applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 5 senedir kaldığım evden taşınacağım, ttnet kontratım da bitti. Yeni evde 2 pc olacak genelde oyun oynanacak ve twitch'de bişeyler izlenecek. Bu sebeple, Şişli mecidiyeköy alt yapısını da dikkate alarak -ev telefonu ihtiyacı olmayan -zırt pırt koparak beni oyunun ortasında mal gibi bırakmayacak -twitch izlerken akk bittiğinde donmayacak -aslında akk'si olmayacak sdsaf bir internet paketi önerisi arıyorum. eskiden 8mb'e kadar 50gb akk'li paket kullanıp 75 lira veriyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Superonline fiber yoksa kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Fin said: Superonline fiber yoksa kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 uydunet varsa uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 fiber yok anladığım kadarıyla, burda bir tek meriç apt. diye bir yerde var sdassfa kablonet bakayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bright said: Fin said: Superonline fiber yoksa uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 uydunet iyimiş yeni evde var görünüyor. 150-250gb kotalı fiyatları güzel 25mbit için 10 mbit akk'siz 99 lira o da tatlı duruyor. bunun için kablo tv de almak gerekiyor mu buna ek ücret olarak ? zaten tüm tv ihtiyacımı digiplay karşılıyor ekstra tv düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 kablo tv standart paket dahildi hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Dragonfire said: Bright said: Fin said: Superonline fiber yoksa uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 uydunet-teledünya kampanyaları var, ucuza geliyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 aynen suan ona bakıyordum. zaten kablo tv 10 liraymıs 2 lira daha verip teledünya alırım daha bol kanal olur da, işte evde tv yok sdasf sağolun fikirler için. şuan geriye; 25mbit 250gb akk 79 lira 10mbit sınırsız akk 99 lira arasında karar vermek kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ilerde tv alırım diyorsam teledünya hd paketli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 süperonline kesin yok dimi? 250gb fena değil hızı tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Yeni binalarda kablo tv kutusu yok, senelerdir de çogunluk istemezse getirmiyorlar, aslında buna bir revizyon getirseler ttnet'i süpürürler çünkü kentsel dönüşüm falan ayağına her yer yeni bina oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 applev0dka said: fiber yok anladığım kadarıyla, burda bir tek meriç apt. diye bir yerde var sdassfa kablonet bakayım bakalım Anladığım kadarıyla Fulya Mh. sindesin, genelde oyun oynanan bir evde 3 kişi Uydunet'le mutluyuz. 10gb bağlantı var yetiyor rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 yok mecidiyeköy mahallesindeyim. ya hız olarak sıkıntı olmaz da benim gözümü korkutan akk oldu o yüzden 150-250 gb tarzı paketlere baktım, bakalım hafta sonu basvuru yapcam 2sinden birine karar verince 250 dolmaz gibi geliyor 150 yeterli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Uydunet düşünüyorsan ve gece daha çok download yapıosan zaten gece Kotasız paket alırsın miss gibi onlar yeter artar bile kotan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Cabuknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 uydunet 25mbps'ye kadar 50 gb + teledünya temel paket 42 lira veriyorum ayda. ilk iki ay ücretsizdi, 60ar lira teledünya hd kutusu ve modem parası verdim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar