atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Spora yeni başladım ancak geçen haftadan beri sırtımın sağ üst kısmı sızlıyor , 1-2 güne geçer dedim ama 4-5 gün geçti hala ağrıyor , bunun sebebi ne olabilir ? Yüzerken bi anlık acı olduydu, tahminimce Yüzerken oldu Ancak ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 kas gevşetici krem sür + kas gevşetici al, 1 gün evde yat müsait olduğunda yüksek ihtimal düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Jointace Gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Isınma yap antrenman öncesi kültür fizik yani.. Ayrıca antrenman öncesi yeni başladıysan az mesafe yumuşak yüzmen lazım ki vücudun ancak alışacak o tempoya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 moriarty yine banlanmış. ekşideki gibi olay butonu falan olsa da şu dönen dramaları kaçırmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 sağlığımı spor yapmamaya borçluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Drall said: sağlığımı spor yapmamaya borçluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yaşlılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 cok kasmaya gerek yok. ne oldu simdi? iyilestin mi? mesela sporda sakatlandiniz, ne yapiyorsunuz? yatarak dinlenme. e be allahin evladi, onceden yatarak dinlensene sen. ne ariyorsun yatagi orada burada. yatak burada iste. gel de yat. dinlen. ama yok "gavur spor diyor, ben de spora gidecegim" ha camiye git desen gitmez.. orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 atesbenicagiriyo said: At kestanesi kremi al eczaneden. Trde var mı emin değilim gerçi. İstersen haftaya yurtdışından getiriyim ben sana. Acaip işe yarıyor vücüttaki her türlü ağrıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kayserili said: atesbenicagiriyo said: At kestanesi kremi al eczaneden. Trde var mı emin değilim gerçi. İstersen haftaya yurtdışından getiriyim ben sana. Acaip işe yarıyor vücüttaki her türlü ağrıya. konuyu actıktan 5 gün sonra geçti ağrılar, zaten 2 ay önce acmıstım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bugun güncelde görünce güncel sandım. Bununla geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar