bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 said: RPG and sandbox hybrid with building, crafting, gathering, farming and land claiming elements. There is no NPCs in game so the only way to get something is to create it by yourself or trade from other players... or take it with brutal force. Huge world. Free spaces of huge sizes where everyone can find his own place. No squares or corners only pleasant graphics in middle ages style. A lot of unique places would make your journey full of discoveries. Search for treasures and you'll be rewarded. Gather and hunt. Hey! What's growing here? Is it eatable? And who' is there in a bushes? Is it a hair? What are we going to do with it? Harvest all you can. You'll need everything in your journeys. Take stone and branch and you got an axe. Can't catch a rabbit? Try to craft a bow. Is it done? Then go hunting. Would you try to hunt a boar or a deer? Campfire is awesome but it's time to think about your own house. Build and craft. From shelter to castle. Free building everywhere you desire. Multi-storey buildings. Dozens of materials of any kind, hundreds of schemes and crafting chains. Farming, gathering, husbandry, logging. Terraforming, planting, road building and water canals. Fight and win. Dozens types of weapon and armor with different mixes of skills and perks for use in combat. You don't need to wait too long. All newbie have a chance to win. Your personal skills are the way to victory. From local pvp to global battles. Build catapult and destroy enemy's castle. You want safety? You'll get safe zones with indestructible buildings and no loot drop after death. Start as a survivor - become a medieval king. Büyüsüz UO gibi geldi, konusunu açayım dedim. Belki oynayan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Aha imamın oyunu çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 2015 yılında bu kadar kötü olmaları gerçekten şaşırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 baya iyiymişte o cykayı görünce bi soğuma geldi. Başlarlar bu bizim oyunumuz defolun demeye :D oha oyunun websitesine girdim baya iyiymiş lan! bildiğin kendi arazini alıp geliştiriyon falan çok süper be. Şuan indiriyorum bakalım Csubasıy bekliyorum :D Birlikte oynayalım yine dhjsfjhs Mac linux ve win yapmaları beni benden aldı acıkcası +1 olarak başladı direk oyun :D fasdfsad yüklemiyor application'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 free to play mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Hattok'un mesajı bir kısa öykü gibi olmuş, giriş gelişme sonuç şeklinde, bir duygu yolculuğuna çıktım :P Hani grafiklerin kötü olmasını anlarım, indie developer'sın, paran yok grafikçiye, paint'de sen yaptın vs. Ama hala 1975'lerdeki gibi oyunu 800x600 oynuyormuş hissettiren kafam kadar düğmeleri çözemiyorum. Nedir görme zorluğu olan arkadaşlar da faydalansın diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 'Tree of life' türevi insaa-imal et oyunu gibi geldi bana. hattok said: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 abi oyunu ruslar yapıyo adamlar garip ya . Bi tane öneri sundu ama olmadı yapamadım :D deniyorumda yüklemiyor mace nedense :D Bunda gelişme de var gibi ya bildiğin köy falan kuruyon videoları izledin mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 paralı yapmışlar, early access 9.99$ dan başlayan fiyatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 hafta sonu bedavaymış. http://steamcommunity.com/games/500710/announcements/detail/967534467971074570 https://www.youtube.com/watch?v=s9t8-iYUCc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 abi oynadım ve :( siz anlayın yani. Ben grafiğe önem veren biri değilim içerik çok iyi ama oyun sarmıyor antipatik geliyor diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 bende başladım bugün baya oynadım mine craft ultima karışımı bişey olmuş beğendim devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 bi fareyi kesmek için 10 tane ok harcadı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 https://store.steampowered.com/app/1134700/Wild_Terra_2_New_Lands/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 https://store.steampowered.com/newshub/app/1134700/view/2417817941792300196 açık beta varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar