applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 ben ara sıra oynuyorum ya. en azından 2dk açıp daily bonusları alıyorum en azından unutmazsam. raid olayı güzel evet ama oynayacak adam bulmak gerek, suan mistik pokemonlar var raid boss olarak. zapdos mu neydi onlar falan işte. solo olarak 3 yıldız üstünü yapmak zor, 4-5 için en az 3-4 kişi olmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Androidde çekilecek çile değil ya apk olayı, sürekli bozuluyor oyun zaten. Her güncellemede hayde sil baştan indir falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 sürekli bozulma diye bir şey yok. aylardır baaaayaaaa bayaaaa stabil. oyun ilk çıktığında popilerliği ile server problemleri vardı ama şuan 1 kere bile crash vermiyor aylardır. apk olayı da sıkıntı değil, google play üstünden güncellemekten farkı yok, güncelleme gelince 20-25 günde bir falan, giriyorsun siteden indiriyorsun, zaten o site ana sayfada duruyor 3 tık ile download başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 iphone için nereden indiriyoruz nasıl yapıyoruz bana bir öm atabilirmisiniz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Yükleyim tekrar bari ya elmalıvotka beni ikna etti asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 şarjı içmese bi de işsiz olsam yine bir süre oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 2. nesil geldi raid sistemi geldi. daily ve weekly bonuslar falan var. oyun her patch ile gelişiyor, güzelleşiyor ama hala TR'ye gelmemiş olmasının sebebini çözemiyorum. Gym'lerde savaş baya dönüyor bu arada, aktif oynayan oldukça fazla kişi var. geçen seneki çılgınlığın yanına yaklaşamaz tabi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Şu oyun TR'de çıksa da oynasam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 applev0dka said: 2. nesil geldi raid sistemi geldi. daily ve weekly bonuslar falan var. oyun her patch ile gelişiyor, güzelleşiyor ama hala TR'ye gelmemiş olmasının sebebini çözemiyorum. Gym'lerde savaş baya dönüyor bu arada, aktif oynayan oldukça fazla kişi var. geçen seneki çılgınlığın yanına yaklaşamaz tabi ama. akfit olarak dediğin hepsi şerefsiz spoofer :) benim çok boş vaktim var diye gün içinde bahane olarak çıkıp yürüyorum açıp bunu gymleri alıyorum gecenin 3ünde bi anda hepsi gitmiş oluyo filan o parka gece 3te giden adam ya tinercidir yada spoofer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 çanakkale'ye giderken edirkapı metrobüs'e koymuştum, 4.5 günden fazla durdu sdafas işe giderken yol üstündeki gymlere bakıyorum, hepsinin can barları boşalmış 1 vuruşluk halleri var, adamlar koymuş bırakmış, dalan olmamış. ama cevahir gibi m.köy merkez falan sürekli el değiştiriyor. iş yerinin orda öğle yemeğinde gym'e saldırıyorum 2 saat sonra gidiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 evim kalamış parkıyla yoğurtçu parkı arasında gidip bi tane gym alıyorum mesela kalamış parkında 2 tur atıyorum tam uzaklaşıcam gyme biri saldırıyo bakıyorum etrafa menzilde insan evladı yok hop 3000lik bilmemneyle saldırıp almış aynısı gecenin bi yarısı da oluyo saçma sapan insan geçmeyen yerlerde de oluyo keyif kaçırıyolar üstüne bi de hala izin vermeleri rezillik bu arada 32.5 oldum inanmış gibi gidiyorum 40a doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 aynısını geçen sene de konuştuk da, ulan evde oturup oynayacaksan anlamı ne, aç 12312451241 tane daha güzel oyun var otururken oynamalık sdafsa ben işe/spora falan giderken açıyorum öyle yürürken yumurta dolsun falan diye, ya da bol pokestoplu yerse top stoklayayım diye, cidden nasıl bir haz alıyor olabilirler merak içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 katılıyorum. videosunu izlediydim ben adam telefona kuruyo ileri geri gidiyo otomatik pokemonlara koşuyo yumurta için max hızda koşuyo saçmalık bana dışarı çıkmak için bahane oluyo ya her gün en azından 4-5 km yürümüş oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Eski hesapları silmiş olabilirler mi? Doğru olduğunu düşündüğüm kullanıcı adı şifre falan kabul etmiyor, forgot deyince mail adresi kayıtlı bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 sanmam, hiç hack yaptın mı ? eski hesap diye bişey yok ki zaten, ilk günkü hesap benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 yok hack falan yapmadım. Şimdi yeni üyelik alırken geldi aklıma.. Upper case zorunluluğu vardı şifrede, ondan hatırlayamamış olabilirim şifremi asdf Bloke kalksın bi daha denicem. oldu girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Oynayan var mi hala helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 mulgear6 said: evim kalamış parkıyla yoğurtçu parkı arasında hadi arkadas olalim fasdjlkfjsa. ben de fenerbahce isiklarda oturuyorum. home office calistigim icin ozellikle sabahlari hava isinmadan geziniyorum etrafta. arada kalamis parkini ben aliyorum ama 3binlik bi' sey koymadim henuz oraya fjdskjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 moltres gelmiş bugün raidlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 evet arcticuno bitti moltres geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 10 kişi gerek onları almak için ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Bana da bildirim geldi moltres falan diye heyecanlandım yakınımda çıktı sandım, kendimi özel hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 çıkıyodur yakınında zaten ya baya common oluyo legendary raidler vay be be istanbuldaki herkes spoofer sanıyodum açıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bugun 6 7 kisi aldik moltres'i. ikinci tur pokemonlara kadar gidiyor ama 6 kiside falan. 8 kiside 3. 4. pokemon'da yok ediyorsun daha ilk tur bitmeden. bir hesaba 5'te 4, otekine 5'te 3 yaptim ama iv'ler les. bi' 89 var sadece. son cikan %90+ olacakti kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 avrupa yakasında moltres alacak grup gerek sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar