Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

FromTheHell said:

23-24 yaşında falan bu elemanlar :( şu ana dek gördüğüm en uyumlu en birbiri için yaratılmış çift :(
kızın annesi çocuğa tavırlı bu arada, tek kelimelik ters yorumlar yazıp siliyo sürekli. ben görüyorum!

wtf is this shit

Bi allahin kulu da gidip "mal misiniz lan, sktrn gidin surdan" dememiz.
Mesaj tarihi:
21.11.2015

XXX is now single

(tu)Like Comment Share
Şişmiş gözlerin,uyuşmuş beyninle göz gezdirirsin etrafa,''şaka olsun lütfen'' dersin,uyanmak istersin bu kabustan,ama her şey gerçektir,hissettiğin acı gerçektir,gözünden dökülen yaşlar suratını ıslattığında anlarsın gerçek olduğunu,kollarında cenneti bulduğun insanın seni nasıl cehenneme attığını hissedersin o anda,''Neden?'' diye sorgulamaya başlarsınız,cevaplar arar,arar,ararsınız,en sonunda bir cevap bulursunuz.''Beni hiç sevmemiş.'' dersiniz canınız yana yana.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

21.11.2015

XXX is now single

(tu)Like Comment Share
Şişmiş gözlerin,uyuşmuş beyninle göz gezdirirsin etrafa,''şaka olsun lütfen'' dersin,uyanmak istersin bu kabustan,ama her şey gerçektir,hissettiğin acı gerçektir,gözünden dökülen yaşlar suratını ıslattığında anlarsın gerçek olduğunu,kollarında cenneti bulduğun insanın seni nasıl cehenneme attığını hissedersin o anda,''Neden?'' diye sorgulamaya başlarsınız,cevaplar arar,arar,ararsınız,en sonunda bir cevap bulursunuz.''Beni hiç sevmemiş.'' dersiniz canınız yana yana.

:(
Mesaj tarihi:
Ben hep en çok kazanan sporcunun Tiger Woods olduğunu sanıyordum.
Yukarıdaki liste sporcunun cebine giren değil de onun için ödenen bedeli mi gösteriyor acaba?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

abi bende de vardı bi tane böyle cringe çift ama bu bambaşkaymış benimkiler cool kaldı yanında

bende de var bi çift 3 sene oldular evleneli, hala mütemadiyen düğün fotosu paylaşıyorlar. düğün pastası kısmına gelebildik çok şükür.
Mesaj tarihi:
oooof öyle bişey de var ya
özellikle kadınlarda var.

evlenmiş 6 ay geçmiş mesela hala kapak fotosu, profil fotosu düğünden böyle. sanırsın dün evlendi.

dikkat etmediğim böyle bi arkadaşım vardı facebookta öyle kaynakta çıkan. zihnimde 3 kere düğün yapmış gibi sanki. her yıl bi kere daha evleniyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...