorum, yapçak bişi yok. edit : Gerçi şu 'star wars izlememiş' kısmı daha çok ilgi çekecek ve izlemediğim için daha çok başım belaya girecek , keşke böyle savunmasaydım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mithat said: Warriors ve Spurs Durant ile görüşmüş. Durant eğer Spurs' geçerse büyük ihtimale Kawhi ile beraber oynaması gerekecek ama o da pozison olarak kafa karışırıcı olur. Eğer olursa patty mills , boris diaw ve danny green gözden çıkartılacakmış. Hadi Durant Spurs derse diye cap salary için 3 oyuncu gözden çıkartıyor spurs , ki baya sağlam takım adamı 3 kişi. Warriors nasıl alacak Durantı? Kim gidecek cap açılması için? Bogut ve Iggy'nin toplam 20 küsür milyon dolarlık kontratı var son senesine giren, cap boşaltmak isteyen takımlar için süper kontratlar. Barnes'ın da kontrat bitiyor bu yaz, o da 3,5'a mı ne oynuyor muhtemelen daha fazlasını isteyecektir ama Durant falan geliyorsa yalan olur tabi. Durant hamlesinden öte Draymond ve Klay'den daha düşük paraya oynayan bir lig MVP'si var, onu da düşünmeliler seneye bitiyor Curry'nin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Takıma yeni birini alırken cap salary olayına takılıyosun ama olan oyuncuya max kontrat verirken cap olayına takılmıyosun. Yani bogut , iggy ve barnes giderse , üstüne durant gelirse , ondan sonra elde ki herkese max verseler bile sorun olmuyor (ekonomik sorun tabii ama kurallara göre) o yüzden o üçlüyü gönderip yerine durantı alıp sonra curry kontratı gelince max alabilir , durantta max alabilir , klayde draymondda , kurallara göre sıkıntı olmaz. Gerçi Durant OKC 5 yıl max deniliyor ağırlıklı olarak. O yüzden bunlar hep yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar