Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu mach 3 turbo niye böyle ucuz?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Normalde mach3 turbonun tanesi 10 liradan ucuzu yok, gg'de de diğer bütün satıcılarda 8lisi 80 lira civarı

Cuce derby ve permatikle kendimi çok kötü kesiyorum ben ya niyeyse, yanaklarım ve çenemde kanayan yerlere gaste yapıştırsam yözdil gibi gezerim ortada sdf
Ha bu direkt jiletmiş, onun oturduğu alettende alıp bi deneyeyim aslında. Usturaya mı takıyosun sen bu normal tıraş bıçağına benzeyen zımbırtılara mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

http://www.kuaforsepeti.com/Derby-Profesyonel-Jilet-100lu,PR-1365.html

bundan alın en cillopu, hemde cok ucuz.

ben her trasta üsenmezsem iki tane takıyorum bi ters bi düz için, 50 tras için 10 lira sahane

ha burdna almıyom tabiki sirkeciden alıyorum

Adam CÜCE onun sakalı kesiyorsa bizimkileri haydi haydi keser.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Olabilir ha skt meselesi. Neyse ben yine de sipariş edeyim
Risk bodon

abi tras bıcağıyla evet bende tras olamıyorum düz jilet bu, fazldan yüzey olmadığı ıcın pırıl pırıl kesiyo. ustura işte fısk diye alıyo.

sinek kaydı istemiyosan zaten cok rahat ve hızlı, yok tertemiz olucam diyosan o zaman tersten almak gerekiyo o evet biraz zaman istiyo ugrastırıyo.

tras bıcağı seklinde olanlar için iki taraflı olanları var bu jiletleirn onlardna almak gerkeiyo tabi, bu ustura için olanı.

tras bıcğaı sekli daha kolay kullanılıyodur ama ustura sonucta ustura.
Sosyal ağlarda paylaş

sahtesi var midir bilmem de, jiletlerini alirken uretim yerine bakin. bazilari almanya oluyo, bazilari uzak doguda biryerler oluyo. fusion var bende. jilet korelene kadar kullandim cok iyi bi sekilde, yeni jilet aldim taktim agzimi yuzumu dagitti. gittim sonra uretim yerine dikkat ederek almanya olandan aldim gayet iyi kullandim yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach-3-turbo-8-li-yedek-tiras-bicagi-187653265

çakma mı acaba? çakması bol mu piyasada mach 3 turbo'nun? çakma değilse alayım direkt

Çakmaları olabiliyor geçen bir sitede mach3 ün sahtesi ile orjinali arasında karşılaştırma yapıyorlardı google it.

Birde sahte olup olmadığını almadan anlaman zor.

Şahsen bende geçen 12,5 TL'ye ProGlide Flexball aldım, bazen gerçekten indirim yakalayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Biraz önce gilette mach 3 turbo aldım carrefourdan , eve geldiğimde jileti taktım ve başlığını esnettiğimde geri gelmeyip takılıyordu. Eskisine bakıyorum hiç takılma vs yok. Üretim yeri Almanya ve Carrefour gibi adı sanı belli bir yerin malı sahte olabilir mi? Gilette mach 3 ile diğerleri arasında esneme olayı farkı mı var. Bu zamana kadar mach 3 kullandığım için karşılaştırmada yapamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...