sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 İlginç bir sıkıntım var. Çok bilmiş 2 arkadaşım var, ikisi farklı şeyler söyleyip duruyor. 1) Bayram başladığında bulgaristana gidicez arkadaşlarla. Bulgaristan vizesi ayrı, Schengen vizesi ayrı. Ama Bulgaristana Schengen ile girilebiliyor. 2) Ben Bulgaristanda 3 gün sonrasında, ya önce İstanbula dönüp, ya da dönmeden direk Hollandaya geçicem, Hollanda'da 1 hafta kalıcam. Ben Hollandadan vize alıp, önce Bulgaristana girmek istesem girebilir miyim yoksa girişte "naşşşş" der mi Bulgaristan? Yoksa Hollanda'da daha uzun kalacağıma dair uçak bileti otel rezervasyonu vs göstersem girebilir miyim? Bu noktada bi arkadaş diyor ki "Mal mısın hem bulgaristan vizesi için para vericen hem Hollanda viezi için? Schengen alırken önemli olan daha uzun kalacağın yerden alman." Diğeri de diyor ki, "Daha uzuna falan bakmazlar, ilk girdiğin ülke önemli" Sizin bilginiz nedir, risk almış olur muyum sadece Schengen alsam HOllanda'dan ve desem böle böle 3 gün önceden başlatsam vizeyi ve önce bulgairstana girsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 shengen ile bulgaristana sorunsuz girersin. hollanda'dan shengen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 tık kendimden örnek verirsem önce almanyadan vize aldım almanyaya giriş yaptım ancak portekizde daha uzun kaldım yine almanya üzerinden türkiye ye geri döndüm. hic bir sorun cıkmadı. ancak bulgaristan direk schengen üyesi değil. üstteki link yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 aha bu çok iyiymiş. 5 gün transit olayı. tam benlik. peki ben totoşluk yapsam. girsem bulgaristana, sonra türkiyeye geri dönüp, sonra hollandaya gitsem nası olur acaba :D benden bulgaristan-amsterdam uçak bileti görmek isterler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 istanbulda yasiyorsan eger. git yunanistandan al. giris cikis yap. bizim motorcular falan 3-4 gunde aldilar schengeni sonra git gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 normal şartlarda sormamaları lazım ama türk oldugun için sorma ihtimalleri var ben en son italyadan schengen aldım, italya harici avusturya, macaristan falan girdim çıktım vize süresi geçti italyadan aldigim schengen ile italya harici baska ülkelere girdim :d ama italyaya gitmedim hiç simdi yunanistandan falan alicam yunanistana girmicem hic sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 abi bu donemde yunanistan en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 hollandadan vize aldim kisin 2 gun hollanda 7 gun almanyadaydim problem olmamisti Ama Vize alirken 9 gun hollandadayim diye gostermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ortamlarda bulgardaydım dersin nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Vize nin çok girişli seçeneği var başvuru formunda baştan kabul ederseler geçiş yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ben hep İtalya'dan alıyorum tanıdık var 2 sene veriyolar diye, 15 yıldır İtalya'ya gitmedim. Fransa gibi kendini ülke sanan yerler sıkıntı çıkarabiliyor ilk girişini başka yerden yaparsan. "Yalnız vizeyi oradan almışsın buraya giriyorsun" dediklerinde ben hep arkadaşla ilk orada buluşup buraya geçecektik ama çok acil bir programı çıktı ben o yüzden 2 gün burada takılcam direk burada buluşcaz ehi ehi yapıyorum, hiç problem yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ben de hep hollandadan alıp başka yerden giriyorum sıkıntı yok rahat. hollandaya da ugramıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kaç aylık çıkıyor genelde onu da yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bu vize işi ve özellikle şengen vize işi tamamen malca bir şey. 16 senedir şengen ülkelerine gidip geliyorum. bazen pasaportu alıp "tak tak" diye mührü basıp "hoşgeldiniz" diyorlar. bazen alıp s.çtımın pasaportunu inceleye inceleye bir hal oluyorlar.resimle ben aynıyım,neye bakıyonuz? demek istediğim o ki bu işlerde hiçbir zaman 100% garanti yok. ancak almanya,fransa gibi baba ülkelerden alınan vizeler henüz şengen ülkesi olmamış bulgaristan,romanya gibi ülkelerde işe yarıyor. yine de 100% garanti asla yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 HOLLANDADA NAPACAN ÇAGHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Senelerdir Pasaport kontrolünden gecerken tek bir soru bile sormuyolar. Aslinda gücüme gitmiyo da degil. Sirada önümde duranlara ic camasiri renklerine kadar soruyolar, benimle neden ilgilenmiyolar diye icerliyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Almanya ve Fransa gibi Türklerin sevilmedigi ülkelere girerken Schengen vizesinin ilk giris yapacaginiz ülkenin konsoloslugundan alinmis olmasi her zaman icin en mantiklisi. Aksi halde gümrük polisine her türlü aksiligi cikartma sansi tanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 vize istemeyen ukraynada bile polis iyice bi suzdu beni pasaporttaki fotoyla birebir aynı olmama ragmen shengen fln vermezler bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Benim Almanya'dan alınan şengen ile İspanya'ya girişte bekletilmişliğim var, sen kim köpeksin önce Merkel'e borcunuzu ödeyin dedim. Bir ton incelediler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Ayfon said: Almanya ve Fransa gibi Türklerin sevilmedigi ülkelere girerken Schengen vizesinin ilk giris yapacaginiz ülkenin konsoloslugundan alinmis olmasi her zaman icin en mantiklisi. Aksi halde gümrük polisine her türlü aksiligi cikartma sansi tanirsin. Genelde eğer vizeyi alıp o ülkeye hiç gitmediysen problem çıkarabiliyorlar. Mesela İspanya vizenle Almanyaya gidersen soruyolar neden burdan almadın diye. Ama o vizeyle bi kere İspanyaya gittiysen adam fazla yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Sakız'a gir-çık bug'ı ile Fransa'ya alınmayan arkadaşlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar