dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 1km icindeki kizlara da yazariz haaa. iyi uygulama bak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 aramil said: 0.29.3 android indiren var mı? güvenilir apk varsa link paylaşır mısınız? küçük metin değişiklikleri diyor ama yalandır o d: pokedex deki yazılar çorba olmuş eski versiyonda, dogrudur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Lectre said: bütün dustı harcadığım 1.7k vaporonu transfer ettim yanlışlıkla lol /uninstall omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 tr ye ne zaman gelecek bu artık geçenlerde gelecek filan deniyordu da gg oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 bugun ya da cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Lectre said: bütün dustı harcadığım 1.7k vaporonu transfer ettim yanlışlıkla lol /uninstall AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 nox açılırken %99da takılıp kalıyor. Silip yüklemem mi lazım yoksa başka çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 bende de kaldı demin kapadım açtım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Kapat aç olmadı tekrar yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 acaip lag var şu an nox ta oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Level 40 olan adamlar var. 7/24 bota mi birakiyorlar napiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yürürken pokemon çıkıyor, bazen avlaması uzun sürüyor ya. o sırada katettiğimiz mesafeyi sayıyor mu acaba oyun? koşturup yetişiyor falan çünkü yakaladıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bot ve fakegps kullanmanın mantıklı açıklaması nedir ? Hile yaparak oynayıp nasıl keyif alıyorsunuz? Merak ediyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Walla bende nox la oynamaya başladım. Kendi nedenimi yazıyım. Kırıkkalede allahın siktir ettiği bir yerdeyim en yakın pokestop 3 KM ötede ve ondan sonraki en yakın stop ise 15 KM ötede. Gym 10 KM ötede. Pokemon bile yok. 3 Günde toplamda sadece 9 DOKUZ pokemon toplayabildim. Daha çıktığında ilk iş bisikletin bakımını yaptırmak olmuştu ne güzel gezerek oynarım hemde bisiklete binmeye bahane olur diyordum. Şu an sultanahmet meydanında hiç kımıldamadan 4 pokestop'a erişebiliyorum ve hepsi 7/24 lure basılmış vaziyette. Aradaki eşitsizliği kaldırdım kendimce. Ha İstanbuldaki adam fake gps le oynuyorsa saçmalığın daniskası cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ash boşuna mı çantasını alıp yollara düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ya imkansızlıktan fakegps ile kasana bişey demiyorum. herkes beşiktaş, moda sahilinde takılamyor neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Abi bu fake gps hile gibi ya, millet chicago, new york ta falan gezip paso en unique poke leri topluyor, bunu engellemeyecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Google store TR ye geldikten sonra mevcut karakter ile oynamaya devam edebilecek miyiz? Yoksa 0'dan mı başlayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 devam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 şu anda androidde oynayan zaten tl ile ucuza oyun parası alabiliyor. iOS'cular bekleyecek. Yani APK kurup oynayabilirsin aslında oyun çıkmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 soft ban yedim amk, nasil gececek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 nox'un işlemciyi sömürmesi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sol ustte unlem cikiyo mu ? nvidia ayarlarini yaptin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Peregrin said: soft ban yedim amk, nasil gececek bu 1-2 saat içerisinde geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gençtürkcell liyseniz gnctrkcll uygulaması üzerinden 10tl googleplay kodu veriyor. Envanteri genişletmek isteyen falan varsa iyi fırsat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar