xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://www.getir.com/ BiTaksi'yi yapandan çıkmış. Öyle kurcalarken 15TL'ye kadar bedava dondurma diyordu. 9 küsür TL'lik siparişi verdim, 8dk'da gelcek dedi (0TL). Bekliyorum.. Tam 8dk'da geldi sipariş. Torbayla bırakıp gitti. Kampanya herkeseyse kaçırmayın, herkese benden dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Geçen müdürüm söylemişti cidden güzel uygulama, tutabilir ilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 yanıyor :) http://forum.donanimhaber.com/forumid_193/tt.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 dondurma bugün sonmuş :) 26-28 ağustos saat 23.59a kadar, alacak varsa alsın. Ben yükledim uygulamayı işe yarar duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 istanbul mu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 evet istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 geçen gün gördüm kuryelerini. ölüm taciri gibi gidiyordu. türklerin turizmdeki kafayı eticarete taşıma çabaları baya acınası. sektöre bakıyorsun şirketlerin 90% dan fazlası kar etmeden operasyon yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 beylikdüzüne gelmiyormuş, deneyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bingildak said: geçen gün gördüm kuryelerini. ölüm taciri gibi gidiyordu. türklerin turizmdeki kafayı eticarete taşıma çabaları baya acınası. sektöre bakıyorsun şirketlerin 90% dan fazlası kar etmeden operasyon yapıyor. hergün bakıyorum bu sektöre, verdiğin oran o kadar uyumsuz ki sonuçlarla anlatamam hehe güzel paralar kazanıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 nereden bakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 2 kere söyledik dondurma ulan sanki adam aşağıda bekliyomuymuş neymiş 5 dakkada geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 konuyu gördüm sipariş verdim 11 dk da geldi. eyv konuyu açana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bingildak said: nereden bakıyorsun e ticaret sistemleri yapip satan/bakimini yapan bi yerde calistim, datalar onumuzde oluyodu dogal olarak, dediginle uzaktan yakindan alakasi yok gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 mantıklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bütün kuzenler toplaşıp 11 kişi farklı telefonlardan 200 liradan fazlalık dondurma getirttik 12. deneyişte artık getirmiycez size dediler merkezden ban attılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Haritası çok başarılı direk apartman numarası dahil veriyorlar ibb den almışlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Appstore'da "Getir" diye arattım, ilk sonuç bu ücretsiz uygulama çıktı, ikincisi "Salavat Getir" - 1 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Salavat getirseydin hemen. Dondurma ile iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 HarveyQuinn said: bütün kuzenler toplaşıp 11 kişi farklı telefonlardan 200 liradan fazlalık dondurma getirttik 12. deneyişte artık getirmiycez size dediler merkezden ban attılar :D 11 kisiden biri napiyoruz biz demedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 HarveyQuinn said: bütün kuzenler toplaşıp 11 kişi farklı telefonlardan 200 liradan fazlalık dondurma getirttik 12. deneyişte artık getirmiycez size dediler merkezden ban attılar :D Ondan sonra niye arkadaşım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 valla hepimiz ölücü olduğu için gayette yedik yani ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 beyler sitenin olayi nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 getirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Caddebostan'da biraz önce dondurma dağıttılar. Kurye resmen evi bulamadı, adrese değilde sanırım direkt konumuma bakmış ama o da haritada doğru görünmüyordu. Genede benim için olumlu bir deneyimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Baggio said: Appstore'da "Getir" diye arattım, ilk sonuç bu ücretsiz uygulama çıktı, ikincisi "Salavat Getir" - 1 dolar. ben de ona güldüm ya. 1 dolara salavat getiriyosun adsasf Olayi nedir bunun ya . Cips kola dondurma yaziyor sadece löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar