Raylen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 potion ve ultimatelar çok mal duruyor be ben böyle komikli şakalı memeli deckard istemiyordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 ahahaha https://clips.twitch.tv/LightBeautifulPonyJebaited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 tam olarak bu yuzden zeratul en yuksek skill ceiling hero ve tam olarak bu yuzden rich god https://clips.twitch.tv/ComfortablePoorRaisinOSfrog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 çocuklar beni bi taşır mısınız 10 maç, yüksek rank çıkayım hava atıcam birilerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 arcane said: tam olarak bu yuzden zeratul en yuksek skill ceiling hero ve tam olarak bu yuzden rich god https://clips.twitch.tv/ComfortablePoorRaisinOSfrog probiusu kesemedi abi 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sikayet ettim umarim banlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Adam ucmus lKJNSDFks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 p2p in 2018 omegalul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 ahahah , "mühendislerimiz" bir de abi AMAya baktım da heriflerin ciddi ciddi bütün cevapları "şu an onu yapacak adamlar şurda çalışıyor" veya "şunu bitirince oraya yollıcaz herifleri" şeklinde. o skinleri beleş yapan heroes 2.0 zırzavatı PATRON ÇILDIRDI KAPATIYORUZmuştu gerçekten, herifler crosspromotion yapmayı bile bıraktılar ehueh said: Buy more loot boxes then we can hire more programmers. k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 matchmaking ve ranked'i birakip reconnect'e odaklanin diyecek oyuncu olmadigini bildigi icin yalan soyluyor olmasi muhtemel. kusursuz reconnect teknik olarak mumkun olmasa cikip da itiraf edecek degil. disardan konusanlarin teknik altyapiyi tamamen bilmesi mumkun degil. ancak sc2 referans alinarak yorumlayabiliyorsun. o cevap bilineni tekrarliyor: oyun hicbir zaman kabul edilebilir seviyede reconnect'e sahip olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 nerfsuz fenix ile turnuva oynaniyor. simdi banlamadilar bir macta kore'de. hos olmadi. tebrik ediyorum blizzard'i sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 cok iyi ya XD koreli shoutcasti ile daha da iyi olmus: https://clips.twitch.tv/AbstruseTamePelicanPartyTime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 o.ç diyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 ahaha harbiden sen yazinca farkettim. ne demek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 said: Lucky Piggy Bank The Lucky Piggy Bank Mount, which can only be purchased using gold, will be removed from the Collection when this patch is released to the live version of Heroes next week. son sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 zaten gold biriktiremiyorum mounta gömmem goldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 haram zaten EYYYYY BİLİZART RAMAZANDA EVENT YAP DA GÖRELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 <3 https://clips.twitch.tv/ThankfulHomelyArmadilloTheThing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 lorenado = 8 mvp oyu stay a while and listen = +5% winrate XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Abi ben bu oyunu çıktığı andan beri takip ediyorum bana çok casual geliyor nedense. Şuan başlamak için çok mu geç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 yoo herşey ucuz oynadıkça beleş skin veriyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 sanssizsansli said: o.ç diyo adam arcane said: ahaha harbiden sen yazinca farkettim. ne demek acaba? ojoe diyor la adamın nicki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 harbiden oyle. hic dikkat etmemistim ahaha :D su dedeye bir cleanse koysalarmis 10/10 hero olacakmis da bu haliyle amatoru eglendirir. beni cook eglendirdi mesela. potion mekanigiyle ezecegin haritalar var. boyle root'u ustun abilerimiz cok sever. lvl 1 slow, lvl 7 heal debuff da harika. (ruby demeyin en iyi sustain talenti ile cakisiyor, support mainlere anlatamazsiniz sdfg). 16'daki skullcracker zaten en sevdikleri sey. stay a while and listen kesinlikle basli basina fabrika cikisindan competitive ready yapiyor. fakat sadede gelirsek focus targetin inmesi icin bir tane Q iskalamak yeterli. Q range kisa. dedenin niye armoru var anliyorsun. turnuva ortaminda malf ve stukov varken dedeyi secmek macera olur. denge yamasi ile sadece populer olmayan talentlara ufak tweakler gelir diye dusunuyorum. farkli bir hareket olursa tekrar degerlendiririz. muhtemelen win rate'den memnunuz diyip isin icinden cikarlar. 10/10 tasarim, would pick. o ayri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WN_5isMSYSY& adfhdfgshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar