Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 6. Hafta: Beşiktaş- Fenerbahçe | 27 Eylül Pazar - 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rüzgarın dört köşesinde farklı estiği bok gibi bir stadı fullde doldursan ekstra iyi bir derbi atmosferi sağlamak güç, İnönü de BJK her zaman farklıydı ama Olimpiyat'ta öyle çok şey beklememek gerek.

Burada direkt boktan şartlarda golcülerini daha iyi besleyen, attıran ya da atan takım galip gelir. Geçen sene iki maçta da olduğu gibi vs...
Sosyal ağlarda paylaş

kombinelilerin yarısı passolig yenilememiş. maça giremeyecekler diyorlar. anlamadığım kombine almışsa zaten otomatik olarak yenilemiş olmuyor mu?

13.000 bilet satılmış. 10.000 de kombineli gelse, maç saatine kadar bi 2000 kişi daha gider falan derken 25k kişi falan olacak maçta büyük ihtimal. eh oraya iyi bile
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

yok onu biliyorum da sonuçta yeni sezon kombine aldığında bunun da otomatik olarak ödenmiş olması gerekmiyor mu? Yani mantıklı olan bu değil mi?

Bunu es geçip, ekstradan bir de elle işlem mi yaptırıyorlar şimdi?

bizim bu seneki kombineler bu arada yeni stad için satıldı..
stad açılmayınca kombinelilerde ne gidicem ya oralara diyip güncelememiştir kartı
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Llama said:

25 tl para yatırıyorlar abi pasolig için onu yatırmamışlardır

yok onu biliyorum da sonuçta yeni sezon kombine aldığında bunun da otomatik olarak ödenmiş olması gerekmiyor mu? Yani mantıklı olan bu değil mi?

Bunu es geçip, ekstradan bir de elle işlem mi yaptırıyorlar şimdi?

Dediğin bilet başına kesilen hizmet bedeli için geçerli, kombinede o uygulanmıyor ya da zaten içine gömülü tahsil ediliyor, bir defa veriyorsun para.

Bir de kartın kendi yıllık yenileme ücreti var ama, bildiğin takvim yılı olarak yeniliyorsun zaten, sezonluk değil. Ben Fenerbahçe Passolig'i geç kabul ettiği için Kasım'da mı ne almışım mesela, daha yeni geliyor yenilemesi. Onu ayrıca alıyorlar, sitesinden kaydolup kredi kartıyla da ödeyebiliyorsun, Aktifbank'tan manuel de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...