Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Peregrin said: sol ustte unlem cikiyo mu ? nvidia ayarlarini yaptin mi ? bende radeon var bu oynayamıyorum anlamına mı geliyor? inanılmaz kasıyor hatta oyunu açmıyor resmen bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bende de radeon var telefondan daha iyi nox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Peregrin said: sol ustte unlem cikiyo mu ? nvidia ayarlarini yaptin mi ? aynen ünlem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi ati'nin de ayari vardi yanilmiyorsam. sol ustteki kirmizi unleme basin, orda guide var, yapamazsaniz yine yazin buraya aksam aciklamali yaziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 anladım olayı, düzelttim şimdi.bataryayı sömürüyordu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 benjani said: Peregrin said: sol ustte unlem cikiyo mu ? nvidia ayarlarini yaptin mi ? aynen ünlem var o unleme tikla, yapman gereken ayarlar orda yaziyo, yapamazsan yaz yine, teamviewer falan halledelim. @WanteD, telefondan daha iyi olamaz, ben de yapmamistim ayarlari baya bi kasiyodu. ayarlarini yapmazsaniz efsane isiniyo laptoplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 2k lık dragonite ve gyrados umuda yaptım artık yeni update gelene kadar oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 softban da gecti bu arada, amk pikachu gitti. aydin'da pokemon yok ya, yorukler zehirliyo mu tarlaya girmesin diye nedir anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bu nedir ya bokunu çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 pokemonun kilosu önemli mi?1900 cp'li arcanine 10kg, 1300 cp'li 155kg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kilo değil de bmi hesabına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 boy/kilo endeksinden bazal metabolizma hesaplayacaksiniz arkadaslar. yoksa pokemonunuz arenada yavas kalir cabuk tikanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bence pokemon diyetisyenine gitmek lazım. 150 kilo çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Kilo boy olayları baya yalan ya. Oran orantı etkisi vs hiç biri tutmuyor. Sırf kozmetik veri bilgisi yapmış adamlar. Belki ilerde anlam kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 fakegps ve bot bağımlısı terli obezler 1vs1 geldiğinde evden çıkacak mı merak ediyorum. fiziksel olarak görmediğim biriyle kapışacağımı sanmıyorum çünkü. veya çantadan birden seri bir şekilde 3000lik pokemon çıkaran biriyle aynı asansöre dahi binmem. takılsınlar kendi aralarında salak salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Botcu dediler, kız vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Kapışmaya fakegps ile giderim. Problem solved. Yaşasın obezite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Abi bir pokemona 20 top nasıl harcanır ya. Yanlış atılmada yok yakalıyorsun toptan çıkıyor nasıl top dayanıcak böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Bu oyunun Türkiye çıkış tarihi belli değil sanırım. Yukarıda Fizban Çarşamba veya Cuma demişti. Sabah baktım yok hala. Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 http://www.mmoserverstatus.com/pokemon_go şuradan bakıyorum ben bir güncelleme var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 http://images.eurogamer.net/2015/articles/1/8/4/6/2/8/8/146963014611.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 KingV said: Bu oyunun Türkiye çıkış tarihi belli değil sanırım. Yukarıda Fizban Çarşamba veya Cuma demişti. Sabah baktım yok hala. Bilgisi olan var mı? Ayın 31 inde Şili,Brezilya ve Arjantin için çıkıyor.Listeden bak işte abi sırayla çıkarıyor adamlar. http://www.mmoserverstatus.com/pokemongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 oyunun boku çıkmış ya botlar yüzünden.oynanmaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 razzRaziel said: http://images.eurogamer.net/2015/articles/1/8/4/6/2/8/8/146963014611.png adam top levelde lucky egg i napacak, bottur bu arada de mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Yururken aciodum da, lvl17 itibatiyle toplarim bitti ve her cikan pokemon nerdeyse 3-5 top istiyor. Bi di hileyle oynuyor herkes ve oyunun bi derinligi de yok. Iyce kacti hevesim. Silerim heralde artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar