Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bayram diye gameekstra'da inciğe cıncığa indirim yapmışlar. hyperx cloud alacaktım bayadır, %40a yakın indirimi çakmışlar aldım. indirimlerin tam listesi: http://www.gameekstra.com/index.php?do=catalog/rebateProducts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 olması gereken fiyatlara indirmişler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 tam onu diyecektim indirim falan yok, bindirimi kaldırmışlar sdsaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 çok indirimliymiş gerçekten teknosada 99 tl olan ürün burda 145 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 diğer ürünlere bakmadım valla dsfs benim aldığım kulaklık baya inmiş piyasadakilere göre aşağıda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bu uyanıklığı vatanda yapıyor her hafta sonu indirime girerdi girmeden önce hafta içi yavaş yavaş fiyatları yukarı çekip sonra indirim yapardı sende zannederdin bunlar indirim yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Curunir said: bu uyanıklığı vatanda yapıyor her hafta sonu indirime girerdi girmeden önce hafta içi yavaş yavaş fiyatları yukarı çekip sonra indirim yapardı sende zannederdin bunlar indirim yaptı ahaha vatan öyle yapıyordu cidden. seneler önce babama harddisk aldıracam diye her gün fiyatına bakıyodum adamlar kafaya göre her gün 5-10 lira ekliyodu ciddi ciddi. yapılan indirim hala base fiyatın üstünde oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Artariel said: bayram diye gameekstra'da inciğe cıncığa indirim yapmışlar. hyperx cloud alacaktım bayadır, %40a yakın indirimi çakmışlar aldım. indirimlerin tam listesi: http://www.gameekstra.com/index.php?do=catalog/rebateProducts Artariel said: diğer ürünlere bakmadım valla dsfs benim aldığım kulaklık baya inmiş piyasadakilere göre aşağıda kalmış hmmmmm tamam güzel reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 applev0dka said: Artariel said: bayram diye gameekstra'da inciğe cıncığa indirim yapmışlar. hyperx cloud alacaktım bayadır, %40a yakın indirimi çakmışlar aldım. indirimlerin tam listesi: http://www.gameekstra.com/index.php?do=catalog/rebateProducts Artariel said: diğer ürünlere bakmadım valla dsfs benim aldığım kulaklık baya inmiş piyasadakilere göre aşağıda kalmış hmmmmm tamam güzel reklam overall bakınca her şeyin üstünü çizmişler, benim ilgilendiğim şeyin fiyatı baya düşünce her şeyin fiyatı da o derece düşmüştür mantığıyla açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sahibi kim sitenin ? amcan falanmı ? söylede arayüzü değiştirsinler bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 tanıom ben bunu kuzeninin sitesi, istanbulda yerleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 logoda bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 adfd https://postmediaprovince.files.wordpress.com/2011/06/6470.haters_gonna_hate_29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Faremi üzerine koyacağım dikdörtgen şeye 190 TL vereceğime o fareyi zehirlerim daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bunlarin yeri oturdugum yere 5 dk, yayla semtinde. Gittiydim bi kere mouse bakmaya, ilgili adamlar ama pahali dgdjf Bi de alt kati efsane net cafe. Turnuva falan duzenliyolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 fiyatlar hala pahalı gereksiz hatta. lol oynayan veletlere satar işte gaming gear ayağına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yalniz benq monitorleri dosemisler. Hicbir yerde bulunmuyordu benq gaming monitorleri 2 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 rival biraz daha ucuz diğer yerlere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 deathadder ile goliathus pad ikilisini almıştım ben buradan 4 sene önce 165 tl'e. şimdi sadece mouse indirim yemiş haliyle 235 tl lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 dolar bir mi abi o zaman aldıgın kurla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 http://www.gameekstra.com/Razer-Blackwidow-Chroma-Aydinlatmali-Turkce-Mekanik-Gamer-Klavye,PR-4443.html indirimli fiyatı 625 lira. BSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 jej, d&r'ın mağazasında 750 liraya gördüm küfürü bastım. cidden tek kuruşuna bile değmez şu şeyi almaya. standart bir cherry mx blue veya red key takımlı bir mekanik alın yeter zaten, böyle saçma sapan ışıklara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Ben 300 verdim mavi isikli ulti ye 2 yil once , o zaman icime oturmustu, fakat bu nedir cidden sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 la ben orion spark alayım diyorum amazonda 150 dolar türkiyede 700 - 800 arası satılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar