deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bahçeşehir'de. Kendi hayvanlarını kesiyorlar falan. Ki girişinde steakhouse yazan, içeride kasap reyonunun yanında bir de restoranı olan yerler de var, kim bilir oralarda kaça iteliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 komşu burger birde route burgere bir bakın. Burger lab da fena değil ama tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bone said: Baggio said: Smokehouse en iyisi diyen arkadaşlar hayatlarında ilk füme eti BK'da yemişler herhalde. Yarısı yağ, cıvık cıvık rezalet bir şey füme diye koydukları et. Bir kere aldım, yarım bıraktım, o günden beri MCD tercih ediyorum kalitesiz burger yemek zorundaysam. Gidin Carl's Jr'da yiyin bir Western BBQ da farkı görün, 5 TL fazla veriverin. burger king'e gidince diğer hamburgerleri tercih etmek istiyorsan sen bilirsin yine de, ama smokehouse'tan ötesi yalan o dükkanlarda. burger king'den bahsedilen bi olayda "CARL'S JR VAR Kİ HEM!" demek iyiymiş :) ha, şöyle hamburgerler de var: https://www.thrillist.com/eat/nation/the-33-best-burgers-in-america-2015 ama bunların hiç biri burger king'de satılmıyor, haliyle smokehouse iyidir. Rakip olarak söylemedim onu, oranın füme etini nasıl beğeniyorsunuz hayret edip, gidin de füme neymiş öğrenin diye söyledim. O çöpü et diye yiyeceğime at etinden Whopper yerim, ama tabii ki tercih meselesi. Seveni de varmış demek. Burger Lab evimin dibinde var, fazla pahalı, f/p hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 deadwoll said: Bahçeşehir'de. Kendi hayvanlarını kesiyorlar falan. Ki girişinde steakhouse yazan, içeride kasap reyonunun yanında bir de restoranı olan yerler de var, kim bilir oralarda kaça iteliyorlar. O dediğin yerden 1,5kg lokum et, 4 adet sucuk parcasına daha yeni dünyaları ödedim. 65tl falan iyi yanı. Bide bişmemişti bile. Bileydim böyle giydirdikklerini kapısının önünden geçmezdim. HarveyQuinn said: 2 sene çalışmış yönetim kadrosuna yükselmiş biri olararak söylüyorum ''hiçbiri'' Daha detaylı bir açıklama rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 burger king ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 hamburgerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 kapitalist hamburgerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 hamburger kıralı türkçesi adından anlayacağın gibi hamburger yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Fast food zincir restorantları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 fakir misiniz olm? diye yazmadığım için artistliğiniz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CPCE3eo9Wc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar