suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Abi sen ağladın ben ağladım tartışması kadar saçma bir tartışma yok. hiçbiri ağlamak değil bunların ; bunlar hakkı gasp edilenbir takımın taraftarının isyanı. Burda Beşiktaş taraftarına söylendiği kadar hiçbir taraftara "ağlıyor" kelimesi kullanılmamıştır. Empati değişsiniz , siz de o zaman önceden söylediğiniz "ağlamak" kelimesi üzerinden empati yapın. Kabul edin veya etmeyin ki bence dürüst adamsanız kabul etmeniz lazım ; 3 büyükler içinde hakem hataları ile en az derbi kazanan takım beşiktaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 hayır mehapedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CjtvGUMrR0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28234975.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kermit niye koydun abi o videoyu? ben çok üzüldüm lan izleyince , içim kötü oldu çok mu safım bişi var da anlamadım mı ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ahaaaaa.. RVP yi kolundan tutan ve sosyal medyadan tahrik edici iletiler atan saha komiseri PFDK ya sevk edilmiş. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.radikal.com.tr/spor/lazar_markovic_3_hafta_yok-1441323?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=lazar_markovic_3_hafta_yok-1441323&utm_campaign=spor vay yazık adam 3 hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 gole giderken faul bile çalmadıgı pozisyon pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 faul olsa çalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 tabiki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 BulletRide said: Beşiktaşlılar ağlamaz derken, yenilgiyi hazmedemeyip sahaya girdi abi Beşiktaş'ın taraftarı. Ağlamaktan sel olsun isterse tüm olimpiyat, daha acınası bir durum var mı? Ama onlar gerçek Beşiktaş'lı değildi üstlerinde lisanslı ürün falan yoktu doğru tek maç için kurulup sonra sesi çıkmayan 1453 kartallarını, kazlıçeşme'de açılsın diye yapılan çakma çarşı flamalarını amma çabuk unuttunuz lan yazıklar olsun bir de yukarıdaki video cidden kalp kırıyor abi, ülkücüye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ne zevkliymis bu olay, 50 yilda bi gerceklesmese keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 50 yılda bir hakem fenere yardım etmiyor napalım. :) Basın yanlız direk leş, bize neler oldu bir halt demediler, şu maçtan sonra resmen kustular, ne o fenerciklerinin hakkı yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 adalete fener yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Butun basinin tayyipli olmasi gibi yillardir butun spor gazetecilerin fenerli olmasi. Ya bi sikim basarisi da yok fenerin mal mi bu yazarlar, git galatasarayli falan ol bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 La ingilterede diego costa rakipe iki sarı kart bir kırmızı kart göstertti hakemi kandırdı bu kadar olay olmadı aynı hafta totteham cityy macında hakem resmen cityden aldı macı totthema verdi 1 metre ofsaytı kacırdı , duran toptanda ofsaytı kacırdı ki besiktas macından daha netti.İngilterede hakemler trden cok daha fazla hata yapıyor. Bunların hepsi insani hata simdi de olacak yarında mesela ersanı atamaması psikolojik hata resmen besiktasın yedigi golden emin olamadı etkisinde kaldı halbuki dogru karar vermişlerdi ama o pozisyondan sonra ustune bir de ersanı atamadı uzerinde baskı olustu.Bu tür pozisyonlarda teknoloji kullanılsaydı bence ersanı atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Diego Costa'nın yaptıkları bayağı olay oldu yalnız :( Adama sonradan görüntüden ceza bile verildi tepkiler üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 oldun dan daha mı iyi bileceksin, adam ingiltere futbol camiasının nabzını tutuyor her gün, chealsea forumları liverpool forumları hiç kaçırmaz 7/24 takipte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 canlı yayında ağlama başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 üüüüüüüüüüüü fikret orman hakemi seyredeceğiz dedi ne oldu gördük, fikret orman o lafı 30 kere dedi sanki çok takan varda bahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bir koyduk tam koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun basın toplantısı sürerken, @tvbjk'de "Dünyadan en güzel bebek ağlamaları" videosu yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 besiktas camiası şu sergiledikleri tavırdan sonra bi daha hangi yüzle hakem hakkında konuşacak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CQJciaDU8AE_sCr.jpg Ow ye deki beyinsizlik üzerine bu bayağı iyi olmuş asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Phyx said: besiktas camiası şu sergiledikleri tavırdan sonra bi daha hangi yüzle hakem hakkında konuşacak çok merak ediyorum hocam biz 2 yıldır ağlıyoruz "beşiktaşın hakkı yendi" değimi oldu bu ülkede artık ha bir maçta hemen katledincede böyle basın toplantısı yapmak : ) pof komik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar