senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 sanirim ikincisi studyolar zorluyordur mutlaka yonetmenleri, su filmleri superkahraman filmi seviyesine indirin millet mal anlamiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Olm bide niye her elyin yumurtasi goren dur bi durteyim diyor comar gibi? Ulan illa durteceksen de sopayla falan uzaktan durt en ufak harekette ananiskim de kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Dün izledim, bu kadar kötü olacağını beklemiyordum. Teen slasher filmi olmuş neredeyse. Diyaloglar, olayların işleyişi filan. Komedi derecesinde kötü, en azından Ridley Scott için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 kolonicilerin bu kadar aptal olması inanılmaz. kolonicilerin bu kadar aptal olması inanılmaz. Sürekli güvenlik protokollerini kafalarına göre ihlal etmeleri vs baya anlamsız. Architectlerin home worldunde nasıl teknoloji olmaz? araçlar neden yok? biyolojik silahla ölüyorlar, etraftan teknoloji fışkırıyor olması gerek. Uzayda şaibeli bir yerde bir robot görüyorsun, kayıp bir mürettebatın sentetiği, hemen güveniyorsun laflarına. AI bozulmuş olabilir mi acaba demek yok. Hele yobaz kaptanın yaklaşımı iyice saçma. Robotun ne halt ettiği belli değil, seni bir yere götürüyor, yumurtalara dokun diyor. Hayır bi de görmüşsün birinci elden karnından alien çıkan herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 alien filmlerinde ekibin iq ortalamasi 54 oldugu icin biz pek takilmiyoruz bu hatalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Ahaha haklisiniz valla :) Iste ben de onlari görmezden gelip, cekimlere dizayna, atmosfere odaklanmaya calisiyorum. Ama keske ridley scott ile bi roportaj imkanimiz olsa da, bunlari yuzune yuzune vursak adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Laorx said: alien filmlerinde ekibin iq ortalamasi 54 oldugu icin biz pek takilmiyoruz bu hatalara.son iki film hariç şu dediğin geçerli değil. son iki film için de geçerli değil; çünkü ekiplerin iq ortalaması 25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 senko said: Ahaha haklisiniz valla :) Iste ben de onlari görmezden gelip, cekimlere dizayna, atmosfere odaklanmaya calisiyorum. Ama keske ridley scott ile bi roportaj imkanimiz olsa da, bunlari yuzune yuzune vursak adamin. prometheus'u ben de öyle izledim. ama aynı sıçmığı tekrar görünce bünye kaldırmıyor dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 prometheus ile bunu aynı klasmanda tutmak ne demek ya? prometheus kötü değildi, hele bu kadar kötü hiç değildi yalnız rottentomatoes'da kritikler buna %70 fresh vermiş ahsdfuhdsaufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Glatheros said: kolonicilerin bu kadar aptal olması inanılmaz. kolonicilerin bu kadar aptal olması inanılmaz. Sürekli güvenlik protokollerini kafalarına göre ihlal etmeleri vs baya anlamsız. Architectlerin home worldunde nasıl teknoloji olmaz? araçlar neden yok? biyolojik silahla ölüyorlar, etraftan teknoloji fışkırıyor olması gerek. Uzayda şaibeli bir yerde bir robot görüyorsun, kayıp bir mürettebatın sentetiği, hemen güveniyorsun laflarına. AI bozulmuş olabilir mi acaba demek yok. Hele yobaz kaptanın yaklaşımı iyice saçma. Robotun ne halt ettiği belli değil, seni bir yere götürüyor, yumurtalara dokun diyor. Hayır bi de görmüşsün birinci elden karnından alien çıkan herifi. Olm kolonici işte ne bekliyosun? Aklı olan adamın ne işi var uzayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 yalnız şöyle bi açıklaması olabilir, o kadar çok koloni gemisi vardır ki kalite standardı düşmüştür. biz şu an olaya epic bişey olarak bakıyoruz zira götümüzdeki marsa gidemedik henüz. o yüzden de üzerinde en zekilerimiz çalışıyor. ama olay sıradanlaşıp da bu koloni gemilerinin taksiler gibi çoğal.... neyse ya salak film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 https://youtu.be/njlXBc8Q7o4 Honest trailer geldi. Su kisim yardi beni "Maybe these aren't colonists, earth may have a secret program to deport biggest morons" Hic hu acidan dusunmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Glatheros said: Architectlerin home worldunde nasıl teknoloji olmaz? araçlar neden yok? biyolojik silahla ölüyorlar, etraftan teknoloji fışkırıyor olması gerek. Orası büyük ihtimalle engineerların ana gezegeni değil. Ridley Scott bir sonraki filmde engineerların David'in peşine düşeceklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 https://i.redd.it/ttd0bkwll4dz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 crit atmis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 benim de kafamı kurcalayan, Bishop'ta David miydi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 şimdi izleyebildim bu filmi de abbbaaaaavvvv kötülük leveli 9000 kalitesizlik fışkırmış teen slasher filmi bi daha elini sürmesin şu işe ridley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 lovecraft0Z said: benim de kafamı kurcalayan, Bishop'ta David miydi yoksa degil alien: covenant ve alien (1979)walter'in soyledigine gore david'den sonra bir daha oyle bir model uretilmemis. tabii walter'in yanlis/eksik bilgisi olabilir. ancak bishop olamaz cunku xenomorph'dan bihaber ve sirket emirleriyle hareket ediyor: https://www.youtube.com/watch?v=rrf0cH4o_g4 ilk filmi retconlamadan o sekilde baglamak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Filmin tek güzel yanı: https://1.bp.blogspot.com/-yrGTaGo3ozw/WSWUYM82hTI/AAAAAAAAiE0/OumrHWGNdaUX4wWSuEjTiJCzl-9JHvTWgCKgB/s1600/wayne-haag-haag-terrace-garden-final.jpg Artwork'de Giger'dan esinlenmek çok akıllıca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bu böcklin ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Evet, adamın adını google görselden yazmaya kalkınca bayağı bir saçmalamışım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 böcklin de sağlam sanatçıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar