Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

45-50 arası dizel otom 2.el

JsH

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Eve 2. araç olarak dizel otomatik bir araç alacağım, 45 maks 50 civarında bir şey düşünüyorum. Km olarak 55-60kyı geçmesin diye bakınca zaten 3-4 model kalıyor. Bunlarda Auris ve Leon.

İkisi arasından hangisini önerirsiniz, ben daha önce Auris kullandım çok memnundum ama Leon kullanan yok etrafımda. Müsait bir zamanda sahibindenden uygun ilanları eklerim :>

Şimdiden teşekkürler öneriler için.
Sosyal ağlarda paylaş

JsH sana kesinlikle 2012 model civarı Fluence veya Megane öneririm. Hem motor performansı hem şanzıman hem de konfor olarak gayet iyiler.

2 sene şirket aracı olarak Fluence kullandım, şu an senin dediğini yapmayı finanse edebilsem gider bir Fluence alır köşeme çekilir gittiği yere kadar da kullanırım o arabayı :)

Auris alacağına Leon derim tabiki, Auris'lerin şanzımanlarını hiç beğenmiyorum. (Çok dandik diyecektim mesafeli yaklaştım.)
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2012 altı leon bulursun bence. Auris hasarsız zor gibi .bunun dışında 2012 hyundai i30 style bak derim gerçi oda otomatik olarak o fiyata hasarsız zor gibi ama manuel düşünürsen bulunabilir. bence en iyi ve temiz seçenek Leon olur :) B sınıfı araçlarda her türlü bulursun mesela polo 1.2TDI blue motion lar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

JsH sana kesinlikle 2012 model civarı Fluence veya Megane öneririm. Hem motor performansı hem şanzıman hem de konfor olarak gayet iyiler.

2 sene şirket aracı olarak Fluence kullandım, şu an senin dediğini yapmayı finanse edebilsem gider bir Fluence alır köşeme çekilir gittiği yere kadar da kullanırım o arabayı :)

fluence berbat bir araba
ne hızlanması ne de şekli ne de yol görüşü
tam bir şirket arabası evet
Sosyal ağlarda paylaş

fluence hakkaten berbat, şirket arabalarının bir kısmı fluence ama ne yol tutuşu var ne konfor. içi falan da hiç hoş değil
ondan inip passat'a a3'e falan binince 3-4 kat konfor level'ı artmış hissediyor insan.
kendi 2004 model arabam bile 2-3 kat rahat geliyor manual olmasına rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne Passat'ı, A3'ü, 45-50 arası dizel otomatik 2. el araba konuşuyoruz burada. Karşılaştırdığınız arabalara bakın sanki 100K bütçe konmuş ortaya gibi.

Gayet iyi araba, Jetta'da kullandım hiç beğenmedim ve 2. el o fiyat bandında bir araç alacak olursam Fluence alır geçerim Jetta'ya da kasmam daha fazla para ödeyip, bunu diyorum.

Yol tutuşu iyi değil bu doğru. Ancak şirket aracı klasmanında olan Extreme seviyesindeki ile daha üst donanım paketi arasında yol tutuşta da fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
otomatik vitesi tam otomatik degil. vites değişimlerini dert etmezsen o paraya bence çok guzel bi araba.

benzinli 1.6 vti motoru her ne kadar yetersiz geleceğini dusunsem de sıkıntısız bir motordur. (bmw ile ortak uretim olan motor). bende 308 var bana gayet yeterli geliyor ama 508'in kasa büyük. benzinli düşünüyosan 156 hp lik thp motoru daha iyi olcaktır. LPG taktırmanı kesinlikle tavsiye etmem.

dizelde zaten fransızlar çok az yakıyo ve bakımı da aksatılmamışsa büyük sorun çıkardığını duymadım. insanlardaki ön yargı 407,307 vb. serilerden kaynaklanıyo. zamanında baya bezdiriyodu bu serileri ama son zamanlarda baya toparladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim şirkette fluence kullanıyor , konfor kötü,iç-dış tasarım falan bok gibi zaten sdasdf,çok fazla motor gürültüsü alıyor içeriye , yalnız dizel olanı yakıt tüketimi konusunda çok başarılı ve güçlü sayılabilecek bir motoru var.

Bence fluence , auris ve leon arasında , kazasız vs olması şartı ile gözü kapalı auris alınır.Ha söylediğin fiyat aralığında ve km de temizini bulabilir misin onu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Shimone said:

otomatik vitesi tam otomatik degil. vites değişimlerini dert etmezsen o paraya bence çok guzel bi araba.

benzinli 1.6 vti motoru her ne kadar yetersiz geleceğini dusunsem de sıkıntısız bir motordur. (bmw ile ortak uretim olan motor). bende 308 var bana gayet yeterli geliyor ama 508'in kasa büyük. benzinli düşünüyosan 156 hp lik thp motoru daha iyi olcaktır. LPG taktırmanı kesinlikle tavsiye etmem.

dizelde zaten fransızlar çok az yakıyo ve bakımı da aksatılmamışsa büyük sorun çıkardığını duymadım. insanlardaki ön yargı 407,307 vb. serilerden kaynaklanıyo. zamanında baya bezdiriyodu bu serileri ama son zamanlarda baya toparladılar.

tam otomatik olmaması nasıl abi? babam kullanacak adam hem biraz yaşlı hem de manuelden bezmiş durumda. kullanımı rahat bir araba lazım ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

tam otomatik olmaması nasıl abi? babam kullanacak adam hem biraz yaşlı hem de manuelden bezmiş durumda. kullanımı rahat bir araba lazım ondan.

tam otomatik olmaması şöyle ki, vites geçişleri manuel vites gibi oluyor. yani sen değil ama araç kendi debriyaja basıp değiştiriyo gibi hissediyosun. özellikle 1-2 , 2-3 arası. 3 den sonra o kadar çok hissedilmiyo.

vites büyütürken çok sıkıntı değil ama küçültürken özellikle 3'den 2'ye veya 2 den 1'e geçerken biraz sarsıntı yapıyo. yani eğer bunu kafana takarsan özellikle istanbul trafiğinde sinir bozucu olabilir.

bence o paraya ideal bi baba arabası. geniş, rahat, konforlu. bakımları aksatılmadan yapılmış temiz bulursan sıkıntısız kullanırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...