Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Fujifilm X-T1 gördüm de, baya bi güzel aletmiş. hem hafif hem her türlü işleve sahip. bu sene Panasonic compact alayım gelecek sene de biraz para biriktirip Fujifilm + lensleri alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 x-t1 vardı bende caldırdım, güzel alet tabi baya iyi ama ne biliyim gidip yine ondan alasım gelmedi mesela birde vintage lensler ile takılcam, gidip birde manuel lense deli para kıydım yoksa x-t1 calınmasa baya egleniodum onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ya bide omd-m1 bakabilirisn bence 3k ya düştü ve build quality olarak fujiden iyi fuji bence o kadar sağlam alet değil ben bide makineyi kullanırım yani tamam dan dun kullanmam ama paso yanıma alırım cıkarken canta filanda almam direk koltuk altı yaparım ister istemez kullanmış oluyorsun, 6 ayda 3 kere servis görmültü benim makina hep dış kaplamadan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 fuji TR'de çok aktif ve ilgililer. (teknik servis + fiyat olarak) canon, olympus, nikon, sony, fuji arasında en sağlamlarının fuji olduğunu söyleyebilirim. X-T1 X100 X100T X-Pro1 kullandım fujiden. hiçbirini de çaldırmadım :) edit: +ikinci el x100'leri 800-1000tl arası bulabilirsin. efsane fiyat... edit2: x100'ü 3 sene kadar kullandım, hiç teknik servise girmedi. kaplamasına da bir şey olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 valla x100 iyi evet hatta bence x100s ve t hala gereksiz hatta t baya gereksizde işte. ama x-t1 yerine x-t10 daha makul gibi lense yatırım yap x-t1 bana kalırsa o kadarda sağlam bir body değil 2-3 sene içinde en azından benim kullanımında dağılırdı alet. omd'ler baya iyi bence sağlamlık konusunda sonyi görücem artık mark ii iyi diolar ama bende yine dağılır gibimi geldi ilk bakışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ayrıca 3k ona verene kadar: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-2yildan-fazla-turkiye-garantili-xe-2-18-55-f2.8-50-230-lens-227585951/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-xe-2-ve-35mm-233339716/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-x-pro1-ve-fuji-23-mm-1.4-lens-233440936/detay niye diceksin, sensörlerde ciddi seviye farkı var bana göre. (X-Trans sensör) bir de ben fuji renklerini seviyorum sanırım :) sony de tercih etmesin bence, çünkü lensleri A Ş I R I P A H A L I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 valla manuel lens kovalıcaksa sony çok iyi hele 5 axis filan çoştu iyicene. Kendi lenslerinde güzel olanlar cok para evet ama, voigtlander veya zeissler ile şov yapıo alet hele fd serisi yada eski ne varsa artık hepsiyle çok iyi çalışıyor sensör peak. fujide hem crop yiosun hemde x-trans kendi lensleri dışında hiç iyi sonuç vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 legacy lensler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 valla zaten bir ton şey caldırdım tek üzüldüğüm czj flektogon 35mm 2.8 vardı 20 cmden netleyen filan efsane bi lens şimdi bulamazsın anca ebay filan oda 200 300 eurolar aklıma geldikce üzülüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/fujifilm-x-m1-xc-16-50mm-hediyeli-kit-186905817?gclid=CK7N95aTrMgCFYMewwodb-sKXg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Linkteki ürün sıfır fujinin kendisi satıyor. Bu fiyata daha iyisi imkansız. Yurtdışı fiyatından ucuz . bu arada gg de yüzde 10 indirim çeki bulmak basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 @miyaw33 maximum karta da 100tl maxipuan veriyor. fazla iyiymiş bu... ben de kız arkadaşıma emanet ettiğim ricoh gxr'ı çaldırmıştım, baya koymuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Valla bende elimde 600d yi satıp fujiye gecsemmi diye düşünüyorum. Fuji elindeki makine stoklarını eritiyormus, 4k lik makineleri 1800 e veriyor https://www.fujifilmshop.com/katalog/fotograf_makineleri/x-sistem_kit/x-e2_kit?siralama=arf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 benimde ricoh gr cebimde oldugu için o esnada bir tek o calınmadı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Fujifilm aletler konusunda bu kadar ilgili kişiler görmek güzel. E2'ye baktım da, T1 modelleri ile aynı görüntü kalitesine sahipmiş gibi sanki. aradaki fiyat farkını düşünürsek E2 almak daha mantıklı olabilir. ama T1'in de şekli cezbediyor işte :D ona benzer bi filmli fotoğraf makinem vardı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 moriarty said: bonec, zaten vidyo hiç çekmeyeceksen benimki dünyanın en saçma önerisi olmuş. bu arada compact makinelerle alakası yok, ama video çekimleriyle felan uğraşıyorsan diye sorayım dedim. sony a7s2'nin çok iyi video çektiğini duydum da, fs7 ile kıyaslandığında çok bulanık olduğunu gördüm: https://vimeo.com/groups/fs7/videos/143132608 diyelim ki video çekicem, ve fs7 alacak kadar param var. gidip fs7 yerine a7s2 almanın gereği var mıdır? yani youtube'a yönelik dizi veya recep ivedik gibi bir film çektiğim zaman hissedilir bir fark yaratır mı? yoksa daha pahalı kamera daha iyi çekim anlamına mı geliyor (fs7 ve a7s2 kıyasladığımızda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 fs7 ne guzelmis ya, acik ara tokatliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 abi elma ile armut kıyaslıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bone said: moriarty said: bonec, zaten vidyo hiç çekmeyeceksen benimki dünyanın en saçma önerisi olmuş. bu arada compact makinelerle alakası yok, ama video çekimleriyle felan uğraşıyorsan diye sorayım dedim. sony a7s2'nin çok iyi video çektiğini duydum da, fs7 ile kıyaslandığında çok bulanık olduğunu gördüm: https://vimeo.com/groups/fs7/videos/143132608 diyelim ki video çekicem, ve fs7 alacak kadar param var. gidip fs7 yerine a7s2 almanın gereği var mıdır? yani youtube'a yönelik dizi veya recep ivedik gibi bir film çektiğim zaman hissedilir bir fark yaratır mı? yoksa daha pahalı kamera daha iyi çekim anlamına mı geliyor (fs7 ve a7s2 kıyasladığımızda). abi şimdi detaylı bakamıyorum vaktim hiç yok bu ara ama öyle arada dünyalar kadar fark yoksa iş ışığa ve lense bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 almayin sony.uzulursunuz. cok cezbedici duruyo.az daha alacaktim hatta.bu teknolojinin daha zamani var.pil gostergesine bakmaktan pil ha simdi biter bitecek demekten fotograf cekmeye odaklanamaz insan. https://fstoppers.com/camerashootout2 http://www.dpreview.com/forums/post/54485750 said: I just carry 8 spare batteries. I've bought so many bodies that I don't use at the same time, plus a set of Wasabi spares (8 Sony and 2 wasabi total). One night of shooting with my A7S used 6 batteries, with a manual focus lens but mostly VF usage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Valla 400 kare gördüm sonyde fujide x-t1'de 600 görmüştüm evet bir dslr değil belki ama iki üç pille rahat rahat gidersin birde powerbank kullanan sarj cihazından alırsan üüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bundan kullandım, baya iyi makina dslr harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 a7s2 epic alet. fiyati da oyle aslinda. pil sorunu yasayan externat cozumlerini degerlendirebilir. foto cekmekten pilin bitecegini cok sanmiyorum bu arada. rahatca foto cekebilirsiniz. eger cok bitecegini dusunuyorsaniz airplane mode a alin. mal gibi nfc, wifi vs her sey acik gezerseniz biraz daha kolay bitmesi normal yani. ben uzunca bi sure sarj etmeden kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Dün bi anda aklıma geldi manuel ayarlara imkan veren taşınabilir bi fotoğraf makinası alıyım dedim. üretimden kalkmış canon sx270 modelini sahibindende sıfır 350 tl ye buldum aldım. Bunu seçtim çünkü hem full manual ayarlara izin veriyor hem shutter speed 1/32000 var. hem digic6 işlemcisi var hem iso80 var.yeni çıkan 600 lü modellerde bile yok bunlar 2 katı fiyat olmasına rağmen. Sx serisinin son çıkanı 710 modeliyle karşılaştırma; http://cameradecision.com/compare/Canon-PowerShot-SX270-HS-vs-Canon-PowerShot-SX710-HS 3 yıl önce çıkmış modele göre avantaj diyebileceğin bi 40x vs 20x optik zoom var. Birde diyafram aralığı biraz daha iyi. bi diyafram aralığı önemli ama oda 3 katı fiyat sebebiyle çok büyük fark değil sanırım. biri 900 tl biri 350 tl. 270; 25–500 mm F3.5 - F6.8 710; 25–750 mm F3.2 - F6.9 3 Katı fiyatı hakedecek kadar fark yoktur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ben de benzer mantiklarla canon sx 510 hs almistim gecenlerde- 1ay kadar once sahibinden den 2. el 300 e.. 270 i ben de gozume kestirmistim de ne bileyim .. bayagi benzer ozellikleri..dedim ben gezide bina cekecegim manzara filan ondan zoomlusunu aldim.. serideki diger makineler de bunlarin yaninda tirt zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Ya da bi tane iphone alip bu kameralari cope atiyosunuz iste. Olm sene 2016da kompakt makine kullanan mi kaldi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar