paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, Hazır post atılıp ilgili konu sıcakken, herkes kendisi için uygun zaman ve dönemleri belirtsin ki bir buluşma ayarlayalım. Ancak netleştiririz zaten :P Benim için haftasonu gündüz saatleri; yani 08:00 ile 19:00 saatleri arası. Akşam çocukları yatırmam gerekli, ben olmayınca o süreç pek iyi ilerlemiyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Şöyle iki hafta içinde felan yaparsanız ben de gelicem nan söz. Taaa Ankara'dan kalkıp gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ben arabamla gelmeye utanıyorum minibüsle gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, Anca araçla gidilebilen bir yer seçelim o zaman :P Anlamı olsun hem! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ben taksiyle gelsem sizinle oturabilir miyim yoksa başka bir tarafta mı takılmam gerekir? taksi lease. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 gelmek için sahip olmamız gereken en alt seviyedeki araç ne? 3.20 aşağısı gelemiyor mu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 trabzonda mı buluşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ben gelirim ama sohbet ederkende her cümlenin basinda sonunda selam saygilar dersin diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, Sivilde çok farklıyım ben; mesela saçım yok! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ben gelirim ama bayramdan sonra felan anca ya =) böyle bulusmaları uzun vadede planlamak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, Bayramdan önce ne sorun var ki? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kim hangi şehirde bulusuyor belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 dolmusla gelebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 e program dolu. Gerçi hoş uydurabiliriz, hatta hafta içi bi akşam kaçamağı felan olabilir. tadlu olabilir. Aile falan gelicek benim bu süreçte, şimdi bırakıp gidersem gönüller hoş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, İstanbul'da bir yerde olacak buluşma ama ne yer, ne de zaman teklifi yok henüz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 istanbula gelemicekler icin video konferans acmayi unutmayin millet ordan akar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Gelemeyenlere periscope yaparız. Herhangi bir haftasonu Riva Kulindağ'da kahvaltı önererek başlıyorum o halde. Yağış önemli değil hatta daha güzel fakat havalar soğumadan gidilirse daha keyifli oluyor. http://www.kulindag.com/ ps: Riva yolu üzerinde Mahmutşevketpaşa diye bir köyün içerisinden geçilerek gidiliyor. Kavacık'tan sonra fazla bir yol yok, uygun yerlerden imkan dahilinde buluşup geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 taksiyle çok yazar burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Beni havaalanindan alan olursa gelirim ben de haftasonu her turlu uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Selam, Gidiş saatine bağlı olarak eğer Sabiha'ya gelirsen yolumun üstünde olmuş oluyorsun; alırım yani demek istedim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Selam, bingildak said: taksiyle çok yazar burası Birileri bir yerden bir şekilde bir şey yapabilir diye düşünüyorum senin için. Bakalım sevenlerin kimlermiş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 kadıköy göztepe'de olan varsa alır gelirim ama benim de arabam dandik. kabletmeyebilirler bizi, önceden uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 senko sana özel yazmıyorum ama kim kabul etmeyecek abi diğer başlıkta da motorcuyuz diye fakirleyen arkadaşlar oldu, öyle bişey yok yani nereden çıktı anlamadım. Zaten arabaları yazın diye de açmadım aslında, kim nerede ne yaptı bilgisi de almak için genel bir konu açmak istemiştim. paramecium'un saçlarının döküldüğünü bilmiyorduk mesela, biz son gördüğümüzde vardı saçları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Karsidan kalacak araba var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 motorcu panpalardan gelen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar