Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Selam, peder oldu 60 (olucak) kendisine sorsak 55 falan der ama neyse. yine kendisine sorsak hic sevmez dogumgunu, babalar gunu ve hediye muhabbetini ama icten ice bekler birseyler. onun da farkindayim. bir iki haftaya ofisi degisecek, ben de ofisine koyacak birsey almayi dusunuyorum. dunya kuresi gordum bi tane. nette bulamadim aynisini, bulsam koycaktim. ayakli, masa kadar falan, duzgun birsey. hicbirsey bulamazsam ona kalicam ama ayaklari koyu kahverengi. ofiste hersey bej ordan tereddutluyum. ne alabilirim bilemedim kisacasi. tavsiye lazim plz ps.klasik gomlek kravat dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 kağıt öğütme makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Metalden 5-25 cm boylarında mevlana figürleri var oturur şekilde.Masaya baya yakışıyor, hem anlamlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 metal mevlana biblo falan diye baktim netten de, duzgun birsey goremedim. bugun bi iki yere bakicam. aklimda bulunsun. kagit makinesi var. cok gizli evraklari yok ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 miyaw33 said: Metalden 5-25 cm boylarında mevlana figürleri var oturur şekilde.Masaya baya yakışıyor, hem anlamlı olur nasil anlamli olur..abinin babasi mevlevi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Babana vesikalığını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 huzurevinden kombine al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 babaya hediye yaz bunlar cikiyor klasik siteler.. ha ama ofis hediyesi diyorsan.. ofis off arti mudoda surda burda da vardi ole masa basi hediyeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 2-3 tane gömlek al adam sevinsin. giyince de hem seni hatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 googlea babaya hediye, ofis hediyesi yazmayi ben de biliyorum. bi tavsiye, farkli bi fikir var mi diye soruyorum mevlana niye anlamli olur onu ben de anlamadim da sorgulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ona bir erkek torun ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 gomlegi var 1000 tane. onu yine alirim ekstra toruna sevinebilir hakkaten ama zaman kisitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 evlat edin hızlıca madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 CabukEvlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Kalem al şekilinden? Kalemle işi var ise her gerçek erkeğin güzel bi kalemi olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 http://www.parkerpen.com/ http://www.dr.com.tr/search?q=parker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Bir aksiyon bişi al. Böyle paketler oluyor ya. Bisiklet turu tatili, dalış etkinliği, yok küba da dans eğitimi, vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 grupanyadan isveç masajı al 2 kişilik gidin beraber mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 30 yıldır bir sürü hata yapmamıza ragmen bize katlandıgın ne olursan ol gel dedıgın için vsvs işte dana22 said: miyaw33 said: Metalden 5-25 cm boylarında mevlana figürleri var oturur şekilde.Masaya baya yakışıyor, hem anlamlı olur nasil anlamli olur..abinin babasi mevlevi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 kaliteli bi kalem dusundum de, cok kucuk mu kalir bilemedim. aksiyon tarzi seyleri de hic sevmez. boyle bos bos uzanip dinlenecegi, o da max 3 gun olur, fazlasinda cani sikilir, tatil olabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Biri gömlek demiş. Aynen gömlek al, ne bileyim jean olabilir. Adam giydiğinde seni hatırlar daha iyi. Kalemdi, kupaydı, cüzdandı falan bunlar boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 miyaw33 said: 30 yıldır bir sürü hata yapmamıza ragmen bize katlandıgın ne olursan ol gel dedıgın için vsvs işte hayir hastanin biri getirdiydi..ole farkli anlamlar yuklemis olabilir mi diye dusundum simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Babana değer veriyorsan eğer bence bu eğer hediyeyi kabul etmezse ben alabilirim ne de olsa ben de evlat babasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bence sen orjinal atlas fikrinde kal. şurada en güzeli o gibi geldi bana. bulabilirsen atlas omuzunda atlas vardı baya hoş ama biraz büyüktü. Kadıköyde görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar