trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Cihaz budur ben 2014 sonu ekim ayında aldım hala 1 yıldan fazla apple garantisi mevcut ve aldığım gün gibi kutusu belgeleri tertemiz duruyor. Ekstra 140 tlye aldığım Thule 13.3" çantası 1 yıllık office hiç açılmamış Fiyat konusunda pek iyi araştırma yapamadım. Düşündüğüm bugünün piyasasında 2200 TL. Üzerinde konuşup anlaşabiliriz tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ben bunu alabilirim ya, eve bi geçeyim de detaylı düşünücem. Benim acer geçen gün kedi maması alırken bile önce bacağımda ikinci derece yanık oluşturdu sonra kilitlendi pc Fiyat araştırayım bi, bi de kışa hazır mı banka hesabım ona bakayım bi önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Aynen fiyat dediğim gibi zaten ben de çok emin şekilde yazmadım belki ucuz belki pahalı (muhtemeln pahalı). Tekrar gözden geçirir referans ilanlara bakabiliriz hem ben de fatura garanti vs detaylı bilgisini de vermiş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 nerden çaldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 çalmak değil de modellerin cahiliyim early mid late falan filan kapı gibi faturam var plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 fiyat iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bende de bunun 11 inçi var,13 le değişmeyi dusunuyordum.özel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 11 inçi satıcan mı peki sonra? Laptopa 2200 harcamaya içişleri bakanımı ikna edemiyorum bir türlü, hatunu gaza getirsem alcam çarşamba gelip ama gelmiyo, kız profesyonel çıktı :( 11 inçi satıcaksan özelliklerini, fiyatını vb yazabilir misin acep? Belki ona gazlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Aslında dogrudan takas yapalımmı dıye mesaj attım arkadasa ama anlasırsak bendekını sana verıp dogrudan nakıtte alabılırım arkadastan. 11 ınc,2013 mid,128gb,4gb,hd5000 Yanında aynı sekılde cantası,kutusu duruyor. Garantisi kasım ayına kadar devam edıyor yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 güzel fiyat. baltamı belime koyup diğer topiklere yol alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 abi muzikle fln ugrasmiyosanız almayin mac fln israf harbi *baltabaltabaltabalta* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Benim gibi düz adamlar için mac cennette olmak gibi bişi,takılma vs olmadan istedigimi yapıyorum.Yok format yok virüs taraması vs ugrasmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 @pascal hahaha sunu da milli mars yerine soyleyin abi... gayet developer'i trader'i hepsi mac kullaniyor. windowsla, linuxla isi olan da ya virtual kurar ya live usb. kapito? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 windowsla isi olan gitsin ultrabook alsin *baltabaltabaltabalta* ajsfgdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 bu topikten herkes istediğini elde etse ne mutlu. bu arada fiyat yorumları için teşekkürler. x siteye 2600 yazmama rağmen ölücü dükkan abileri mesaja boğmuş "hemen 1800 vereyim", "1700 okey dersen alirim" vs.. hepsinin profili stalkladim hepsi yazıcıoğlu esnafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ahahahahah dh gurulari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bu en yeni mac air mi? bi eskisi mi? farkları neler? işlemci ekran kartı ve thunderbolt2 farkları varmış sanırım baktım şimdi de.. fiziksel özelliklerinde fark ne peki? thunderbolt2 nedir ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 TB2 USB 3.0'dan bilmem kaç kat daha hızlı bir aktarma protokolü. Apple ürünleri kullanıyor. IPhone 5 ve üstü modellerin bağlantıları da TB mesela. Fiziksel bir fark yok eski modellerle yeniler arasında. Ağırlık azaldıysa bile 1-2 gr falandır herhalde değişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 işlemci 22nm den 14nm ye geçmiş ısı ve batarya konusunda baya gelişim vardır diye düşünüyorum ama kullanan birinin feedback vermesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ben kullandığım kadarıyla bilgi vereyim. Fiziksel olarak en son çıkan ince kasa dün bizzat gidip şu an satılan son modele baktım aynısı. Thunderbolt hiç kullanmadım malesef o yüzden bilgim yok. Counter Strike GO, LoL falan oynadım şarja takılı halde öyle rahatsız edecek kadar ısınmadı. Standart internet kullanımında 9-10 saat rahat dayanıyor şarjı. Oyun oynayınca bu süre 2-3e kadar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Goering said: @pascal hahaha sunu da milli mars yerine soyleyin abi... gayet developer'i trader'i hepsi mac kullaniyor. windowsla, linuxla isi olan da ya virtual kurar ya live usb. kapito? sadece windowsta yapılan iş için şekil diye macbook alıyorlar, zaten 128 bilemedin 256 alıyor, onunda 20 gb'si virtual ya da partition derken eriyor. rezillik. alüminyuma tav olup almasınlar abi. ondan sonra dizi film program istiyor, "ebi yer yök düğün fötölerini silcem: ((((" işi olmayan cayır cayır kullansın tabi tercih meselesi. iş derken bizim işi dedim. adam 13" air ile abap yazmaya çalışıyor. zaten bunların hepsi jr. benim gibiler 17" canavarlarını metrobüste taşıyarak kaslanıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 güncel. yeni fiyat 2000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar