Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sostizm said: dana22 said: sostizm said: Perdeci bi arkadaşla konuşuyorduk kendi dükkanında, 8 yılda 3 nişan bozuldu bu dükkanda, gelinin perde beklentisi ile damadın maddi gücü uyuşmadığı için demişti. hay...belki de daha hayirlisi oluyordur..o formatin evlenip yuvam kurtulsun diye cocuk yapip hepsini birakip 3. sahis ile kacani da var..her iste var bir hayir.. Beni çok etkilemişti ama perdecinin hüznü. Biri şu şekilde olmuş... Anne teyze ve damat adayı gelmişler perdeciye. Gelinin teyzesi almış sazı eline, renge modele bile bakmadan EN PAHALI olanları başlamış dizmeye. 16 000 TL toplamına dayanınca perde damat, ben bunu karşılayamam, biraz zaman geçsin ileride evimize uygun, beğenimize uygun yeni perde alırız deyince Teyze Hanım bağırmaya başlamış. Madem gücün yoktu neden kzımıza talip oldun, edepsizliğin bu kadarı görülmemiştir vs vs. Damat parmağından yüzüğünü çıkartmış. Sadece geline dönerek " çok özür dilerim. üzgünüm" deyip yüzüğü cam tezgaha bırakıp çıkmış. İçeride gelin tek kelime etmeden ağlamaya başlamış, bu sefer de anne ben demedim mi sana bu adamda iş yok büyük sözü dinlemezsen başına daha çok gelecek var senin. Perdeci geline bir bardak su vermiş, kız gözleri yerde ağlamaya devam etmiş. Bir süre sonra önce anneyle gelin çıkmış dükkandan, en son teyze cam tezgahtan yüzüğü alıp çıkmış dışarı. Olm lan çok üzüldüm amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Otobuste surtturerek hamile kalinan bir ulkede yasiyoruz. Dolayisiyle opusmesiz sevgili olunur Agrisiz sancisiz kulak delinir, lagman yapilir kabizlik giderilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 lağman değil lavman. : )))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 evet dogru. ğ v nin yanındaymış typo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 böyle dübüre ping atıyorsun lagman'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 abav, kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 imamizer said: böyle dübüre ping atıyorsun lagman'da thıhıhı latensi düşükse ıslanırsın ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 dübüre ddos ne oluyor bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 brute force attack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ilk oyu camlica kiz lisesinde vermistim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 çok yanlış okudum ya. günahı boynuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Lagman nedir sizin bahsettiğiniz ben olayı kaçırdım. Geçen Kırgız restoranında Lagman yedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 lagman uygur yemeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Brrrrrrrt http://i.imgur.com/i5lWqs7.jpg http://www.thecanteen.com/cannon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CJ9ATysW8AA-Mtm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 https://www.nasa.gov/image-feature/the-rich-color-variations-of-pluto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 LAN AT KAFASI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 VPN kullanmadan nasa.gov'a giremiyorum ben. NASA da mı yasaklı site lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 cogiymiş ya... daha yüksek cözünürlük yokmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 http://pluto.jhuapl.edu/Multimedia/Science-Photos/pics/P_COLOR2_enhanced_release.jpg bunu verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 CabukMars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar