inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Selam, Eylül sonu bir haftalığına İsviçre'ye gidiyorum LOTR senfoni orkestra konseri için. Cenevre'de kalacağım. Kendimce rotacık bir gezi planı oluşturdum ama tavsiyelere de açığım. Restorant, müze, bar, v.b. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Hö? Ayrıca yanlış yere açmışsın, ilk tavsiyem bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Uzun zamandır konu açmıyorum sanırım ondan oldu asdf. Yetkili bey ağbiler taşırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 yok artık taşımıyolar genelde, sadece ben gelip laf ediyorum. İki bahsedersin diye bekledim, lotr senfonik konseri iyi de İsviçre'ye kadar gidilir mi? Sen çalıyor musn yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Vaktin varsa zurihi gör derim, cok begenmistim ben. Spefisik biyeri gezmedim direk ama illaki vardir zirilyon tane görulecek muze falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Burger king e git. Cenevrenin big king i cok guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Yanıltmayım, belki ben kaçırmışımdır falan filan ama, Cenevre çok tırt bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Rue de Marché dışında öyle çok ahım şahım bir olayı yoktur Cenevre'nin, güzeldir ama genel olarak. Arabayla başka yerlere gidebilirsin ama, Fransa'nın çok tatlı kasabaları var 1 - 1.5 saatlik mesafelerde oraları araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Fışkiye var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kirmislar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 cenevre bok gibi şehir. mayıs ayında ordaydım. meydanda bitane fiskiye var o kadar. fiskiyenin arkasında arapların bol olduğu alışveriş caddesi var fiyatların baya uçuk olduğu. isviçrede gidilebilecek en kötü şehir bence cenevre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 eldar said: yok artık taşımıyolar genelde, sadece ben gelip laf ediyorum. İki bahsedersin diye bekledim, lotr senfonik konseri iyi de İsviçre'ye kadar gidilir mi? Sen çalıyor musn yoksa? http://www.youtube.com/watch?v=_HfBbWGUcHQ Direk bunun için gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 İsviçre çok pahalı olması dışında hoş yer, gideli epey bir zaman olduğundan mekan öneremiyorum. Cenevre de hiç kötü bir yer değil, uzun kalmazsan. Dağa çık bence, roller coaster gibi mekanizmayla 30 derece eğim tırmanan trenler vardı çok ilgimi çekmişti. Gerçi doğa meraklısı değilsen kötü olabilir İsviçre, bir Zürih'de gece hayatı var. Lugano'ya gidebilirsin oralar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 strasbourg ve colmar yap ekimde gidicem başarılı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar