sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Sonuna kadar okuyun mutlaka, inanılmaz. https://twitter.com/okademi/status/643512821637095425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ne güzel millet götünden hikaye uydurup fav topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Toplanan favlar paraya çevriliyor mu? Bu arada fav ne lan? Favorite ın kısaltmasıdır kesin de ne işe yarıyor? Hikaye serinmiş, gerçek çıksa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 lan ne manyaklar var arkadaş. okudum hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 twitter yasak burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 doğruysa onedioya falan çıktı mustafa bunu bulup saplar mızrağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 csb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 axedice said: Toplanan favlar paraya çevriliyor mu? Bu arada fav ne lan? Favorite ın kısaltmasıdır kesin de ne işe yarıyor? Hikaye serinmiş, gerçek çıksa şaşırmam. asdasd ben de aynı soruları sordum sonra aklıma fava geldi http://galeri2.uludagsozluk.com/308/bakla-fava_394427.jpg fava tariflerine bakıp, rakı balık için plan düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ya bingildak. harbiden kötüsün. nasıl ağzım sulandı,o favanın yanında yenilebilecek haydari ve tereyağda kızarmış sarımsak tadını damaklarım nasıl bir arzu ile istedi?!?!anlatılmaz...yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 off canım çekti. tekmil olacak ama soğanlı. bi de şu dere otu maydonoz fln olmasın plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bıngıldak.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fava atın beyler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fava atın deyince facebook da dislike butonu getiriyormuş. ya ilk çıktığında facebook yok muydu dislike butonu? bu arada bence iyi düşünmüşler dislike mevzusunu. kesin en çok dislike butonu kullanan ülke uzak ara Türkiye olur,şimdiden söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mersinde elin japonuna bile vaov voav dedirtecek çeşit ve lezzette deniz ürünü mezesi varken adam gibi fava yapan yerin olmaması ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 gerçek olmasa ne olur ya. komik olması yeterli işte. çok kastırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 hikayenin neyi var ki? hani sittin senedir 100 lercesi yasaniyor internette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 favayı da gerçekten herkes yapamıyor. nevizade'de nevizade restaurant'ı öneririm. kapanmadan önce gelik balık'ta da güzel fava yaparlardı.nedense halen açık olan gelik et'te yok fava.demek ki gelik balık'ın ustası gelik et'e gitmemiş. bir de kadıköy'de boğa heykelinin çaprazında bir meyhane var.vallahi adını hatırlamıyorum ama orada yediğim fava'nın tadını da unutamam. elbette suriye'de birçok yerde fava yemişliğim var ve inanılmaz lezzetli yapmışlardı fava'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 tam bunak muhabbeti yapariz senle be kuddusi..40 gun 40 gece bitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 okumasini bile beceremedim. kimse sunu twitterdan alip dogru duzgun bir yere yapistirmamis mi duzyazi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 yok lan becermisim. hepsi dizilmis sirayla aradaki gereksizler gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Façe face olsa gerek herhalde Yeni jargon mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 adam, özlem diye fake face hesabıyla çip topluyomuş poker oynamak için sonra biriyle uzun uzun konuşmaya başlamış doğum gününde adam buna hediye falan göndermiş kargoyla. adrese için de ben yurtta kalıyorum kuzenimin adresine yolla diye kendi adresini vermiş. fake hesabın sahibi bu adamın yerine gitmiş. kareli gömleğin de yakıyo haniii demiş bu da özlem'in okuduğu okula gitmiş öyle biri yokmuş. Hediye yolladığı adrese hesabın sahibinin evine gitmiş o da demiş ki özlem alt kat komşumdu pavyonda konsumatris demiş. adam da evine dönüp hesabı engellemiş ve yazıklar olsun seninle neler düşünüyodum evlenme teklifi edecektim falan demiş. saçma sapan bayağı bir csb işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar