Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

melee haşaşin sağlam ulti ile gelmesi lazım kerri olsun zeratul olsun. yoksa warrior varken neden haşaşin di mi. kerrigan bile o kapı gibi ultiye rağmen shield buffa kadar popüler değildi. illidan alırken setupı komple onun üzerine kurmak zorunda kalmak falan. olmuyor.

"baçır" mekaniği inanılmaz patato. "bir durun meat kasayım" olmuyor. kocaman bonusların charge cd beklerken manası kalmıyor. nereden tutsan elinde kalır. en iyi kısmı furnace bence. onu da o delay varken sekiz takla atar yine yemez twitchten izlediklerimiz. melee olup da ondan daha iyi pick olmayan yok sanırım haşaşinlerde.

inb4 "QM'de baçırla şöyle yaptım böyle yaptım"
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sorun range dpslerin aşırı kolay oynayışa ve yüksek damage e sahip olması

hem kolay hem güvenli yerden dps yapma şansı var. zaten melee assassin alınca ona göre setup yapıyorlar ama işe yaramıyor malesef. uther+aba+illidan setupla bile kazanamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

DarKRideR said:

nereye gidecek diye merak ediyorum da üst üste 9. mağlubiyetimi aldım. artık sinirden oyun silme raddesine geldim. 35 ranka falan geriledim. son maçta spamlamama rağmen artık inatla nova ve gazlowe birlikte seçildi infernal shrines'ta ve bana küfredildi...

sokarım böyle rezil communitysine de oyununa da artık...

ben cillop gibi qm oynuyoırum herkez kibar iyi falan. hiç öle 10 loss streak falanda olmuyo.

ki bu 10 lose streak muahhbetinde değinemeden edemiyorum, kaybettiğin 10 mactaki tek ortak nokta sendin abi

3-4 tanesinde sebep olabilirim, yani erken küsüp millete küfredip comeback'i engelliyor olabilirim ama o adamların comeback yapacağına zerre inancım olmadığından yapıyorum.

geri kalanlarda genelde hem role puanıydı, takedown'du falan hepsinde genelde ilk ikide oluyorum. Takıma küfretsem de genelde warrior ya da support oynadığımdan rolümü kullanmamazlık etmiyorum ibnelik olsun diye.

afk olma huyum var bayağı kötü ama onu da cidden aşırı sinirlendiğim ve takımın cidden aşırı rezil olduğu durumlarda yapıyorum.

Ben de şans yok abi, takım girdiğim dönemlerde buradaki adamlar beni az çok biliyor kötü değildim. Ha çok iyi oyuncu olduğumu da iddaa etmiyorum orası ayrı konu da 10 loss streak'i beceriksizlikle yiyecek adam değilim. hele ki 30 rank'ta ...
Sosyal ağlarda paylaş

aba zeratul peki? yapan varmı bunu?
2x zeratul qqq
S-H said:

Sparkcaster said:

sorun range dpslerin aşırı kolay oynayışa ve yüksek damage e sahip olması

hem kolay hem güvenli yerden dps yapma şansı var. zaten melee assassin alınca ona göre setup yapıyorlar ama işe yaramıyor malesef. uther+aba+illidan setupla bile kazanamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

void

prison.

bu yani zeratul. yoksa stealthmiş, vuruyormuş kaçıyormuş harasslıyormuş falan fasa fiso. :D

aslında öbür ultimate'ı değiştirseler, çaldıkları oyundaki gibi yapsalar (blc'deki stalker) şahane olur. aynısının attack speed yerine damage bonus vereni, daha uzun zıplayanı.
Sosyal ağlarda paylaş

off MMR'ım o kadar düşük ki sanırım, sürekli Arcane ile oyun atıyordum arcanenin MMR ı ile bir şekilde dengeleniodu normal adamlar geliodu.

şimdi tek başıma girdim, oyundaki kimse oynamayı bilmiyor. ama öle böle değil hani skill eksikliği falan da değil, gidip kendi kendine ölenler. bossa dalarken ölenler falan o şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...