Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ben bayağıdır girip AI takıma karşı dailyleri yapıp çıkıyorum. Daily manyağıyım sanırım. 60k ya yakın gold topladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi yapışman senin elemanlara heal basıcan işte. aggroyu alınca bonbayla kaççan bide işte ordan buraya merc yaptıktan sonra dropship yapıcan ıste. mis Nigger_of_the_sand said: Morales'i oynamayı bi beceremedim ya, takımım 1 kişi eksik oynuyor resmen 13 dakkada kaybediyoruz maçları. Youtube'da biraz gameplay izleyip öğreneyim dedim yine fark yaratamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 qm eşleştirmeleri her patchte daha da kötüleşiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 karşı taraf nova-rxxar-malfurion-sylvanas-abathur biz murky-abathur-morales-tychus-raynor garibim morales heal bile basamadı oyun boyunca, içimizden geçip gitti karşı taraf adsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kompozisyonlar fena sapıttı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ben artık buraya yazmaya bile gerek görmüyorum, hangi birisini yazayım ki. artık düzgün oyun oynamak için ya HL girip kasmak gerekiyor ya da 5 kişi stack qm-tl girmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 lolcü veledler doluşmuş oyuna son 2-3 gündür kalite dip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 qm oyunlarının bu kadar kötü olmasında f2p rotasyonunun da etkisi oluyor. 2 gündür nova-murky-aba/azmo setupları geliyor ve sürekli stomp yiyorum. (ben supp veya warrior giriyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 matchmaking aynı boktanlıkta. bir şeyi değiştirdiklerini sanmıyorum. yeni hero situational olunca, kısa arayla iki support gelince, nova gibi sustainı olmayan assassin rotationda olunca boku çıktı tabii. tam bir clusterfuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 aynı boktanlıkta değil bence daha da boktan hale geldi. 2 patch öncesi de kötüydü ama bu kadar kötü değildi. belli ki bişeyi değiştirmişler ve ne yaptıysalar olmamış, düzeltsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 solo support viable olsun diye yama getiriyorlar. herif yine gidip mule archon build yapıyor. lvl 13-16 jeton düşünce çark edip 20'de storm shield alıyor ama gg tabii. i said gg. but it wasnt gg. it was bg. :( bu arada hunt buglıymış. abuse edin diye yazmıyorum tabii. :P said: If you use "first aid" at the instant you just reach the target, the cooldown of the hunt reset to 10 secs as like it canceled. However, the damage and stun effect is applied to enemy. http://www.youtube.com/watch?v=PGWvk8EPwQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 benim son 1 aydır oyunlarım çok kötü geçiyor ya. ilk başladığımda böyle değildi. hiç mmr'ı olmayan yeni başlayan 2 adamla giriyorum ama sorun oyuncu yeteneklerinden ziyade kompozisyonlar çok saçma sapan. ilk dakikadan kopan çok fazla oyun oluyor. belki eskiden beraber giriyoduk diye böyle denk gelmiyodu emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi grup olarak girince sorun ihtimalini azaltıyorsun. daha iyi deneyim olması doğal. onun da yarattığı sorunlar yok değil tabii. mesela 5 girip tokatlanmak garanti gibi herkes ratedcı değilse ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Dün bizim çocuklarla maç yaptık. Siege Tank ile 475k siege damage yapmışım. Nasıl olduğuna dair hiç bir fikrim yok. Ama işin "Siege" kısmının hakkını verdiğim için mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bütün hafta boyunca nova+abathur oyun oynadım belanı versin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 niye koymamışsınız bu seferki çok efsanevi ahah. medice yarıldım. tyrael ile abathur top play (tu) http://www.youtube.com/watch?v=iLrdRWmparU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 reddit bizim gibi farketmiş qm işinin kötüleştiğini. https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/3od38h/something_has_changed_with_the_matchmaking_in_qm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ben çoktan bırakmıştım matchmaking'in kötülüğü yüzünden de, daha da kötüleşmesi inanılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 arcane said: niye koymamışsınız bu seferki çok efsanevi ahah. medice yarıldım. tyrael ile abathur top play (tu) http://www.youtube.com/watch?v=iLrdRWmparU ahahahaha çok iyiymiş harbiden. tyrael olayını denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 mümkünatını bile bilmiyordum o hareketin. kendimden utandım sdf. şimdi illidan da boldur hunt buglı ya ahah. baitlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 arcane said: solo support viable olsun diye yama getiriyorlar. herif yine gidip mule archon build yapıyor. lvl 13-16 jeton düşünce çark edip 20'de storm shield alıyor ama gg tabii. i said gg. but it wasnt gg. it was bg. :( bu arada hunt buglıymış. abuse edin diye yazmıyorum tabii. :P said: If you use "first aid" at the instant you just reach the target, the cooldown of the hunt reset to 10 secs as like it canceled. However, the damage and stun effect is applied to enemy. http://www.youtube.com/watch?v=PGWvk8EPwQI valla sunu ai'de denedim. o instantı yakalayamıyorum. yapanları da tebrik ederim, bug falan demem bildiğin alın teri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 meeh yaptım. vurur vurmaz arkanı dönüp gitmen lazımmış. ayrıca heal'i harcamış oluyorsun, o resetlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 beleş global stun var beğenmiyorsunuz. dev hizmet şu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 istatistik olarak en iyi site bu galiba https://www.hotslogs.com/Default biraz geç update ediyor maçları. popüler build leri de sıralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar