Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Rewendor said: Tamam tamam, sizin için 2 milyon indirdik Denayer'in değerini, 48 milyon pounda düştü rahatladınız mı? Siz indiremezsiniz, Mancester City indirebilir.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Şu hatta söylediğin heralde. Bir ara modaydı o tanımlanan abzürt rekorlar. Şimdi çok dalga geçtik FB kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar diye ama bu da bildiğin küfreder gibi gol atmanın tanımı olmuştu: http://www.youtube.com/watch?v=PWawa2Bl7G4 Ha çoğu hazırlık pası, hatta kapanan bir takım için rakibin o kadar denemeyle pozisyon bulamamasını da rakip adına iyi bir şey olarak görebiliriz, ama sonunda tutup golü yersen bi çuval inciri berbat edersin.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Peregrin said: Rewendor said: Tamam tamam, sizin için 2 milyon indirdik Denayer'in değerini, 48 milyon pounda düştü rahatladınız mı? Siz indiremezsiniz, Mancester City indirebilir. 30'dan biz başladık, her maç 3er 5er biz arttırıyoruz, 30'a kadar biz indiririz geri.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 saclarinin en az 5m ederi var bence, biraz da ordan yurumek lazim
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 20 pas yapmışız gol öncesi ama hala en uçtaki adam Bilal. Vay anasını.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 20 pası ofansif yaptıysan başarılı organize atak yapıyorsun demektir. Sahanda 20 pasla top çevirip durduysan ya karşı taraf başarılı ya da sen kazmasın, bir sağdan bir soldan deneyip durdun ama defansında açık bulamadın geri döndün demektir. Bizimki ikincisi, sonunda da uzaktan vurunca atmışız golü işte.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ben dün zaaaaaaaaaaaalamayı unuttum ya. ne kötüyüz
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ben de ancak vakit bulabildim panpa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 oumar Niasse 10ncu maçında 8 nci golunu atmıs,bu gs nın kucumseyıp almadıgı niassemi?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kucumseyip degildir o, burak'i keser diye almamislardir.
Öne çıkan mesajlar