progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 http://www.joblo.com/newsimages1/junglebook-2015-title.jpg http://www.joblo.com/posters/images/full/tjb-jf-gallery.jpg said: The film follows orphan Mowgli, who is one of the few live-action elements, as he is raised in the jungle with the help of a pack of wolves, a bear, and a black panther. Featuring the vocal stylings of Ben Kingsley as Bagheera, Lupita Nyong'o as Raksha, Christopher Walken as King Louie, Idris Elba as Shere Khan, Scarlett Johansson as Kaa, and Bill Murray as Baloo. Iron Man'in yönetmeninden. Seslendirenler de iyi. Mowgli dışında her şey CGI hatta direk sanırım sdf. Nisan 2016'da geliyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=H3feDmSQ5QY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 jungle book hikayesi çocukluğumuzun parçalarından. gerek yoktu tekrar çekmelerine diye düşünüyordum fakat trailer'ı görünce bir hareketlenme oldu. cgi da baya kaliteli görünüyor. umarım warcraftta en azından bu kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ben de laf edecektim trailer'i görünce sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 hakkini vermisler gibi görünüyo. Disney 4k ise film zaten tartismaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Bunun çok güzel bi oyunu vardı nintendoda bitirmek için ne kasmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 trailer de bebeyi yetiştiren wolf team yok abi cCc bi kaç kurt uluması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 lovecraft0Z said: Bunun çok güzel bi oyunu vardı nintendoda bitirmek için ne kasmıştım trailer ın sonundaki ıslıklı melodiye odaklan abi ;) ilk 5 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 İzleyen oldu mu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 kaliteli seslendirme için türkçe dublajına gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Jon Favreu yapıyorsa iyi yapar, adam yaptığı filmlerden keyif alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 demin geldik filmden. orjinal dil, türkçe altyazı ve 3d olanına. çocuk filmi hakikaten. şarkılar türküler de söyleniyor, aksiyon da var, anne ile çocuğun arasındaki kutsal bağ da var. mesaj kaygısı mevcut fasda güzel ama, iyi yapmıpşlar bence. ama hani bu film yerine başka şeylere gidilebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Jungle Book zaten cocuk filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jr6FBaf03qQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Film güzeldi. Ben beğendim. Detaylı inceleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Imax'de izledim bu akşam görselliği muhteşemdi. Yani adamlar CGI teknolojisini bir level yükseltmişler. Aile filmi tabi ama gene de çok beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar