Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach-3-turbo-8-li-yedek-tiras-bicagi-187653265 çakma mı acaba? çakması bol mu piyasada mach 3 turbo'nun? çakma değilse alayım direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Ulker cikolatali gofret de baya ucuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Makine ucuz olur bıçaktan sokarlar diyecektim, bıçak ucuzmuş. Yüz yıl önceki makina abi, adam dükkanı devredecektir elinde kalmıştır ne bilelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 çok üst modeli çıktı abi. dörtlüsü var döner başlısı var. oynarı var ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 http://www.kuaforsepeti.com/Derby-Profesyonel-Jilet-100lu,PR-1365.html bundan alın en cillopu, hemde cok ucuz. ben her trasta üsenmezsem iki tane takıyorum bi ters bi düz için, 50 tras için 10 lira sahane ha burdna almıyom tabiki sirkeciden alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Normalde mach3 turbonun tanesi 10 liradan ucuzu yok, gg'de de diğer bütün satıcılarda 8lisi 80 lira civarı Cuce derby ve permatikle kendimi çok kötü kesiyorum ben ya niyeyse, yanaklarım ve çenemde kanayan yerlere gaste yapıştırsam yözdil gibi gezerim ortada sdf Ha bu direkt jiletmiş, onun oturduğu alettende alıp bi deneyeyim aslında. Usturaya mı takıyosun sen bu normal tıraş bıçağına benzeyen zımbırtılara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 son kullanma tarihi geçmiştir belki bıçakların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Fistan said: son kullanma tarihi geçmiştir belki bıçakların Ahaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Olabilir ha skt meselesi. Neyse ben yine de sipariş edeyim Risk bodon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 aynen üzerindeki jelimsi yerleri falan yavşıyo eriyo gidiyo odur yani. bu arada fusion daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Beş bıçak, yedi bıçak, on bıçak diye DAHA İYİ algısı kasıyorlar ama yüz için hala en temizi Mach 3 Sensitive, bu topaktakinin yeşili. Askerlik boyunca %80 sabunsuz traş oldum yine bana mısın demedi, ki hassas sayılabilir bir cildim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Ben fusion'ı beğenmedim ya. Mach 3 sensitive'i deneyebilirim belki bi ara ama turbodan memnunum ya baya. Katılıyorum oniki bıçak meselesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 http://urun.n11.com/tiras-bicagi-ve-yedekleri/gillette-poset-blue-2-plus-10-lu-P64211693 Mach 3 tutulmadı,şu yukardaki model varken mach 3 e gerek varmı?blue 2 ile 20 gün traş olunuyor rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 uzun sakal ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 gerek yok traşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Cuce said: http://www.kuaforsepeti.com/Derby-Profesyonel-Jilet-100lu,PR-1365.html bundan alın en cillopu, hemde cok ucuz. ben her trasta üsenmezsem iki tane takıyorum bi ters bi düz için, 50 tras için 10 lira sahane ha burdna almıyom tabiki sirkeciden alıyorum Adam CÜCE onun sakalı kesiyorsa bizimkileri haydi haydi keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Drall said: Olabilir ha skt meselesi. Neyse ben yine de sipariş edeyim Risk bodon abi tras bıcağıyla evet bende tras olamıyorum düz jilet bu, fazldan yüzey olmadığı ıcın pırıl pırıl kesiyo. ustura işte fısk diye alıyo. sinek kaydı istemiyosan zaten cok rahat ve hızlı, yok tertemiz olucam diyosan o zaman tersten almak gerekiyo o evet biraz zaman istiyo ugrastırıyo. tras bıcağı seklinde olanlar için iki taraflı olanları var bu jiletleirn onlardna almak gerkeiyo tabi, bu ustura için olanı. tras bıcğaı sekli daha kolay kullanılıyodur ama ustura sonucta ustura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Gilette nin sahtesi var piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 sahtesi var midir bilmem de, jiletlerini alirken uretim yerine bakin. bazilari almanya oluyo, bazilari uzak doguda biryerler oluyo. fusion var bende. jilet korelene kadar kullandim cok iyi bi sekilde, yeni jilet aldim taktim agzimi yuzumu dagitti. gittim sonra uretim yerine dikkat ederek almanya olandan aldim gayet iyi kullandim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hak_an Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 erkek olmakta zor be her gün sakal traşı olman gereken meslekler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Drall said: http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach-3-turbo-8-li-yedek-tiras-bicagi-187653265 çakma mı acaba? çakması bol mu piyasada mach 3 turbo'nun? çakma değilse alayım direkt Çakmaları olabiliyor geçen bir sitede mach3 ün sahtesi ile orjinali arasında karşılaştırma yapıyorlardı google it. Birde sahte olup olmadığını almadan anlaman zor. Şahsen bende geçen 12,5 TL'ye ProGlide Flexball aldım, bazen gerçekten indirim yakalayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Biraz önce gilette mach 3 turbo aldım carrefourdan , eve geldiğimde jileti taktım ve başlığını esnettiğimde geri gelmeyip takılıyordu. Eskisine bakıyorum hiç takılma vs yok. Üretim yeri Almanya ve Carrefour gibi adı sanı belli bir yerin malı sahte olabilir mi? Gilette mach 3 ile diğerleri arasında esneme olayı farkı mı var. Bu zamana kadar mach 3 kullandığım için karşılaştırmada yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 git değiştir belli hatalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Bu aralar elimi neye atsam kuruyor. Gidip iade edeceğim. 100 tl lik almıştım ürünü bir daha bakmayayım bu işlere diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 tıraş makinası alın abi deli misiniz. uğraşılır mı yok jeliydi bıçağıydı after şeyviydi bilmemnesiydi. 2-3 sene önce aldım 400 liraya hala ilk günkü gibi cayır cayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar