Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2015-2016

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

ben izliyodum ilk yarının 1 dakikasına kadar okc baya iyiydi. sonra bi anda dağıldılar. ilk yarıyı 8 sayı farkla geride kapattılar.

ikinci yarı da normal başladı, fark 7'ydi, sonra yine bi anda gsw saçmaladı, 2.5 dakika içinde 7 veya 8 hücumda üst üste sayı buldular, nolduğunu anlamadan 20 sayı oldu fark. sonra da yattım zaten

gg
Sosyal ağlarda paylaş

Cavs dominasyona devam, yine fark koydu. 10-0 oldular playoff'ta. 2001 Lakers'ı dışında 12-0 ile finale gelen yok, Cavs da eklenebilir. Tabii o yıllarda "vahşi batı" döneminde 12-0 çok ayrı birşey. Hem Webber'lı,Divac'lı,Peja'lı Kings'i sonrasında da sezon lideri SAS'ı 4-0 ile geçmişlerdi

Not: Pardon 11-0 imiş, o zamanlar konferans playoff ilk maçları 5 maç üzerinden max
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk macta da aynisi oldu bu macta da. Cidden GSW nin B plani kalmiyor sutlar girmeyince.

Oyle birsey ki, suta dayali oyunda girmeyince daha da zorluyorsun cunku silahin o, daha da girmeyince durum kotuye gidiyor.

Halbuki bu takim topu deli gibi dolastiran fast break lerden sayi alan takimdi. Su an hani onlarin hepsi gitti sutlar girerse kazanacak girmezse havlu atacak bir takim var.

Acil B planina gecmesi lazim Kerr'in. Hucum aksayinca savunma da patliyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ne dövüyor okc belli değil. baya baya fiziksel olarak dövüyorlar. şut sokmayı falan geçtim, onlar değişir. asıl her türlü fiziksel mücadelede adamlar üstün. daha çok istiyorlar maçı.

senko said:

hadi ins tokatliyacak yine OKC

tanrilar OKC - TOR finali istiyor!!!

okc tamam da, tor ne be? :D onun için irving ile love'ın bundan sonra full 4/28 şut atması falan lazım muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada CLE'nin sampiyonluk oranlari da fena dustu sdfs.

Acayip isler. OKC'ye ligde de zorlanmislardi ama sonlarda birsekil ceviriyorlardi. Su an tutamiyorlar, her pozisyonda eziliyorlar dedigin gibi. 2. macta arka arkaya girince o sutlar kopmustu mac. Ama orda bile fast break te ucluk deniyorlardi. Bana playofflarda biraz genel oyun planlarindan kopmus gibi gelmislerdi hep bunda heralde rekorun da etkisi var diyordum ama su an baya kotu gozukuyor GSW.

Bu mac gitti diye mi bakacaklar yoksa saldiracaklar mi o onemli su an.
Sosyal ağlarda paylaş

GSW'nin geçen sene olduğu gibi Iggy gibi bir x-faktör çıkarması lazım bu seride. Sezon boyu kullanmadıkları Bogut'u biraz hazır tutsalardı veya Ezeli'ye daha fazla yüklenselerdi böyle olmazdı. Ibaka, Adams, Enes 3'lüsü dinlene dinlene tokatlıyor pota altında savunmada. Draymond tosunu çok kısa kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon icinde hic tokat yemedikleri icin gerek olmadi B planina. Ama cidden su an ikinci bir plani yok takimin, OKC cok ters geldi bir anda.

Ligde birsekil yeniyorlardi OKC'yi ama maclar kolay gecmemisti. Hep kazanirken eksik teshisi koymak zor olur. 7 maca gidecek bir sekil heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Sezon icinde hic tokat yemedikleri icin gerek olmadi B planina. Ama cidden su an ikinci bir plani yok takimin, OKC cok ters geldi bir anda.

Ligde birsekil yeniyorlardi OKC'yi ama maclar kolay gecmemisti. Hep kazanirken eksik teshisi koymak zor olur. 7 maca gidecek bir sekil heralde..

Potansiyel'i realiteye ilk kez döküyor OKC. Durant üzerinden gidiyor oyun, bu şekilde WB de daha verimli. Dion Waiters'in kardeşini kaybetmesinden sonra mental olarak olgunlaşması var. Zaten Adams-Ibaka, Enes destekli olarak karşı taraf için çok sakat bir uzun rotasyonu. GSW oyunundan vazgeçmez ve bu seri 7 maçta biter ancak Bogut, Ezeli hatta Speights daha çok kullanılmalı bir şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

Dove dove yeniyorlar resmen. Butun ikinci toplar onlarda, her topa atlayan onlar. Thompson bir ara kipirdadi ama dedigim gibi o sutlarin hep girmesi imkansiz. Savunmada tutamiyorlar 2-3 pozisyon arka arkaya sayi yemedikleri olmuyor. 2 Mactir devrede 70 kusur sayi yediler olacak is degil.

Curry formsuz ve isteksiz sorumluluk da almiyor pek. Sakatliginin da etkisi olabilir playofflarda ritimleri bozuldu bir anda. O top dolastirmalar, hizli oyun bos adami bulma filan kayboldu GSW'de.

Ya acayip oynayip surkulase edip gaza gelecekler 5. mactan sonra ya da 2-4 elenecekler hatta su durumda bir sonraki maci dahi verebilirler.

Su sezona yazik oluyor ama. Dedigim gibi ligin averajinin kotu oldugundan rekor geldigini dusunmekle beraber NBA tarihindeki en acayip sezonu geciren takimin farkli olmasi lazimdi su durumda. Lakers makers gider ligde max 60-65 mac alirdi ama playofflarda supururdu geleni geceni.
Acaba bu rekor olayi gereksiz mi oldu bir anda bilemedim. Ama ne yapacaksin kirmiyoruz kasmiyoruz mu diyeceksin.

Tum sporlarda form curve'u cok onemli ya. Formu ne zaman tutacagini bilemiyorsun biri inisteyken oburu yukselirken yakalarsa favoriyi alt edebiliyor. Futbolda da boyle olur kasimda firtina gibi girersin nisanda az sendeledin mi pesindeki gelir yakalar.
Playofflarda da tum sezon dagittigin rakiplere bir nevi hadi bir sans daha veriyorum sana diyorsun - haliyle daha farkli oluyor diyecegim de bu takim tecrubesiz de degil gecen sene sampiyon olmus takim.
Sosyal ağlarda paylaş

Curry kesinlikle sakatlığın etkisinde yani, aman aman savunma görmediği pozisyonları bile bitiremedi. Draymond da rezalet bir seri oynuyor. Klay bir yere kadar.

OKC'ye de helal NBA'in en iyi ve en iyi 5. normal sezon derecelerine sahip 2 takımı da tokatladılar. Ben yine de çok sürpriz olarak görmüyorum, ilk 5 kalitesi olarak bence oyuncu bazında NBA'in en iyi kadrosuna sahipler. Banko 2 hall-of-fame adam var şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...