akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kara delik aslında kapkara değildir demiş ben şimdi ne anlatsamda aslında quautum teroik olarak yalan olduğu için gerçek olmaya bilir demiş. bu kara deliklerin grinin 50 tonuna tonuna sahip olduğunu ve bunlardan portal 2 gibi başka evrenlere mi yoksa paralele dünyalaramı gidebileceğimizi ben aslında uzaya çıkarım. vücudum buna elverişli orada bunu çözerim yerinde ama sandalyem o kadar rahatki diye cevap vererek geçiştirmiştir. Edit: şimdi buraya haberle ilgili ciddi yazsam biri gelir garbage der. Oburu haberi burdan aldıysan zaten yazmana gerek yok der. diğeri ise troller en iiisi haberi bu şekilde vermek anlıyan anlar tabii buraya kadar okuyorsa hala. Ben hearthstone kartlarıma gideyim. Event horizon dan ışık gecmezmiş birde . Ama quatum a görede bu ışık içeride girmezmiş kırılıp yok olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 karadeliklerin kapkara olmadıklarını zaten 80'lerden beri iddia etmiyor muydu reyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kaynak koymadigin iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 madde gidiyor tamam ama information event horizonun hemen dışında saklanıyor olabilir demişti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 grinin 50 tonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Assfafagafss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://cdn.meme.am/instances/400x/56108715.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kara deliği anlamak için ebony izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 babil.com'dan siparişim 2 saat önce geldi, zamanın kısa tarihi. tatilde okuyup hawkingin kara deliği çözüp çözmediğini açıklayacağım. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ooh enparayla yarı fiyatına kaptın di mi köftehor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tam bir donanımhaberci gibi hissediyorum şu an, 1-2 hafta orda takılıp geleyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar