Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Tüm iyi niyetime ve alttan alma çabalarıma rağmen o kadar iddialı ve beni ve yazdıklarımı küçümser şeyler yazıyorsunuz ki...
.

barış hersek yerine önerdiğin adamlar ümit sonkol , samet geyik falan ne yazmamızı bekliyorsun abi ? ki dediğin adamlardan çok daha iyi bi sezon geçirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Riverwind said:

KuddusiMavra said:

Tüm iyi niyetime ve alttan alma çabalarıma rağmen o kadar iddialı ve beni ve yazdıklarımı küçümser şeyler yazıyorsunuz ki...
.

barış hersek yerine önerdiğin adamlar ümit sonkol , samet geyik falan ne yazmamızı bekliyorsun abi ? ki dediğin adamlardan çok daha iyi bi sezon geçirdi

valla istatistikler orada.
daha iyi sezon geçirdi dediğin adamı gördük ,kaç tane airball attı oynadığı maçlarda ben sayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

sefacaNBA said:

haklısın abi, ümit sonkol gelip 23'lük atacaktı, fransa'yı yenecektik. sırf ümit sonkol alınmadığı için bu hale düştük. bir dahakine ümit sonkol oynar böyle olmaz.

ya ne alakası var?
tartıştığımız konuyu unutuyorsunuz beyler.
ergin'in kenardaki isimlerden yeterince yararlanamamasıydı tartıştığımız asıl konu.eldeki ile bu kadar söylemiydi tartıştığımız konu.
diğer pozisyonlar hadi neyse de özellikle ersan'ı ve boby dickson'ı dinlendirememek idi bizim takımın ana sıkıntısı. dinlendirmek için oyuna soktuğumuz adamların yetersizliği idi.

ama barış hersek özelinde tartışacak olursak; 6 senedir milli takımda oynayan ve bir arpa boyu yol gidemeyen adamın örneğidir barış hersek.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk basketbolunun başarısı için ev sahibi olma zorunluluğu var, THY bizim, TBF en paralı federasyon herhalde Avrupa'daki. Bastırsın parayı, yapsın lobiyi her 2 turnuvadan biri bizde olsun işte. NTVspor, Garanti coşsun jingle'lar hazırlasın uh ah dev adam, bu bir takım oyunu, yalandan taraftar ittirmesiyle derece yapalım, avunalım

Ne kadrolar rezil oldu zamanında, madalya diye gittik 15. falan bitirdik genel sıralama hesabında, en azından İtalya ve Almanya gibi senden daha iyi kadroları yenerek bitirdin turnuvayı. Pot'lar hesaplanırken saçmalamasalar Sırbistan veya İspanya'dan biriyle eşleşmeyecektik grupta. En kötü İsrail, Gürcistan, Çek ayarında bir takımla son-16 yapıp çeyrek görecektik bu halimizle bile. Ataman'a rage'i olan çok var bazı kesimlerden fakat İspanya maçını baştan çöpe atıp, aslında yenebileceğimiz bir takım olduklarını (en azından 2. maçlarıydı ritim bulmamışken) farkedip zorlamamak dışında bir hatası yok; İtalya'dan daha rahat bile yenerdin asıl rotasyonunla
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuva takvimi çok sıkışıktı, İspanya'ya karşı gösterişli bir galibiyet alıp Almanya'dan yorgun argın tokat yemek de vardı ki, maçın sonunu zor getiriyorduk orda da dinlenmiş olmamıza rağmen. Tüm dengeyi İtalya'nın İspanya'yı yenmesi bozdu bizim grupta. Ataman haksız da demiyorum. Çünkü hesabımıza göre; İtalya'yı yenince en başta, Almanya+İzlanda'ya da dinlenip dinlenip çakarız dedi, böylelikle 3 galibiyetle 3. bitiririm diye düşündü. Yine aynı hesaba göre nasıl olsa İtalya veya Almanya max 2 maç alabiliyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Topla yürümeyi NBA yüzünden yapıyor aslında . Orada pivot ayağı muhabbeti bazen çok abartılabiliyor . Bir gif vardı öyle dwayne wade mi ne 7 adım atıyodu topu daha sektirmeye başlamadan. Bu yüzden zaten bu tarz turnuvalarda euroleague falan kıyasla daha çok çalınıyor topla yürüme , nba'den gelenler habire bu hatayı yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Litvanya'daki hazırlık turnuvasında fark yediğimiz ama daha sonra Yunanistan'da ki hazırlık turnuvasında tarihimizdeki en farklı galibiyetlerden birisini aldığımız Litvanya; grupta yendiğimiz İtalya'yı 95-85 yendi ve yarı finale çıktı.

Eşleşmeler İspanya-Fransa
Litvanya-Sırbistan

Bizim elendiğimiz tüm turnuvalarda yaptığım gibi FORZA SIRBİSTAN diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...