chrome Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 https://youtu.be/dy3-QZLTpbQ https://en.m.wikipedia.org/wiki/NSA_ANT_catalog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=xOpsMVX1g9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 başlık sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bunu diyen Kentsel dönüşüme iyi niyetli dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6kilAPZ-vGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 amerika'da röntgen teknikeri bir adam yedek parçalardan elektron tabancası yapıp milleti kanser etmeye çalışıyor diye tutuklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 abi videoları izlerseniz meselenin ne kadar ciddi bir noktada olduğunu anlayacaksınız. editor rp i yapmıyorum ama this shit is real deal abi. hele ki bizim ülkemiz gibi bir rejimde bu teknolojik altyapı oluşturulursa olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 LathspeLL said: Bunu diyen Kentsel dönüşüme iyi niyetli dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 butthurt yapmayın abi. karşıt argümanınız varsa sunun. şu maddesi kötü şu olay kötü diye. onu da burada tartışmayalım yani. bu mesele baya önemli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 huun said: amerika'da röntgen teknikeri bir adam yedek parçalardan elektron tabancası yapıp milleti kanser etmeye çalışıyor diye tutuklanmıştı. etrafa radrasyon sacmak yasaktır abı, death ray yapmana gerek yok yanı tutuklanman ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 aşkolsun ya kınayt a taşıdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 İlk sayfada yerim olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Şimdi imam kanser olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 allah kahretsin abi saatlik videoları izleyerek knightla alakasını çözmeye çalışıyorum ben de burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Cuce said: huun said: amerika'da röntgen teknikeri bir adam yedek parçalardan elektron tabancası yapıp milleti kanser etmeye çalışıyor diye tutuklanmıştı. etrafa radrasyon sacmak yasaktır abı, death ray yapmana gerek yok yanı tutuklanman ıcın aynen, iyonize radyasyonu kasıtlı yaymak en kötü halk sağlığını tehditten suçtur ya her ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 knayta tasininca benim biraz dikkatimi cekti acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 çırom haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Lan ben de kınayt hacki var sandım lazer atıp adama dot faln mı bırakıyo ölene kadar diyom kanser gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 abi aslında baya ciddi bir konu bu ya. niye kimse iplemedi anlamadım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 cünkü snowdenal ilgili bü ton ciddi ve önemli mesele varken gidip magazin magazin olm gözüne lazer tutunca kanser oluyomusun diye baslık attın ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Ben konuya şimdi giriyorum, başlığı görüp açmadan buraya yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Cuce said: cünkü snowdenal ilgili bü ton ciddi ve önemli mesele varken gidip magazin magazin olm gözüne lazer tutunca kanser oluyomusun diye baslık attın ondan iyi de abi appelbaum un sunumunda verdiği en çarpıcı örnekti o. yani castro nun hatta bu şekilde kanser olduğundan falan bahsetti. yani kafasını bozan birine bunu yapabilme lükslerinin olması gerçekten çok enteresan ve tehlikeli. bu araçlar bizim ülke gibi ülkelerin eline geçtiğinde olabilecekleri düşünebilyor musunuz? bigdata bizde başlasa mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 konu basligi gercekten cok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 chrome said: aşkolsun ya kınayt a taşıdınız bu arada ne var la bölümde!? http://i.ytimg.com/vi/PFC58m4T7RY/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://youtu.be/D8JSb1v9D_o?t=32m abiiii adam almanyanın ortadoğuya silah sattığını ortaya çıkartmış tor üzerinden. dursun bu da kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar