Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsviçre gezilecek yer tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Eylül sonu bir haftalığına İsviçre'ye gidiyorum LOTR senfoni orkestra konseri için. Cenevre'de kalacağım. Kendimce rotacık bir gezi planı oluşturdum ama tavsiyelere de açığım. Restorant, müze, bar, v.b.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
yok artık taşımıyolar genelde, sadece ben gelip laf ediyorum.

İki bahsedersin diye bekledim, lotr senfonik konseri iyi de İsviçre'ye kadar gidilir mi? Sen çalıyor musn yoksa?
Mesaj tarihi:
Rue de Marché dışında öyle çok ahım şahım bir olayı yoktur Cenevre'nin, güzeldir ama genel olarak.

Arabayla başka yerlere gidebilirsin ama, Fransa'nın çok tatlı kasabaları var 1 - 1.5 saatlik mesafelerde oraları araştır.
Mesaj tarihi:
cenevre bok gibi şehir. mayıs ayında ordaydım. meydanda bitane fiskiye var o kadar. fiskiyenin arkasında arapların bol olduğu alışveriş caddesi var fiyatların baya uçuk olduğu.

isviçrede gidilebilecek en kötü şehir bence cenevre.
Mesaj tarihi:
eldar said:

yok artık taşımıyolar genelde, sadece ben gelip laf ediyorum.

İki bahsedersin diye bekledim, lotr senfonik konseri iyi de İsviçre'ye kadar gidilir mi? Sen çalıyor musn yoksa?

http://www.youtube.com/watch?v=_HfBbWGUcHQ

Direk bunun için gidiyorum.
Mesaj tarihi:
İsviçre çok pahalı olması dışında hoş yer, gideli epey bir zaman olduğundan mekan öneremiyorum. Cenevre de hiç kötü bir yer değil, uzun kalmazsan. Dağa çık bence, roller coaster gibi mekanizmayla 30 derece eğim tırmanan trenler vardı çok ilgimi çekmişti. Gerçi doğa meraklısı değilsen kötü olabilir İsviçre, bir Zürih'de gece hayatı var. Lugano'ya gidebilirsin oralar güzel.
  • Yeni Oluştur...