Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop yattara, hadi yeni bulalım

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Adaptor girisinde temassizlik vardi, baktim catlamis bi baglanti. Kopru attim kabloyla toplarken lcd panelin soketlerine zarar verdim herhalde, ekran falan gelmiyor. Zaten 6 yillik falan, vakti geldi.

Soyle 1500 tl ust limitle, fsx, csgo tf2 tarzi oyun oynatacak max, solidworks autocad fln kullanilacak, abidik gubidik problemlerle ugrastirmicak bisey ariyorum.

Asus tercihimdir. Telefondan laptopa hicbir urununde sikinti yasamadim. Ama illa baska bisey onerilirse boynumuz kildan ince. Casperla falan gelmeyin ama sdf.

Var mi oneriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Iki tavsiye sana, ram ve ssd'ye bakma, sonra guncelle. Cok daha karli oluyor. Bir 2-3 ay yavas kulanirsin ama sonra basta 1500tl yerine 2500tl'ye alabilecegin kalitede bir makine olur.

2000tl'ye cikmissin, Lenovo Z5070'lere bak oyleyse. 1500-2000tl arasi en iyi 1080p dizustleri. GPU-cozunurluk oyun oynarken sorun yasatacak fakat CAD ve Solidworks kullanirken cok daha iyi olacaktir. Tradeoffs. Kararini ver.
Sosyal ağlarda paylaş

i7, 8gb ram, harici ekran kartlı bi lenovo z50 almıştım kız arkadaşıma. süper alet. ısınma, yavaşlama vs hiç bi sıkıntısı yok. laptop alcak olsam hiç düşünmeyip aynısından alırdım yine

bende ince bi samsung var, oyun oynamaya hiç gelmiyor. ısınıyor deliler gibi. dizaynı güzel ama performanstan yemişler
Sosyal ağlarda paylaş

ben de lenovo almıştım yıllar önce, buradan da lenovo önermişlerdi. gerge çok övmüştü yine :p

italyaya gittim 3 aylık müthiş kullanımdan sonra ekran kartım patladı. fps'de inanılmaz düşüler oldu. soğutucular, formatlar çok uğraştım yine de eski hali gibi düzeltemedim. yurtdışında olduğumdan elimden başka bişey de gelmedi, çok çektirdi.

bir arkadaşım şuan lenovo kullanıyor. bazı oyunları oynayamıyor. mesela batman arkham origins çalışmıyor. left for dead kurduk geçen çalışmadı. hep aynı sorunu yapıyor masaüstüne atıyor falan. servise falan verdi sırf bu problemden çözülmedi. patchler, yamalar kesmedi.

bok atmak amaçlı değil yaşadıklarımızı söylüyorum. arkadaşınki belki farklıdır ama benimki resmen donanım kaynaklıydı. bu lenovoların ekran kartlarında falan bi bokluk mu vardır nedir bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ebrarbilgisayar :D

abi şurdan bi kez riske girip laptop almıştık sorunsuz geldi ama yine de sen bilirsin.

2kya çıktıysan kesinlikle bunu al derim. mediumda witcher 3 bile oynarsın:)

donanımhaberde gördüm şimdi 5-6 kişi almış ebrardan arayıp sormuşlar falan sıfır kutusunda sıkıntısız gelmiş hepsine.

edit: zaten herkes bu laptopu bekliyor maşallah her yerde stok tükenmiş. en son çek indirim vs ile 1700 e falan almışlar gittigidiyordan.
Sosyal ağlarda paylaş

Pahalı seçenek :

http://www.bimeks.com.tr/urun/147785/dell-inspiron-3543-b50w81c.aspx#comments

Aynısının ucuz seçeneği :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-3543-i7-5.nesil-8gb-ram-gt840-1tb-hdd-2000tl-yerine-1650tl-228520729/detay

İstanbulda isen elden alabilirsin.

yeter bu sana.
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

abi şurdan bi kez riske girip laptop almıştık sorunsuz geldi ama yine de sen bilirsin.

donanımhaberde gördüm şimdi 5-6 kişi almış ebrardan arayıp sormuşlar falan sıfır kutusunda sıkıntısız gelmiş hepsine.

edit: zaten herkes bu laptopu bekliyor maşallah her yerde stok tükenmiş. en son çek indirim vs ile 1700 e falan almışlar gittigidiyordan.

Sanirim bunu alicam. İlerde gerekirse ram ve ssd yukseltmesi yapabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi bunlar freedos geliyo. Benfe orjinal win7 den upgrade win8 var dvd ye yazili. Ama ben onu eski makinede win10 a update etmistim. Win10 da hardware e gore kayit oluyo bildigim kadariyla.

Simdi ben o win8 i bu makineye kursam orjinal diil hatasi verir mi acaba. Ya da kurup ustune win10 upgrade alabilir miyim sfscsd
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

Ben bunu aliyom muhtemelen. Varsa diger alternatifleri soylemeniz icin son 3 saat. 3 saat sonra vay efendim baska pc vardiydi oyleydi diyeni picaklarim.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Simdi bunlar freedos geliyo. Benfe orjinal win7 den upgrade win8 var dvd ye yazili. Ama ben onu eski makinede win10 a update etmistim. Win10 da hardware e gore kayit oluyo bildigim kadariyla.

Simdi ben o win8 i bu makineye kursam orjinal diil hatasi verir mi acaba. Ya da kurup ustune win10 upgrade alabilir miyim sfscsd

pcdepo.com

şu nasıl?

ksaları aynı mı ikisinin de?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...