Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patinaj buluşuyor gibi! 03.10.2015 Cmts 10:00am (UTC+02:00)

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Hazır post atılıp ilgili konu sıcakken, herkes kendisi için uygun zaman ve dönemleri belirtsin ki bir buluşma ayarlayalım. Ancak netleştiririz zaten :P

Benim için haftasonu gündüz saatleri; yani 08:00 ile 19:00 saatleri arası. Akşam çocukları yatırmam gerekli, ben olmayınca o süreç pek iyi ilerlemiyor :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelemeyenlere periscope yaparız.

Herhangi bir haftasonu Riva Kulindağ'da kahvaltı önererek başlıyorum o halde. Yağış önemli değil hatta daha güzel fakat havalar soğumadan gidilirse daha keyifli oluyor.

http://www.kulindag.com/

ps: Riva yolu üzerinde Mahmutşevketpaşa diye bir köyün içerisinden geçilerek gidiliyor. Kavacık'tan sonra fazla bir yol yok, uygun yerlerden imkan dahilinde buluşup geçilebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

senko sana özel yazmıyorum ama kim kabul etmeyecek abi diğer başlıkta da motorcuyuz diye fakirleyen arkadaşlar oldu, öyle bişey yok yani nereden çıktı anlamadım. Zaten arabaları yazın diye de açmadım aslında, kim nerede ne yaptı bilgisi de almak için genel bir konu açmak istemiştim.

paramecium'un saçlarının döküldüğünü bilmiyorduk mesela, biz son gördüğümüzde vardı saçları :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...