mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bu sene pc'ye aldım. geçen sene hiç oynamamıştım ps'i sattığım için. heralde en son fifa 2001'i pc'de oynamıştım ama demosunda beğendim oyunu. birazdan download'da bitiyo. origin nickleri paylaşalım bari burdan. arada maç yaparız. origin nick: rendellinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ben de bugün yarın alırım mexico üstünden geçen sene 15'i almıştım güzeldi baya. origin nick: applev0dka ekleyin ekleşin pc FIFA topluluğunu büyütelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bu sene herkes pc de gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 sen yoksan 1 eksiğiz gel bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 beni de ekleyin. origin: FNSaver pro clubs muhabbetine girer miyiz hep beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 meksikada bile 60 dolar diyor yok mu ucuza satılan bir yer yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 fifa yok ama ekleyin: tolgaozd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Khiran said: meksikada bile 60 dolar diyor yok mu ucuza satılan bir yer yav :( https://www.origin.com/es-mx/store/buy/fifa-16/pc-download/base-game/standard-edition 40 dolar standart olani. sen sanirim deluxe e falan bakiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Selam, Su unable to connect to EA servers ile ilgili bir cozumu olan var mi? Ya da yol gosterecek olabilen? Oyunun en buyuk ozelliginden yararlanamiyorum. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 orjinal oyun almayı dene ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Gerçekten sahte oyun ile ilgili online bir özelikle ilgili buraya yazacak kadar embesil ve salak çıktım ya, saol direk olarak bir insana bu muameleyi yapacak duruma soktuğundan pes.... Neyse konu ile ilgili yardımcı olabilecek biri var ise sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 güvenlik duvarı izinlerini kontrol et o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Denedim maalesef olmadı. Port yönlendirdim ip proxy dns assasaasdsaas olmuyor. Ttnete olup da sorun yaşayan yada çözen var mı acaba? Teşekkürler öner için bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 fıfa 15 ttnet fıfa 16 kablonet ile oynadım EA serverları down olmadığı surece hiç sıkıntı yaşamadım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bu arada origini sildim yeniden yukledim, ilginc bir sekilde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Pro League oynuyoruz cok eğleniyoruz gelmeyenler gitsin pempe toplu voleybol izlesin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 oha beni de alın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konsol ve PC versiyonları arasında maç motoru veya grafik kalitesi farklılığı var mı, ona göre alacğaım PC için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Pro club kurduk. dün applevokda transferiyle performansımız zirve yaptı. murat hacıoğlu gibi mübarek. kapımız herkese açık şuan takımda aktif 5 6 kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ekleyin beni rendellinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 https://www.easports.com/fifa/apps/proclubs/pc/Noldor takıma bende pazar günü girdim. win/lose oranı bizimle alakalı değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 eski günlerin hatrına size bi bonus kafa stoper oynıyım asfdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bonus kafa cdm kontenjanını kullanıyorum bende ama yönetimden ultimatom geldi kısallttım saçları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 mokoko said: ekleyin beni rendellinho ben sana dün gece invite attım gelmis olmasi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar