Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 abi çekilemez seviyede olunca sokarım rankına diyip çıkıyorum cs'de de burada da sdafsdafas gerçi o yüzden sürekli hızlı düşüp daha ezikleri çekmek zorunda kalıyorum ama olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 mekaniklere alisinca solo league girdim gold rank 1 ciktim. Bu seviyede insanlar ne yaptigini biliyor bari. Team league de bronze 5 im. iki arkadas giriyoruz mumkun degil rank atlamak. 2 win 3 lose seklinde gidiyor hep. oyle premature tipler geliyor ki tarifi imkansız. assassin alip 17k dmg yapan mı dersin artık ne ararsan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ben 1 sene aradan sonra direkt hero ranked ile geri geldim, silver 4 ile başlattı. yemin ederim bileklerimi kessem daha az acı çekerim şu seviyelerde. 5'in sonuna geldim yine embesil sürüsü denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 maalesef dota gibi degil carrylenmiyor bu oyunda takım. Dotada olsa al tinkeri git mid e kazan oyunu yapabiliyorsun dusuk ranklerde. Hots da öyle bir skill cap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bu soktumun kanser oyununu oynayacağıma csde ruslarla 10 saat geçiririm daha iyi, sinirden bronze 1'e kadar geriledim ve seviye geriledikçe beyin yerine artık saman bile bulunmaz hale geliyor. yükselmen için şans bile yok şu oyunda. boşa zaman kaybı başka bir şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 abi bu oyun sey degil mi dota serverlari cokunce girip 1 el atiyorsun? sinir yapma off ne agro cekicem hots neighbourhooduna gelmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bu oyun niye hala var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sildim ya, 1 senedir niye dönüp bakmadığımı tekrar hatırladım. yok yani yok cidden imkan yok tek başına bir şeyler yapmana. tamamen zaman kaybı. 20 hero ile yine 1 haftalığına iyi topladılar milleti kimse kalmaz 1-2 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ben tabii ki oynamıyorum ama oynayan insanalr overwatchtan bile daha kötü bir mm olduğunu söylüyor doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Oyuna ranked ilk geldiğinde gold 3 idim. Şimdi değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Aceace said: Oyuna ranked ilk geldiğinde gold 3 idim. Şimdi değilim... oyuna ranked ilk geldiğinde gold-silver-plat tabanlı ranked yoktu, 50-1 ranked sistemi vardı. 10'dum ben de hatta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Yok 1-50 garabeti rank falan değildi ya. Başka bir yaşam formuydu o. Onu sayma. O, Blizzard'taki bir amcanın, kafası güzelken koyduğu bir "şey"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 olm nası başarıyosunuz ben rank 2 mi 3 mü ne başlamıştım direk geçen de plat1 den başlattıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 1 yıl moba oynamamış ondan önce de çok mobacı değil. direkt HL başlıyor nası bir özgüvense. e silver atanırsın tabi sonra da bronze da olursun kanser de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 iki gündür qm de sürekli dc olanlar geliyor bana ya şuna bi çare bulunması lazım, biri dc olursa takımın kalanına maçı iptal etme hakkı falan gelmesi lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 çok kolay master olunabilir gibi geliyo bana ya 10 placement dışında fazla ranked atmadım yerimi göriyim sadece diye casual takılıyorum da bazen arkadaşlarla girip combo setupla steamroll yapıoz rahat geçen artanis tyrande yaptık tracera tek atıyodum karşıdaki sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Arkadaşlarla oynayınca eğlencenin dibine vuruyorsun da işte tek oynamaya geçince buraya bayrak dikenin diye başlıyorsun sövmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Solo oynuyorum ben de, CS den bile kötü ya community. MM de kanser, bronze dan çıkış yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Jaegerjaquez said: olm nası başarıyosunuz ben rank 2 mi 3 mü ne başlamıştım direk geçen de plat1 den başlattıydı O biraz Blizz'le alakalı malesef. Bak şimdi. Diyelim ki oyuna yeni başlıyorsun ve 4 tane çok iyi oynayan arkadaşın var. Blizz amca seni direk ranked moda yollamıyor. Önce "Git QM oyna" diyor ya. Orda çok iyi oynayan arkadaşlarına beraber oynadığın için sen tam bir trash olsan da çok pis mmr kasıyosun. HL'ye girdiğinde de asıl hakettiğin yerin çooook üstünde başlatıyor. Bir de bunun tam tersini düşün. 4 tane Mario oynaması gereken arkadaşınla QM girerek oyuna başlıyosun gibi. Hah işte o bana oldu. Blizz'in sistemini bilmiyordum. Mecburen "Elohell"den kendi kendime tırmandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Aceace said: Jaegerjaquez said: olm nası başarıyosunuz ben rank 2 mi 3 mü ne başlamıştım direk geçen de plat1 den başlattıydı O biraz Blizz'le alakalı malesef. Bak şimdi. Diyelim ki oyuna yeni başlıyorsun ve 4 tane çok iyi oynayan arkadaşın var. Blizz amca seni direk ranked moda yollamıyor. Önce "Git QM oyna" diyor ya. Orda çok iyi oynayan arkadaşlarına beraber oynadığın için sen tam bir trash olsan da çok pis mmr kasıyosun. HL'ye girdiğinde de asıl hakettiğin yerin çooook üstünde başlatıyor. Bir de bunun tam tersini düşün. 4 tane Mario oynaması gereken arkadaşınla QM girerek oyuna başlıyosun gibi. Hah işte o bana oldu. Blizz'in sistemini bilmiyordum. Mecburen "Elohell"den kendi kendime tırmandım. Bir dk şimdi, Hero leauge rankini, sadece HL oynadığın 10 maç belirlemiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 valla tüm arkadaşlarım arasında en yüksek benim mmr zaten ilk rank 1 olana kadar da solo oynadım hep arkadaşlarla oynayınca da daha çok kaybediyorum gdfls bi de aynı olay benim arkadaşlarımda da var iyi oynadıklarını sanıyolar heriflerle birlikte girince görüyorum ne akdar kötü oynadıklarını yanlış talent vermeler yanlış initiate etme fight da yanlış yerde durma obj kaçırma şimdi oyun dışında bunları konuştuğum da sanki çok iyi biliyomuş hissi uyandırıyolar oyun içinde ne kadar sıçtıklarını görüyosun gmler masterlar falan sonucta iyi oynadıkları için ordalar bronze player pro oyuncu gördünüz mü hiç dskjfldfgd daha geçen bronze dan mastera çıkan bi adam vardı 0 dan yapılabildiğini göstermek için acc almış bronze kısacası mmr sistemi ne kadar kötü olursa olsun iyi oyuncu üstlere çıkıyor direk bronze silver falansanız kötü oynamanızdandır başka açıklaması yok ha bi de milletin oyununa söven arkadaşlarıım bazen daha fena sıçıyo oyundada rencide olmasın diye herifler söylemiyorum ki ben de çok iyi oyuncu sayılmam yani ama bu oyunda grandmasterları izliyorum arada ekstra bi oyunculukları yok adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 sipeyskeyk said: Aceace said: Jaegerjaquez said: olm nası başarıyosunuz ben rank 2 mi 3 mü ne başlamıştım direk geçen de plat1 den başlattıydı O biraz Blizz'le alakalı malesef. Bak şimdi. Diyelim ki oyuna yeni başlıyorsun ve 4 tane çok iyi oynayan arkadaşın var. Blizz amca seni direk ranked moda yollamıyor. Önce "Git QM oyna" diyor ya. Orda çok iyi oynayan arkadaşlarına beraber oynadığın için sen tam bir trash olsan da çok pis mmr kasıyosun. HL'ye girdiğinde de asıl hakettiğin yerin çooook üstünde başlatıyor. Bir de bunun tam tersini düşün. 4 tane Mario oynaması gereken arkadaşınla QM girerek oyuna başlıyosun gibi. Hah işte o bana oldu. Blizz'in sistemini bilmiyordum. Mecburen "Elohell"den kendi kendime tırmandım. Bir dk şimdi, Hero leauge rankini, sadece HL oynadığın 10 maç belirlemiyor mu ya? belirlemiyo bence ben illidan maindim daha ranked game atamadan quick match abandım paso çoğu oyunu tek kazanıyodum falan, sonra daha ilk placemnt maçında benim dışımdaki herkes rank 1 di 7/3 le bitirdim rank 3 başlattı rank1 dışında da kimseyle oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ace in kafası karışmış galiba. Placement maclarındaki basarina gore rank veriyor işte. Yoksa arkadaslarla attigimiz quick match leri dikkate alacak olsa gold 1 degil tahta division ı acmasi lazimdi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Şincik şöyle oluyor.. Oyuna 0 km giren bir acc belli bir mmrı var. Sen ranked olarak oynamaya başlamadan önce QM oynuyosun ya. Hah Blizzard o oyunları sen Ranked girene kadar değerlendirmeye alıyor. Sallıyorum 1600 mmr ile başlatıyor olsun. (Rakamları Blizz açıklamıyor ama community deneme yanılmayla bayaa çözdü) Sen QM'de 1800 mmr'a çıktın. Ranked olarak maç atmaya başladığın zaman seni 1800 mmr ile ranked'e sokuyor. Sonrası 10 maç placement işte. 0'dan hesap açıp, 5 kişi tryhard modda bir miktar QM oynayıp diamond 3 çıkan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ace haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar