Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

ahahah , "mühendislerimiz"

bir de abi AMAya baktım da heriflerin ciddi ciddi bütün cevapları "şu an onu yapacak adamlar şurda çalışıyor" veya "şunu bitirince oraya yollıcaz herifleri" şeklinde.

o skinleri beleş yapan heroes 2.0 zırzavatı PATRON ÇILDIRDI KAPATIYORUZmuştu gerçekten, herifler crosspromotion yapmayı bile bıraktılar ehueh

said:
Buy more loot boxes then we can hire more programmers. k?
Sosyal ağlarda paylaş

matchmaking ve ranked'i birakip reconnect'e odaklanin diyecek oyuncu olmadigini bildigi icin yalan soyluyor olmasi muhtemel. kusursuz reconnect teknik olarak mumkun olmasa cikip da itiraf edecek degil.

disardan konusanlarin teknik altyapiyi tamamen bilmesi mumkun degil. ancak sc2 referans alinarak yorumlayabiliyorsun. o cevap bilineni tekrarliyor: oyun hicbir zaman kabul edilebilir seviyede reconnect'e sahip olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
harbiden oyle. hic dikkat etmemistim ahaha :D

su dedeye bir cleanse koysalarmis 10/10 hero olacakmis da bu haliyle amatoru eglendirir. beni cook eglendirdi mesela.

potion mekanigiyle ezecegin haritalar var. boyle root'u ustun abilerimiz cok sever. lvl 1 slow, lvl 7 heal debuff da harika. (ruby demeyin en iyi sustain talenti ile cakisiyor, support mainlere anlatamazsiniz sdfg). 16'daki skullcracker zaten en sevdikleri sey. stay a while and listen kesinlikle basli basina fabrika cikisindan competitive ready yapiyor.

fakat sadede gelirsek focus targetin inmesi icin bir tane Q iskalamak yeterli. Q range kisa. dedenin niye armoru var anliyorsun. turnuva ortaminda malf ve stukov varken dedeyi secmek macera olur.

denge yamasi ile sadece populer olmayan talentlara ufak tweakler gelir diye dusunuyorum. farkli bir hareket olursa tekrar degerlendiririz. muhtemelen win rate'den memnunuz diyip isin icinden cikarlar.

10/10 tasarim, would pick. o ayri :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...