Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 alllah allah beşiktaşşşş kupalarrrrrr içinnnn saldır beşiktaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 HÜLOOOOOOOOOĞ! şaka şaka Kartal GOL GOL GOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 1-2 Cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Kutuluya aman vermeyin düz taban adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 1 0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 gomez ve gökhan atar 2-0 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Llama şimdi de kendin maç konusunu açınca kazanıyoruz diye mi totem yaptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 3-1 yenelim mutlu olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 k1nJo said: Llama şimdi de kendin maç konusunu açınca kazanıyoruz diye mi totem yaptın :D renkliler açıyor puan kaybediyoruz derbiyi ben açtım kazandık.. yenilene kadar başlık açar yenilince açmam.. bu sene böyle totem yapıyorum hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=u5SlQUYRSRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 1-0 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bu defansla kevgire doneriz şg den komple bi revizyon lazim yoksa uzerler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Sg devre arasi alinacak stoperi simdi oynatabilir mesela. Oyle bi rotasyon uygun mu sana sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 valla dun oynayan defanstan hic kimse olmazsa benim icin yeterli ahgfdskha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Tosic'ten kendi kalesine bir gol daha bekliyorum. Ama oynatmaz Şenol Güneş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 defanstaki sıkıntı ersandan kaynaklanıyor. Bu sene yenen bütün gollerde ersan olması gereken yerde değil. Dünkü maçta yine fenerin pozisyonlarına bakın hep rodolfo tek başına ersan kaldrajda dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 takıma baktım defans kısmına da dediginiz gibi yedeklerin de elle tutulur bi tarafı yok milosevic serdar ismail motta fln varmis :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 nasıl yok ersan, volkan a dokunmamak için akla karayı seçti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 milo var ya o kadar da oynadı niye kullanmıyorlar , adamla ilgilenende çıkmıştı. Francoda kayboldu gitti, Ersanda beyinde yok, dün o müdahaleyi sarı kartı olan akıl sahibi insan yapmaz. Hadi 2. yi anladık yavaş kaldı timing hatası gitti adama vurdu. 1. sinin hiç özrü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 duran toplardan gol atma becerisi kazanmisken bu macta da kullanmak lazim baska turlu gol bulabilecegimizi pek zannetmiyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ismail olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tosic bok gibi. motta uefa listesinde değil. gerçi milosevic'in hiçbir maçta forma giyeceğini sanmıyorum. motta'ya ders vereceğiz diye akıl karı bir hareket mi tartışılır. mecburen ismail oynayacak. en azından belki kafa golü attırır. fener maçından sonra ben olsam necip'i stopere çeker yine oynatmam ersan'ı bu maçta, ki adam da yok değil pedro var. sol ayak hatrına aptallığı çekilmez. sonra yüz bulup tekrar yapıyor aynısını. tecrübeyle sabit. 15 metre açılıp istisnasız sarı kart alması literatüre ersan presi olarak geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Darksun said: milo var ya o kadar da oynadı niye kullanmıyorlar , adamla ilgilenende çıkmıştı. Francoda kayboldu gitti, Ersanda beyinde yok, dün o müdahaleyi sarı kartı olan akıl sahibi insan yapmaz. Hadi 2. yi anladık yavaş kaldı timing hatası gitti adama vurdu. 1. sinin hiç özrü yok. bizim gönüllü scout arkadaşlardan biri teknik heyetle görüşmüştü. Milosevic'i kesin olarak Rhodolfo'nun yedeği olarak görüyor Şenol hoca, Franco'yu ise kadroda dahi istemiyor demişti. Ersan'ı da normalde yedek olarak düşünüyormuş ve üstüne basa basa sol ayaklı stoper istemiş transfer döneminde ama alınamadı. Hatta son günlerde tekrar Doria kovalanması vs. bundandı. Devre arası gidişata göre ilk olarak sol ayaklı stoper transfer edilecek gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 mac sifreli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ayrıca Jorge Jesus lig daha önemli demiş. Bu maçta pek iplemeyecekler gibi gözüküyormuş. Yine de KG Var güzel gözüküyor çünkü Slimani falan hüpletir mutlaka bizim defanstan bir tane asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar