Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 efenim bu filmi tanıtmaya bilmem havet var mı, spielberg amcamızın yerini iyice sağlamlaştırmasına yarayan ve harrison ford'u unutulmayacak hale getiren serinin ilk filmi, ayrıca günümüzde yeniden dirilmeye çalışan arkeolojik macera alt-türünün de (böyle bir sınıflandırmayı duymadım ama kendim var olduğunu düşünüyorum taa king kong'lardan mummy'lere dek) en meşhur örneği olsa gerek.. kanal d bütün seriyi verecekmiş ama ne zaman olduğunu söylemediler diğer filmlerin, dün akıl oyunları arasındaki reklamı görüp de başlık açan kimse olmamasına şaşırdım.. :) keyifli seyirler![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Teşekkür ettim.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bi mummy,bide bu seri...Mmm,sağol.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 indiana jones'un espri kalitesi şimdiki macera filmlerinin hiçbirinde yok,aah ah nerde indy nerde şimdiki odunlar... Bir film izliyorsun espri diye "ben sana kodum ahahah" "bi çarparım bi de yer çarpar" "ayyy kıçım yandı" fln duyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok cok uzun zamandir izlemiyordum kanal de muthis ataga gecti hergun guzel bi film mutlaka cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aydın Dogan'a para bol geldi heralde :) aman nazar degmesin keske diger kanallarda agalı babalı dizi ozentiligine son versede adam gibi programlar filmler yayınlasalar. sagol Sam bu arada haberim yoktu filmden sadece 11de frida oldugunu bılıyodum[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulan tam da final zamanı ha. neyse ki izlemiştim defalarca, gerçi yine izlicem ama ders çalışmamanın verdiği vicdan azabı yanıma kalmayacak[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ardındada fridayı veriyo bi güne 2 tane film gerçi 1si eski ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 filmde doc ock ile gimli de varmış ya.. :) filmin başında hani beynine kazık yiyen arkadaş alfred molina, demin konuştukları arap kazıcı da hohn ryhies-davies.. (böyle miydi soyadı) espriler süper cidden, bazı yerler hariç hepsini unutmuşum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 John Rhys-Davies, sevdiğim aktördür. Indiana Jones o kadar muhteşem filmdir ki şuanda bile rakibi yok. Yani aksiyonu, eğlenceyi, macerayı o kadar iyi birleştirmiş seridir ki şimdi onca bilgisayar efekti o tadı veremiyor. DVD setini direk aldım tabiki :).[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 indiana jones hayatımın filmlerindendir benim hehe.1 haftadır bekliyodum zaten.bi dvd okuyabilici aliimde alıcam serinin dvd sini zaten.filmin bi çok kısmını unutmuşum bende valla hala koparak izliyorum.özellikle şu adamın kılıçla iki saat artislik yaptıktan sonra indynin kurşununu yiyip ölmesine yarım saat güldüm eho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eh son 1-2 dk kaldı herhalde hemen bitecek reklamlardan sonra herhalde.. süperdi yauv, ikinci ve üçüncü filmlerin de vaktini öğrenelim de kaçırmayalım. elbise askısı esprisini unutmuşum, bayağı güldüm orada.. :-p garibim fransız eridi aşkından ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 haha harbi eridi adamlar.sonunu falan unutmuşum ben valla.de çok çabuk bitti ya.bu arada 2. filmdi sanırım o daha güzel bence.böle yanında çocuk falan vardı indynin.maden arabaları falan vardı.bide şeyi hatırlıyorum böle yılan getiriyolar içinden kurtçuklar çıkıyo sonra yiyolar onu eho. [Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Ocak 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben sean connery'nin oynadığını daha çok severim şahsen ama indy'i ikinci plana düşürür o filmde o biraz havayı bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ehe yok maymun beyni sunuyorlardı raca'nın ziyafetinde, kadın bayılıyordu galiba.. :-p sonu süper bitti ben de unutmuşum, zilyon tane sandığın arasına koydular öyle.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ee 2. si ne zamanmış onu sölemediler be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Tebrik ediyorum kendimi 1 haftadır aklımdaydı ve kaçırdım...[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kaçırdık bi kere cnbc-e yüzünden. dvd seti var zaten çok üzülmedim.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzeldi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 vay be baya güzel filmmiş ilk kez ilzedim galiba yada izledimde hatırlamıyorum kaç yılında çekilmişti bu film 1990 larda falanmıydı ?[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gerçekten güzelmiş merak ederim zaten hep böle eski serileri..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Temple of Doom'u haftaya falan verirler heralde. Valla serinin her filmi süper bence. Yani hepsinin tadı ayrı. Acaip keyif veriyor hepsi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tühhhh kacirdim yaaa aklimdaydi bütün gün aksam nasssil kacirdik teh teh... dvd sini aliiim bunun ben arada nostalji yaparim[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dun serettimde cok dandik be herif her yerden kaciyo. bi olemedi gitti[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lan nası kaçırdım yaw...neyse kanald 342314 kez verir artık bu seriyi. ps:dandik dedi yaa...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar