sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 muteladığın bloklanmıyor. malesef o adam yine aynı oyuna denk gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 hotlogs a bakıyorum da. medivhle tassadarın hali feci ya asdas. resmen terk edilmişler komün tarafından. biri 38, diğeri 39 win rate de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 oynayabilen az medivhi master's touch tamamlandıktan sonra solo oyun alıyo zaten itoluitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 çok zor la master's touch tamamlamak, illa bi tf'ye girip telef oluosun team mateler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 https://clips.twitch.tv/HungryBusyGullBCWarrior Profeşınıl Hots pileyır. Master's touch tamamlamak bazı haritalarda ve bazı complara karşı oldukça kolay aslında. Birden fazla melee heroya karşı oynarken (özellikle diveları yoksa), ilüzyon tabanlı herolara karşı (Samuro nova...) oldukça kolay. Bir de laning phasein uzun sürdüğü haritalarda çok rahat tamamlanıyor. Spider Queen, Braxis ve Dragon Shire'da oldukça kolay. BoE'de de eğer rakip ya da kendi takımın ilk immortaldan aşırı value almadıysa laning oldukça uzun sürüyor. Bir şey daha. Medivh'în en önemli 2 skilli tamamen takımına setup sağlamak amaçlı. Sallıyorum bronzdaki (Nekro LUL) adamların benim portalımı optimum kullanmalarının imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 limingi sevdim uzaktan uzaktan güm güm yapıyorum ama creep spawnlayan hero ve maplerde sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 izliycek pro biri var mı eğiteyim kendimi? grubby hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 chu8, fan, cris filan en popülerleri. chu8 en son bronze 5ten mastera kasıyordu. diamond 5'a çıkmıştı geçen gün. şu an bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 oddish var gram sevmem ama tutorial based oynuyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 mcintyrelol var hots stream. Güzel oynuyor, twitch sayfasında güncel tier list, tüm herolara build var. Bir iki sene evvel aylarca NA liderler sıralamasında 1. idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 level 1, 80, 180, 212 quick match bulamıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bingildak said: hotlogs a bakıyorum da. medivhle tassadarın hali feci ya asdas. resmen terk edilmişler komün tarafından. biri 38, diğeri 39 win rate de. Tassla lvl 20 yi görürsen oynaması en zevkli hero haline geliyor birden sdf Bam güm anasını ağlatıyon karşı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 düşükmüş ya sizin levellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ulan yenildiğim 5 oyunun 4ü 15 death yetolar veya 10k heaing support dotada böyle griefing görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 tiLi said: level 1, 80, 180, 212 quick match bulamıyoruz ya benim gibi kaliteyi almıyorsunuz aranıza çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 niye almayalım kardeşim? çokuluslu bir yapımız var ama ingilizce konuşuluyor discordda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Sinowhatrecup said: mcintyrelol var hots stream. Güzel oynuyor, twitch sayfasında güncel tier list, tüm herolara build var. Bir iki sene evvel aylarca NA liderler sıralamasında 1. idi. müziklerine katlanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 o kadar skin almıştım lan ben simdi herkeste var sdfs ama güzel olmuş ya default skin görünce gözlerim kanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 daha hiç bi oyunda hiç bi kozmetiğe gerçek para vermedim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ben destek olsun diye verdim bunda ya 1-2 mount almıştım. Yani çok pahalıydı aslında, yoksa daha fazla alırdımda indie oyun paraısına skin satıyor herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 hah evet ya o da önemli değil mi? bana da oluyor, tiksinç müzik çaldıkları zaman katlanamıyorsun. Doğru bu adam arada çok fena parti müziği tadında fena şeyler çalıyordu. Hep mute^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 aksam yeni nexus challenge yapmak isteyen olursa durtsun, vs ai gecerli diil bu defa :( su dva skini almam lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ne istiyordu challenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ben her akşam oynuyorum abiler. 1-2 maç tabi genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 dun hl de bıgılın dediği geldi başıma yani qm de oluyordu ama maçı çevirince adam dönüyorduda herif baya daha select aşamasında cıngar çıkardı OK AFK LANE dedi bütün oyun öyle takıldı.4vs5 savaştık hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar