Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 makul fıyat yapsınlar alırım ben, evde işte şarj ederim n'lcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 smart tipi araçlarda da artış yok petrol lobisi devrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 camdan 3'lü priz sarkıtsakta kurtarmıyor bunları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 park yerine küçük istasyon kurdurursun. Ama istanbul malum park problemi, elektrik kesintisi falan. Hollanda'da şirket arabasını satın alıyorsun vergisini ödeyerek hibritlerde ücretsiz ve bunu teşvik eden iş yerlerine özel park yeri elektrikli araçlar için ve bunların şarj istasyonları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 elesso said: camdan 3'lü priz sarkıtsakta kurtarmıyor bunları :/ yoo kurtarıyor ev şebekesinden şarj kablosu ayrıca var satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bilgisayar oyunu sandım gerçek arabaymış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Yine gelip muhabbetin içine limon sıkıcam ama konsept göstererek olmuyor bu işler, anlayamadı bunu gerizekalılar. Porche, Mercedes, BMW concept araba gösterir yıllarca, Elon Musk gelip yapar. Nokia, Sony concept telefon gösterir, Steve Jobs gelip yapar. Piyasaya çıkarmadıkları sürece hepsi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 arabanın ön far tasarımı ne kadar kötü ya. bu kadar zevksizlik olamaz ki, porsche tasarım çizgisini hiç bozmayan arabalar üreterek tarzını korurken, bu hiç olmamış. kınadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 valla ben bmw'nin 2016 serisini izledim. elektrik melektrik bi kenarda oturup soluklansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 içerenköyde i8 gezio lan ne konsepti sdasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 LathspeLL said: Yine gelip muhabbetin içine limon sıkıcam ama konsept göstererek olmuyor bu işler, anlayamadı bunu gerizekalılar. Porche, Mercedes, BMW concept araba gösterir yıllarca, Elon Musk gelip yapar. Nokia, Sony concept telefon gösterir, Steve Jobs gelip yapar. Piyasaya çıkarmadıkları sürece hepsi yalan. ben brainfuck'ımı şu köeşede yaşayıp gelicem arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sdf i8 piyasaya çıktığına hayret ettiğim bir araba. Resmen o da "concept bu" denilip rafa kaldırılacak gibi duruyor. Mission E piyasaya sürülecek mi? Sürülmeyecekse dediğim olay işte. Mercedes de gösterdi geçen kış araba. Dediler ki "bu araba olabilir ama olmayadabilir, bu bir concept. Şuan yaptık ama satmıyoruz, San Francisco'da gezdiriyoruz show amaçlı" dediler. O zaman yemişim ben senin concept'i diyorum ben de işte. Tesla gösteriyor arabayı sonra çıkarıyor piyasaya. Concept olarak kalmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 şarj istasyonu yok batarya teknolojisi henüz çağ atlamadı en önemlisi de yakıt kaynakları ve içten yanmalı motorlardan neden vazgeçsin mevcut yatırımcılar tesla ise işe sıfırdan başladığı için yatırımını elektrik üzerine yaptı henüz sürümden kazanma imkanı olmadığı için de fiyatlarını yüksek tutmak zorunda kendi teknolojisni geliştirebildiği için kimselere bağımlı değil dolayısıyla T.C.'nin 100. kuruluş yılında piyasayı domine edecektir. diğer markalar elektrikte konsept olabilir ama araba yapmayı biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 2008 den mi yazdın bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 neyse değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Selam, Ortada düzgün hybrid bile yok. Paso konsept kasıyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Selam, guncel +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 LathspeLL said: sdf i8 piyasaya çıktığına hayret ettiğim bir araba. Resmen o da "concept bu" denilip rafa kaldırılacak gibi duruyor. Mission E piyasaya sürülecek mi? Sürülmeyecekse dediğim olay işte. Mercedes de gösterdi geçen kış araba. Dediler ki "bu araba olabilir ama olmayadabilir, bu bir concept. Şuan yaptık ama satmıyoruz, San Francisco'da gezdiriyoruz show amaçlı" dediler. O zaman yemişim ben senin concept'i diyorum ben de işte. Tesla gösteriyor arabayı sonra çıkarıyor piyasaya. Concept olarak kalmıyor yani. Mission E piyasaya sürülecek..Panameranın bir küçük modeli olarak düşünülüyor. Üzerinde 1 yıldır çalışılıyor. 2019 piyasaya çıkış tarihi Aynı teslada ki gibi over the air update olacak arabada. Saçma olan arabanın yine audi platformunda çıkacak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Audi platformunda cikmamasi daha sacma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Audi platformunda cikmasindan ben de cok rahatsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Avrupanın geleceği PHEV, normal BEV tutturmak baya zor yakın gelecekte. Akü teknolojisinin gelişmesi lazım hala. Fuel cell için de henüz yeterli istasyon yok, 10-15 sene sonra o da yaygınlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 chrome said: Audi platformunda cikmasindan ben de cok rahatsizim ben de rahatsızdım ondan ayrıldım porscheden zaten.. dedım sızın yapacagınız ıse, kapıyı vurdum cıktım. Tazmınatı da bıraktım sadaka dıye onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 simdi onlar dusunuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 BEN ADAMI MADAM YAPARIM MADAM diye bağıra bağıra çıksaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar