pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 20'lik dişlerim yıllar evvel çıktı. Ancak konumu gereği atıl konumda kalan bu dişlerden biri çürüdü ve bugün itibarı ile beyne sinyali yolladı şiddetli sızlama ile. bunu çektirmek mi daha iyi yoksa kanal tedavisine kastırmak mı? yemek artığı toplamaktan başka birşeye yaramıyor zaten.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 3 4 hafta önce çektirdim aynı şeyden, çürümüş, kırıldı. İğrenç bi acısı vardı. Sanmam ki kanal tedavisi yapsınlar ona. Düzgün mü ki? Korkutmak gibi olmasın da hayatımın en zor dakikalarıydı. sonraki hafta da zordu bayağı.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 çektireceksin. 2 tanesini çektirmiştim ben sıkıntısız ama durumuna göre çok eziyetli de olabiliyor gömülüyse falan.
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 20 lik dişin fıtratında var çekilmek. zaten çok gereksiz bir diş, hatta daha yüzsüzleşip diğer dişleri yamultuyor ittirdikçe. benimki çıktı diye rahatlama gene yapıyor bir şekilde. ordaki çürük de başa bela. kanalla uğraştırana kadar çektir gitsin. asla ve asla kullanmayacağın bir diş sonuçta. zipzip' in dediği var evet ama şanslıysan benim gibi 2.günden sonra herşey normale dönüyor dikiş falan yoksa. bazısının suratı 2 hafta şiş kalıyor, bazısının hiç şişmiyor benimki gibi. şans ve iyi bir cerrah lazım.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 yok gömülü değil. baya baya dışarıda benim 20'likler.
Seru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 pattisliborek said: 20'lik dişlerim yıllar evvel çıktı. Ancak konumu gereği atıl konumda kalan bu dişlerden biri çürüdü ve bugün itibarı ile beyne sinyali yolladı şiddetli sızlama ile. bunu çektirmek mi daha iyi yoksa kanal tedavisine kastırmak mı? yemek artığı toplamaktan başka birşeye yaramıyor zaten. dişciye sor.
Auril Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 2 tane de ben çektirdim löp diye alıvermişti dişçi bazısı fena oluyor çene ameliyatı yapıyorlar direk yarıp çıkarıp dikiş mikiş atıyorlar, o çok fena
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Jeeztro said: zipzip' in dediği var evet ama şanslıysan benim gibi 2.günden sonra herşey normale dönüyor dikiş falan yoksa. bazısının suratı 2 hafta şiş kalıyor, bazısının hiç şişmiyor benimki gibi. şans ve iyi bir cerrah lazım. Yüz şişmedi ya, hiç acı da yaşamadım. Herkes ameliyat acısız sonrası fena dedi, bende tersi oldu. O açıdan çok şanslıyım. Hızlı iyileşmesi için yanağı dikmiş yaranın üstüne, o çok zorladı beni, açamadım ağzımı falan.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 abi çektiriceksin mutlaka. ben tekini 5 sene önce diğerinide 2 sene önce çektirdim. geçen seneden beri çenemde müthiş bir ağrı hissediyorum. çene ile kafatasının birleştiği noktadan bademciklerinin olduğu noktaya vuran bir ağrı. ağzını açamıyorsun. sanki bütün gece dişlerini sıkmışsında sabah uyandığında çatır çutur etmesi gibi ama geçmiyor yani. sol taraf 5 gün sürüyo çoaat diye bi ses geliyo geçiyo ertesi gün sağ taraf. başlıyo oda bi 5 gün sürüyo sürekli bir cycle var. 20 lik dişlerin çekilmesinden dolayı onun yanındaki dişlerin bir dayanağı olmadığından diş düzeni mi ne bozuluyormuş.
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 çektir geç 20liği. kanala uğraşacağını sanmıyorum hiçbir hekimin ona, ki hakikaten fıtratı çürümek. ben 3 çıkanı çektirdim ama biri gömük ona üşeniyorum. çürümezden gidip çektirmem lazım esasen. ama ağrı yapmadan çektirmeyi türklüğüme yakıştıramıyorum sdfg gerçi yamuk ve gömük olduğu için bi önündekini de çürütür diye tırsıyorum :(
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Beyler 28 bitti, ortada diş falan yok. Evrimimi geçirip, bu işi huzur içinde çözmüş olmam mümkün mü :P Bu 20'liklerin hiç çıkmama gibi durumu oluyor mu ?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Deri altindadir, caprazlama ittiriyodur alttan
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 altta kalsa sikinti yapar, hic gelmemislerse iyi mi kotu mu bilemedim.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 rahat ol 40 kusur yasindayim hala bendeler bir tanesi tam cikmadi bile..
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 benimkiler hepsi çıktı 19-20 yaşıbda 1 ini çektirdim 31 tane dişim var, hepsini kullanıyorum :d
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 benim de birini ameliyatla aldilar, onun karsisindaki curudu sonra, dolgulu simdi. diger ikisi de egri bugru duruyo.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 20 lik dişe kanal kasma yaa. Çektir gitsin.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bendekilerden biri 90 derece yatmış, önündeki dişi koçbaşı gibi ittiriyordu. sorunsuz çektirdim. dişçi kan ter içinde kaldı ama ahah. 45 dakika sırf o dişle uğraşmıştı. senelerce ağrısını çektim yalnız. bir de puşt gibi baş göz ağrıtıyordu kendisi ağrımak yerine. :/ dişçi çekelim diyorsa çektirin bitsin. bariz genetiğimiz bozuk.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Kithnos said: Beyler 28 bitti, ortada diş falan yok. Evrimimi geçirip, bu işi huzur içinde çözmüş olmam mümkün mü :P Bu 20'liklerin hiç çıkmama gibi durumu oluyor mu ? alttadır onlar büyük ihtimalle, film çektirince görünür
Fili Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Kithnos said: Beyler 28 bitti, ortada diş falan yok. Evrimimi geçirip, bu işi huzur içinde çözmüş olmam mümkün mü :P Bu 20'liklerin hiç çıkmama gibi durumu oluyor mu ?
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 sıkıntı yaratır mı, görüneyim mi dişçiye, akışına mı bırakayım ?
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 benim geçen hafta hayatım skildi. yirmilik çıkmadı bende de çeyreği falan görünüyo. o baskı yapıyo diğer dişe diğer dişte çürük var. baskıdan iltihap komple bütün çeneye yayılıyor falan derken günde 2 ağrıkesici iğne oluyodum. konuşamıyodum çünkü 5 gün falan. direk git dişçiye. duvarlara kafa attırıyor çünkü ağrıdan
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Fili said: Kithnos said: Beyler 28 bitti, ortada diş falan yok. Evrimimi geçirip, bu işi huzur içinde çözmüş olmam mümkün mü :P Bu 20'liklerin hiç çıkmama gibi durumu oluyor mu ? ne güzel güldüm ya gece gece
Öne çıkan mesajlar