Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damla su (5 lt)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Facebook ta çıkıyordu böyle israile para yardımı ediyor, kuyu suyu vs vs diye ama itimat etmiyordum böyle şeylere. Hatta reklamlarda zirveye, daha zirveye tarzı reklamlarından dolayı gözümde notu olumluydu. Geçen günlerde aldım 5 lt su ve böyle kaynak maynak suyu olamaz. O bildiğimiz,tattığımız diğer markalar gibi değil suyu. Bildiğin çeşme suyu bundan daha tatlı

Damla su (td)
Mesaj tarihi:
İstisnasız bütün su fabrikalarında ters osmoz sistemleri + klor ozon vs bi dezenfeksyon var. Şu anda yasak tabi bunlar ama kimse sesini çıkarmıyor, yoksa sular çok daha pahalı olurdu. İlerde ciddi bi kanser riski falan yapmadığı kesinleşirse standart bu ve benzeri arıtma yöntemleri olacak zaten.
Mesaj tarihi:
ben hamidiye içiyorum bu aralar

o norveçli hanımkızlardan sonra şeettim zaten

http://www.haberself.com/res/img/hbr/10/6/23406_m.jpg

http://www.haberself.com/res/img/hbr/2/2/23470_m.jpg
Mesaj tarihi:
AHAHHAHAHHAHAAH
Olm siz aptal mısınız Damla su felan içiyorsunuz?
Ben IKEA'da çalışırken Kimyager bi kız arkadaş vardı, lab analizlerini getirdi damla suyun, o gün bugündür ağzıma sürmem. Her ortama gittiğimde arkadaşlarım direk ben yanlarındayken "suyun markası ne?" diye soruyor utanıyorum ahahah

Sadece lab analizlerine bakarak değil tabii, bir süre sonra midemde rahatsızlıklar belirmeye başladı, geçmeyen ishaller, sürekli şişkinlik vs. Meğersem bu piç kalitesiz sulardanmış.

Erikli denmiş, doğru denmiş. AOÇ de fena değil.
Mesaj tarihi:
erikli'nin kaynağı iyi, granitten geliyor direk.mesela hayat su kireçtaşından çıktığı için kalsiyum ve klorür oranı daha fazla.fazla kalsiyum vücut için zararlı demişti bir hocamız.
Mesaj tarihi:
Ozkaynak aliyorum memnunum. 2 tane damla almisligim oldu basta belirttigim gibi bitmiyor su. Erikli guzel, bilindik ve pahali. Hayat suda pahali nedense. Saka su var ph 8.5 larda denemek nasip olmadi
Mesaj tarihi:
dana22 said:

© 2014 The Coca-Cola Company, tüm hakları saklıdir.

Damla suyu bedava verseler almam ama kirk yilda bi kola icersem coca cola olmazsa olmaz
  • Yeni Oluştur...