Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babaya dogumgunu hediye tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
peder oldu 60 (olucak) kendisine sorsak 55 falan der ama neyse.
yine kendisine sorsak hic sevmez dogumgunu, babalar gunu ve hediye muhabbetini ama icten ice bekler birseyler. onun da farkindayim.

bir iki haftaya ofisi degisecek, ben de ofisine koyacak birsey almayi dusunuyorum.

dunya kuresi gordum bi tane. nette bulamadim aynisini, bulsam koycaktim. ayakli, masa kadar falan, duzgun birsey. hicbirsey bulamazsam ona kalicam ama ayaklari koyu kahverengi. ofiste hersey bej ordan tereddutluyum.

ne alabilirim bilemedim kisacasi. tavsiye lazim plz

ps.klasik gomlek kravat dusunmuyorum.
Mesaj tarihi:
metal mevlana biblo falan diye baktim netten de, duzgun birsey goremedim. bugun bi iki yere bakicam. aklimda bulunsun.

kagit makinesi var. cok gizli evraklari yok ediyoruz.
Mesaj tarihi:
googlea babaya hediye, ofis hediyesi yazmayi ben de biliyorum.

bi tavsiye, farkli bi fikir var mi diye soruyorum

mevlana niye anlamli olur onu ben de anlamadim da sorgulamadim.
Mesaj tarihi:
30 yıldır bir sürü hata yapmamıza ragmen bize katlandıgın ne olursan ol gel dedıgın için vsvs işte

dana22 said:

miyaw33 said:

Metalden 5-25 cm boylarında mevlana figürleri var oturur şekilde.Masaya baya yakışıyor, hem anlamlı olur

nasil anlamli olur..abinin babasi mevlevi mi?
Mesaj tarihi:
kaliteli bi kalem dusundum de, cok kucuk mu kalir bilemedim.

aksiyon tarzi seyleri de hic sevmez. boyle bos bos uzanip dinlenecegi, o da max 3 gun olur, fazlasinda cani sikilir, tatil olabilir aslinda.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

30 yıldır bir sürü hata yapmamıza ragmen bize katlandıgın ne olursan ol gel dedıgın için vsvs işte

hayir hastanin biri getirdiydi..ole farkli anlamlar yuklemis olabilir mi diye dusundum simdi..
  • Yeni Oluştur...