Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Windows 10'a yükselttim, gayet güzel kullanıyordum. Geçen gün uyku modundan çıkardığımda Wi-Fi Switchinin off olduğunu gördüm. Açmaya çalıştıkça kendisi otomatik off oluyor. Nasıl düzeltebilirim? http://upload.imagesto.com/0/36cw1Izxpa.png Resimdekini ON yaptıkça yine OFF oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 reset denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Reset derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yeniden set etmeyi yani denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 etrafta wifi olmayınca da o işaret çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 denetim masasından ag ve paylaşım merkezine gir solda change adapter settings vardır ona tıklayıp bak bakalım wifi disabled olmuştur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yeniden başlat windowsu ikinci olarak panel üzerinden aç kapat (pc üzerinden yani, windows değil) Lord_Argos said: Reset derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Onları yaptım, sürücüyü silip yeniden kurdum, safe mod'da açtım karıştırdım ama sonuç değişmedi. Bu arada yakında ağ var, ikinci laptopumdan giriyorum. Enable görünüyordu diye hatırlıyorum eve gidince bakarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Düzeldi, Laptopun yanında Wireless Switch düğmesi varmış off konuma geldiği için açılmıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Lord_Argos said: Düzeldi, Laptopun yanında Wireless Switch düğmesi varmış off konuma geldiği için açılmıyormuş :D ha o zaman onu on konumuna getirmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 O zaman sen sey yap en iyisi o dugmeyi on konumuna getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 problem solve olduysa başlık locklanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 solved olduğu için kapanmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar