Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://clips.twitch.tv/HungryBusyGullBCWarrior

Profeşınıl Hots pileyır.

Master's touch tamamlamak bazı haritalarda ve bazı complara karşı oldukça kolay aslında. Birden fazla melee heroya karşı oynarken (özellikle diveları yoksa), ilüzyon tabanlı herolara karşı (Samuro nova...) oldukça kolay.

Bir de laning phasein uzun sürdüğü haritalarda çok rahat tamamlanıyor. Spider Queen, Braxis ve Dragon Shire'da oldukça kolay. BoE'de de eğer rakip ya da kendi takımın ilk immortaldan aşırı value almadıysa laning oldukça uzun sürüyor.

Bir şey daha. Medivh'în en önemli 2 skilli tamamen takımına setup sağlamak amaçlı. Sallıyorum bronzdaki (Nekro LUL) adamların benim portalımı optimum kullanmalarının imkanı yok.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

hotlogs a bakıyorum da. medivhle tassadarın hali feci ya asdas. resmen terk edilmişler komün tarafından. biri 38, diğeri 39 win rate de.

Tassla lvl 20 yi görürsen oynaması en zevkli hero haline geliyor birden sdf Bam güm anasını ağlatıyon karşı takımın.
Mesaj tarihi:
Sinowhatrecup said:

mcintyrelol var hots stream. Güzel oynuyor, twitch sayfasında güncel tier list, tüm herolara build var. Bir iki sene evvel aylarca NA liderler sıralamasında 1. idi.

müziklerine katlanamadım
Mesaj tarihi:
ben destek olsun diye verdim bunda ya
1-2 mount almıştım.

Yani çok pahalıydı aslında, yoksa daha fazla alırdımda indie oyun paraısına skin satıyor herifler
Mesaj tarihi:
dun hl de bıgılın dediği geldi başıma
yani qm de oluyordu ama maçı çevirince adam dönüyorduda
herif baya daha select aşamasında cıngar çıkardı

OK AFK LANE dedi
bütün oyun öyle takıldı.4vs5 savaştık hep.
  • Yeni Oluştur...