Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Galatasaray - Atletico Madrid @15.09.2015 21.45 - TRT 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her maç aynı halt, saçma sapan 11e aptalca bir diziliş, iki tane yiyince "ha böyle olmuyomuş" diye normal pozisyonlara dönüş. Hani ders alsa denedi olmadı bi maç gitti arada diyecem, hak verecem. Ertesi maç yine aynı saçma diziliş, aynı hikaye. Şimdi Umut giriyo umut olarak. Lol. Ortasahaya adam girse, Rodriguez girse daha etkili oluruz.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Emreyi bitirdi hamza bu hareketle.

Emre'de bitecek bir şey yoktu ki. Artık ümit verecek kadar genç de değil. Ara ara efsane maçlar çıkartıyor ama saman alevi gibi sezonda iki maç oynayacak adama tahammül olmaz büyük takımda. Adam altyapı kontenjanıyla duruyor.
Mesaj tarihi:
Sirf hamza'da da bulmayin sucu... Yaptigimiz transfwrlwr ortada ekstra bi yabanci forvet bile alamadik... Yedek umut derken emre yerine umut'u soktu.

Hamza ben senin.... Assffaffd abi umut'lanolacak is degil 2 pas atamiyor adam
Mesaj tarihi:
Bruma Amrabattan en az biri, hatta bence ikisi de kadroda olmalıydı. Ön libero yok, Podolski dışında kaant yok, Burak'a alternatif forvet yok. Hadi Sabri'ye bişi demiyorum alternatif alalım dediler kazmalıklarından olmadı. Ama iki ay yedek kaleci peşinde koşuyorsun.
Mesaj tarihi:
Dusunuyorum da en iyisini alsak ne olacaktı ki?

Sneijder solda Podolski sagda cıkıyoruz her mac. Her mac 2 yiyoruz sonra herkes olması gereken yere geciyor.

Sonra kenardan yasin varken umut giriyor kanat adı altında.
  • Yeni Oluştur...