Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 <3 eyvallah. alsancak tarafına geleyim diyorum haftasonu buradaki iş arkadaşım var bi izmirli. fena bi tip değil ama insan çevresinde farklı yüzler de istiyor. pm box açık şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 İzmirde projem başlıyor. 2,5 yıl boyunca muhtemelen 2 gün İzmir'de olacağım. http://www.hilton.com.tr/izmir/hilton-garden-inn-izmir-bayrakli/ burada kalacağım. Denk gelirsek görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 aha. biliyorum orayı. iyi iyi. haftada bir geçiyorum o taraflardan. tamam süpersonik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hilton'un yanındaki megapol tower'da çalışıyorum beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @flam izmir dediğin alsancaktan ibaret işte, gelcem diyin pm atın bişi yapın uygunsak gelelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 oo bayrakli ne olmus ole ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 biz de bir ihtimal gidebiliriz bayraklıya. seviyorum orayı üstelik. aman daha iyi olsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 alsancak mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 28.04 Perşembe günü geliyorum. Cuma akşam dönüyorum. Uygunsanız şaapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Melih beni almıyolar projeye Vildan'ı darla azcık çeksin beni burdan sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Vildana ne kadar uzak olursam o kadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ben perşembe müsaitim, akşam kaçta döneceğim bilmiyorum da foçaya dönücem yani. o şekil. sen gelsen foçaya, suya girsek cıp cıp. negzel olmaz mı? neyse, perşembe geliyom akşam yedide filan oralarda olurum, alsancak filan takılırız heralde? ya da daha iyi bir fikri olan varsa boyun eğerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Ben tam saat veremem de işten çıkınca otele çantayı bırakıp geçerim alsancak taraflarına takılırz. cıp cıp için ise yine bi perşembe cuma gelişimin dönüş uçağını haftasonuna aldırırm, veya motorla geldiğim bir gün cıp cıplarız. onu önceden planlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 koca koca adamlar cıp cıplıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hah o olur bak. hoş zaten bu hafta denize girilmezdi epey rüzgarlı burası. balıkçılar filan da geri döndüler hep. bu haftasonu denize girdik ama çok bi tat alamadık. heart of the sea durumu mümkün çünkü. onbeş gün sonra hava daha toparlanmış olur. nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 dana22 said: oo bayrakli ne olmus ole ya.. Yeni kent merkezi bayraklı B)-B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bura gökdelen merkezi seçildi bildiğin newyork olcaz galiba osuruk kokusu gelmez artık bornovaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 evet yükseklik sınırı yokmuş. Hatta geçen gün ankara caddesinden geçerken rönesans ın projeside başlıyordu sanırım. sondaj çalışmaları falan vardı. Tek bir yere yaptıkları sürece çok sıkıntı yokta mesela otogarın oradaki gibi 50 katlı binayı abuk subuk yerlere dikersen sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hmax da limit sizsiniz demisler muteahhitlere masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 folkartin onundeki 2 kulenin sagindakinin 15. katindan yaziyom, buraya yemekci vesaireci acan trilyoner olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 kirtasiye accam oraya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 arzuhalci lazım mı abi. sdfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 kirtasiyeyi bornovadan soyluoz getiriolar zaten. yemek oglum yemek oglen yicek yer bulamioz, buldugumuz her yer bayraklida full cekiyo, ev yemegi go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ben yemek isinden anlamam, Flam'i da alir oraya korum dijital baski/kirtasiyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Alsancaktayim birazdan aksam 11 gibi donucem. Melihin yanina gidiorum. Gelen filan olursa diye yazayim dedim. Cep tel icin pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar