Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi | Beşiktaş - Sporting Lizbon | 1 Ekim Perşembe - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

Llama şimdi de kendin maç konusunu açınca kazanıyoruz diye mi totem yaptın :D

renkliler açıyor puan kaybediyoruz
derbiyi ben açtım kazandık..
yenilene kadar başlık açar
yenilince açmam..

bu sene böyle totem yapıyorum hayırlısı bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

tosic bok gibi. motta uefa listesinde değil. gerçi milosevic'in hiçbir maçta forma giyeceğini sanmıyorum. motta'ya ders vereceğiz diye akıl karı bir hareket mi tartışılır. mecburen ismail oynayacak. en azından belki kafa golü attırır.

fener maçından sonra ben olsam necip'i stopere çeker yine oynatmam ersan'ı bu maçta, ki adam da yok değil pedro var. sol ayak hatrına aptallığı çekilmez. sonra yüz bulup tekrar yapıyor aynısını. tecrübeyle sabit. 15 metre açılıp istisnasız sarı kart alması literatüre ersan presi olarak geçecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

milo var ya o kadar da oynadı niye kullanmıyorlar , adamla ilgilenende çıkmıştı. Francoda kayboldu gitti, Ersanda beyinde yok, dün o müdahaleyi sarı kartı olan akıl sahibi insan yapmaz. Hadi 2. yi anladık yavaş kaldı timing hatası gitti adama vurdu. 1. sinin hiç özrü yok.

bizim gönüllü scout arkadaşlardan biri teknik heyetle görüşmüştü. Milosevic'i kesin olarak Rhodolfo'nun yedeği olarak görüyor Şenol hoca, Franco'yu ise kadroda dahi istemiyor demişti. Ersan'ı da normalde yedek olarak düşünüyormuş ve üstüne basa basa sol ayaklı stoper istemiş transfer döneminde ama alınamadı. Hatta son günlerde tekrar Doria kovalanması vs. bundandı.

Devre arası gidişata göre ilk olarak sol ayaklı stoper transfer edilecek gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...