suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Malum olaylardan dolayı forumun eğlence bölümü 1 hafta kapatılsın.. isteyen girmesin mesaj atmasın filan demeyin çok saçma bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 senin söylediğin daha saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bayılıyoruz ülke olarak gösterişe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 forumda kapatılması gereken tek yer futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 1 hafta sonra biticek mi bu olaylar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 saçmalığın daniskası. forum arkaplanı siyah olsun falan dersin anlarım da insanların eğlenme isteğini engelleme ihtiyacı neden? bırakın abi gerikafalılığı lütfen. kendin bir şeyler yapma çabası içersindeysen siteyi kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: Malum olaylardan dolayı forumun eğlence bölümü 1 hafta kapatılsın.. isteyen girmesin mesaj atmasın filan demeyin çok saçma bişey olur. yoo hiçte saçma olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sdfsdf subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Sparkcaster said: forumda kapatılması gereken tek yer futbol++ yani subzero cidden... pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sanane lan benim eğlencemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 edep yahu saz çalıp oynuyorsunuzburda, orda insanlar ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 facebookta avatarını da değiştirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 dökülüyo tek tek çok seviyorum ya :) hep aynı adamlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 facebook profilini siyah yapalım hepbirlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 böyle saçma fikirler de hep aynı adamlardan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: dökülüyo tek tek çok seviyorum ya :) hep aynı adamlar ahaha abi yapma bak böyle gelirler suratına vururlar şunu http://forum.paticik.com/read.php?43,8175266 doğuda patır patır şehitler verilirken senin de wow oynama isteğin? azcık tutarlı davranışlarda bulunalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 profil fotoğrafımızı değiştirip hadlerini bildiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ne alaka lan wow la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: dökülüyo tek tek çok seviyorum ya :) hep aynı adamlar ahaha forumda olan herkes yazmış, aynı adamlar kim? paticik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: ne alaka lan wow la :) wowu eğlenmek için mi oynuyorsun, şehitlere saygı ve dua amacıyla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ya cenazem var söyletiyorsunuz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 saçma bir öneri olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Abi benim wow oynamam ile , forum gibi bir topluluğun eğlence bölümünün askıya alınması aynı şey mi? ben eğlenmeyin demedim ki , ufak bir farkındalık olarak eğlence bölümü askıya alınsın dedim. Hani tv eğlence programları , gösteriler vs. iptal ediliyor ya şuan türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sen facebookta yap abi şovmenliğini. ne karıştırıyorsun forumu. bol bol paylaş türk bayrağı, şanlı ordumuzu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 tamam forumun seviyesi o kadar yüksek olmayabilir ama seda sayan tier de değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar