Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Evde incense attım ama pokeball yokmuş hehehe karşılıklı bakışıyoruz poklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 su an oyuna girebiliyor musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Korax said: Anelor said: 20 tane evolve için pokemon biriktirip lucky eggle bastım evolveları. lvl 11 den 14'e geldim 20 dakkada sdf lucky eggle nasil evole basiliyo yav? luck egg 2x XP demek. evolve için 1000xp fln veriyor normalde o şekilde 2000xp alıyorsun işte. bazen 500 verdiği dandik pokemon da var fln ama sonuçta hepsi 2 katı oluyor. örneğin 2 level atlayacaksan 4 level atlıyorsun. edit:browser refresh i yapmadan yazdım daldırıp. üzerinden dünyalar geçmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi nezaman yüksek cp gelse oyun dondu.her iki pokemondan birinde donuyo.top atmaya korkuyorum bildiğin çile oldu oyun.ios güncellemesi gelmedi mi hala 1.0 mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ios'ta 2 gündür 6-7 saat sokakta aktif oynadım, toplasan 5-6 kere dondu onlar da yakalama anında top dururken tam. Biri hariç hepsinde yakalanmıştı kapatıp açtığımda. Enteresan ben söylenenleri androidci sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ios, android sunucuları farklı değil ki. sunucu patladığında hepsi etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 gündüz oynuyorum tabi ben de sunucudan değil normal oyun donması sanıyordum. çünkü kapatıp açar açmaz tertemiz devam ediyordu oyun. O yakalanmamış sayılan da az önce akşam oldu zaten işte. Belki dediğiniz gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ben 2 saattir falan dışardaydım sürekli yakaladığımda dondu bazılarını yakalamışım bazıları kaçmış.ama yüksek cp ise pokemon kesin kaçıyo.belki 50 kere çık gir yaptım fazla bile olabilir.bi süre daha böyle devam ederse silerim heralde sinirden başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Avrupa sunucusu yok sanırım şu an, o yüzden akşam saatlerinde ABD'den kaynaklı olarak bir artış oluyor onlar kalkıp sokağa çıkamya başlayınca. Geceyarısından itibaren de AU/NZ falan. EU için 3-4 güne çıkacak diyorlar. Çıkarsa rahatlarız sabah akşam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Almanya release oldu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Tek almanyaya tüm avrupa ve ortadoğunun yüklenmesi de farklı bir sonuç yaratmaz ki :/ edit: bugün çıkmış orada da daha taze diye onlar da abanmıştır hunharca :D birkaç güne EU&Middle East parça parça açılacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Yani de, orda release olduysa acmislardir bi server o tarafta da diye dusunuyorum. O degilde böyle bi patlamanin ardindan bi kac gun icinde olusan milyonlarca oyuncuyu kontrol etmek imkansiz gibi bisey suan. Bilmiyorum aciklama falan yaptilarmi netekim hayvan gibi ekiplerini buyutmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nileppezdel said: Tek almanyaya tüm avrupa ve ortadoğunun yüklenmesi de farklı bir sonuç yaratmaz ki :/ edit: bugün çıkmış orada da daha taze diye onlar da abanmıştır hunharca :D birkaç güne EU&Middle East parça parça açılacak galiba Umuyore, su haliyle hakkaten cile. Top atarsin tutmaz, lan onix bulmustum neguzel 6-7 kere attim cikti attim cikti, tam aldim dedim pat kaldi kaptilar hemen. Buarada geri sayfalarda ekside paylasilan xl muhabbetini denedim. Nekadar XL den evolve ettiysem hepsi XS olarak evolve oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 XL XS muhabbeti ne? savaşta bir artısı var mı yada cp de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 XL olanlarin CP daha yuksek oluyo evolve ettiginde falan muhabbeti vardi. XL'lerin CP daha yuksek oluiyo power upta falan da yazmis. Power up olayi dogru gibide evolve edince XS oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 pokemona tikliyorum error diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Gelecek bir feature ile alakalı büyük ihtimal. Şu an ortaya atılan her teori disproven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi pokecoin i nasıl elde ediyorum? sonunda zar zor bir pokestop buldum coinim 0 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bingildak said: Gelecek bir feature ile alakalı büyük ihtimal. Şu an ortaya atılan her teori disproven. sanada oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 vivavale said: abi pokecoin i nasıl elde ediyorum? sonunda zar zor bir pokestop buldum coinim 0 :/ Pokestoplarda yuvarlak şeye swipe yaparak döndürüp item düşürüyosun. Satın almak için değil oralar shop her yerde çalışıyor zaten coin'i oyun içi kazanmanın tek yolu da gym kasmak ama pek gerek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Sunucular patlak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 15+ lvl'da gerek oluyor, çanta kesin lazım. gym savaşları çok potion revive yemeye başlıyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bende giremiyorum 15 dkdir falan. o degilde nebula zamanlari geldi aklima ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 razzRaziel said: 15+ lvl'da gerek oluyor, çanta kesin lazım. gym savaşları çok potion revive yemeye başlıyor bi de. yani combat oynayacaksan lazım, sadece gotta catch em all takılacaksan lazım değil. Öyle diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar