Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bayram ne ya karı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sene 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 allaaffestsnkaardiş içinde tatil olması yeterli benim için ÇARŞAMBAYI TATİL YAPAYDINIZ BARİ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 tiLi said: sene 2015 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 http://www.ntv.com.tr/turkiye/il-il-bayram-namazi-saatleri-bayram-namazi-saat-kacta,-mbrzSQUd0ur7Br3pYVy7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kurban bayramı dünyanın en saçma bayramıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bayramın ilk günü gidersin kurbanı kesersin, derisini yüzersin. kestiğin yerde ilk kavurmanı yapar yersin. akşama kadar aile ile takılma akşam da başla içmeye. 2. gün öğleye kadar yat tüm yorgunluğun geçsin sonra takılmaya devam. süper bişi lan bayram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bayram=Tatil o yüzden seviyorum yoksa dini kısmı çok ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yarın yarından sonra burayı kan vahşet içeren fotoğraflarla süslerim isterseniz. kafa düşürürken, deri yüzerken, işkembe temizlerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 abi şimdi yarın bizim kattaki 90 kişiyle bayramlaşmam gerekiyor. insanlarla temas ve iletişim kurmaktan nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bayram namazında hiç tüm mahalle ile bayramlaşmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yok ben hızlıca kaçardım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 allah affetsinden sonrasını okumadım. hayvan öldürüp etini yiyerek (kötüsünü de dağıtarak) iyi insan olduğunu sanan var 2015te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 arcane said: bayram süper bir şey de bazı aileler çekilmiyor. +1 O kadar yol çekiyorsun çoluk çocukla ve sırf ayıp olmasın diye gidiyorsun büyüklerin yanına hemen bi kıyaslamalar, laf sokmalar, beğenmemeler. Su üstünde yürüsen yüzme bilmiyor diyen tipler yüzünden bayramlardan nefret ediyorum. Hatta bu konuda 1. bile olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 df said: ohh tatil mis gibi oyuna gömüleyim derken misafir geliyo içine ediyo. tanısam sıkıntı yok ama bayramdan bayrama görünüp bir de çok yakın akrabaymış gibi takılan gizemli insanlar genelde. Keşke böyle dertlerim olsa. Derdini seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Kurban bayramını ramazandan daha çok seviyorum çünkü bir daha ki bayram 10 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bayram cok guzel. Kavurma yiycem raki icicem. Harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Şizofrenin biri bir rüya görüyor. Tanrı dediği varlık, kendisine olan sadakatini ölçmek adına çocuğunu öldürmesini istiyor (?!) ve bu deli adam da "tamam ulan sana feda olsun" diyor. Çocuğu da alıyor öldüreceği yere götürüyor. Yolda aklıselim birkaç insan "Aman yapma etme, deli misin, çocuğa kıyılır mı diye sağduyuya çağırıyor. Bu deli adam da yerden kaptığı taşları alıp bu insanlara atıyor. Şu anda da insanlar bu harekete şeytan taşlama diyorlar ve taklit ediyorlar. Sanki çok kutsal bir ritüeli yerine getiriyorlarmış gibi. Sonra bıçağı dayıyor çocuğun gırtlağa, A-AA bıçak kesmiyor(yemedi) Gözüne kestirdiği birkaç koyun moyun görüyor ondan sonra, WOW! Cebrail getirmiş. "Tamam tamam.. Sınavdan geçtin hadi. Al bunları kes." diyor. Ondan sonra milenyumlar geçiyor ve biz bu aptal delisaçması şeyi bayram diye uyguluyoruz. please. *grabs popcorn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bıçak nasıl kesmiyor anlamış değilim. Bence bıçak kesti ve bu gelenekten ötürü nüfus azaldı. Bunlarda en iyisi biz başka bir şey keselim dediler. Bakire kurban edilirken sanırım kızla beraber olan dini lider bunun açığa çıkmasını engellemek için böyle bir yalan uydurmuşta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Marty said: raki icicem. Harika http://i.imgur.com/LVVlOJV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ben bayramları seviyorum ama insanları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Evde bulaşığı yıkamayı büyük bi maharet sayan kişilerle kurban seçimi , kesimi hiç çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 karı kıza koyun seçtiren/kestiren adamlar mı var aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Malesef Karıyla kızla muhatap olmamak için koyun keçi keseceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Aluriel said: Marty said: raki icicem. Harika http://i.imgur.com/LVVlOJV.jpg yaninda kurban kavurmasi var. ordan kurtaririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar