Promenader Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 yazık oldu gürcistana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Maciulis inanılmaz oynadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 KuddusiMavra said: Tüm iyi niyetime ve alttan alma çabalarıma rağmen o kadar iddialı ve beni ve yazdıklarımı küçümser şeyler yazıyorsunuz ki... . barış hersek yerine önerdiğin adamlar ümit sonkol , samet geyik falan ne yazmamızı bekliyorsun abi ? ki dediğin adamlardan çok daha iyi bi sezon geçirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 biraz şansızlık birazda gerginin ergenliği yüzünden bu hale geldik, koca ülkeden 6. adamı çıkaramadı, enesi ne kadar sevmesemde enes krizini kendi adına halletmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Riverwind said: KuddusiMavra said: Tüm iyi niyetime ve alttan alma çabalarıma rağmen o kadar iddialı ve beni ve yazdıklarımı küçümser şeyler yazıyorsunuz ki... . barış hersek yerine önerdiğin adamlar ümit sonkol , samet geyik falan ne yazmamızı bekliyorsun abi ? ki dediğin adamlardan çok daha iyi bi sezon geçirdi valla istatistikler orada. daha iyi sezon geçirdi dediğin adamı gördük ,kaç tane airball attı oynadığı maçlarda ben sayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 sefacaNBA said: haklısın abi, ümit sonkol gelip 23'lük atacaktı, fransa'yı yenecektik. sırf ümit sonkol alınmadığı için bu hale düştük. bir dahakine ümit sonkol oynar böyle olmaz. ya ne alakası var? tartıştığımız konuyu unutuyorsunuz beyler. ergin'in kenardaki isimlerden yeterince yararlanamamasıydı tartıştığımız asıl konu.eldeki ile bu kadar söylemiydi tartıştığımız konu. diğer pozisyonlar hadi neyse de özellikle ersan'ı ve boby dickson'ı dinlendirememek idi bizim takımın ana sıkıntısı. dinlendirmek için oyuna soktuğumuz adamların yetersizliği idi. ama barış hersek özelinde tartışacak olursak; 6 senedir milli takımda oynayan ve bir arpa boyu yol gidemeyen adamın örneğidir barış hersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Türk basketbolunun başarısı için ev sahibi olma zorunluluğu var, THY bizim, TBF en paralı federasyon herhalde Avrupa'daki. Bastırsın parayı, yapsın lobiyi her 2 turnuvadan biri bizde olsun işte. NTVspor, Garanti coşsun jingle'lar hazırlasın uh ah dev adam, bu bir takım oyunu, yalandan taraftar ittirmesiyle derece yapalım, avunalım Ne kadrolar rezil oldu zamanında, madalya diye gittik 15. falan bitirdik genel sıralama hesabında, en azından İtalya ve Almanya gibi senden daha iyi kadroları yenerek bitirdin turnuvayı. Pot'lar hesaplanırken saçmalamasalar Sırbistan veya İspanya'dan biriyle eşleşmeyecektik grupta. En kötü İsrail, Gürcistan, Çek ayarında bir takımla son-16 yapıp çeyrek görecektik bu halimizle bile. Ataman'a rage'i olan çok var bazı kesimlerden fakat İspanya maçını baştan çöpe atıp, aslında yenebileceğimiz bir takım olduklarını (en azından 2. maçlarıydı ritim bulmamışken) farkedip zorlamamak dışında bir hatası yok; İtalya'dan daha rahat bile yenerdin asıl rotasyonunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ya hatanın büyüğü ispanya maçı zaten. şu an çeyrek finaldeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Turnuva takvimi çok sıkışıktı, İspanya'ya karşı gösterişli bir galibiyet alıp Almanya'dan yorgun argın tokat yemek de vardı ki, maçın sonunu zor getiriyorduk orda da dinlenmiş olmamıza rağmen. Tüm dengeyi İtalya'nın İspanya'yı yenmesi bozdu bizim grupta. Ataman haksız da demiyorum. Çünkü hesabımıza göre; İtalya'yı yenince en başta, Almanya+İzlanda'ya da dinlenip dinlenip çakarız dedi, böylelikle 3 galibiyetle 3. bitiririm diye düşündü. Yine aynı hesaba göre nasıl olsa İtalya veya Almanya max 2 maç alabiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Zaten sorunlardan birisi ilk 2 periyod 15-20 sayi fark yap sonra 5 lere kadar inmeye izin ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 gece izlemiştim. şimdi tekrarını veriyor ntv spor'da. eurobasket 2015 özel programını izleyin.şu an da veriyor. ali yücel platin'in samet geyik ile ilgili övgülerini izlemenizi isterim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Yunanistan iyi comeback yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ispanya fransa bakalım italya ve sırbistan'da gelecek mi yarı finale? şu ana kadar bana göre sürpriz ülke çek cumhuriyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ispanya bu rezil performanslarına rağmen iyi geldiler buraya kadar. yunanistan ise antetokounmpo'yu daha fazla kullanmalıydı, papanikolaou olayını anlamadım yanlız koçla falanmı sorun yaşadı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 2 hazırlık maçında da güle oynaya yendiğimiz yunanistan; ispanya karşısında güzel oynadı. antetekoumpo mudur ne karın ağrısıdır iyi bir oyuncu ama çok fazla topla yürüme yaptı. bunları düzelttiği zaman çok can yakıcı adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Topla yürümeyi NBA yüzünden yapıyor aslında . Orada pivot ayağı muhabbeti bazen çok abartılabiliyor . Bir gif vardı öyle dwayne wade mi ne 7 adım atıyodu topu daha sektirmeye başlamadan. Bu yüzden zaten bu tarz turnuvalarda euroleague falan kıyasla daha çok çalınıyor topla yürüme , nba'den gelenler habire bu hatayı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Litvanya'daki hazırlık turnuvasında fark yediğimiz ama daha sonra Yunanistan'da ki hazırlık turnuvasında tarihimizdeki en farklı galibiyetlerden birisini aldığımız Litvanya; grupta yendiğimiz İtalya'yı 95-85 yendi ve yarı finale çıktı. Eşleşmeler İspanya-Fransa Litvanya-Sırbistan Bizim elendiğimiz tüm turnuvalarda yaptığım gibi FORZA SIRBİSTAN diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sanki alacak gibi sırplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Sırplar iyi ya bence de alacaklar gibi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Fransayı yabana atmayalım , eğer sırbistan olmazsa fransa alır litvanya ile ispanya direk yalan olurlar finalde sırbistan fransa oynar ama fransa boş takım değil yargılayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sırbistan rahat alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ne güzel maç oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Gasol neler yapıyor ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 zaaaaaa fransızlar en son ispanyayı yuhalayıp milli marş söylüyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Abi... Gasol insansa ben neyim?? Ben insansam Gasol ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar